eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

tabi canım böyle şeyler ancak yüz yüze konuşulur umarım senin konuşmana gerek kalmadan hatasını anlar dicem ama hayırlısı olsun iki gün daha düşünsün bakim. her şey ilerde sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun inşallah canım

kızlar günaydınnnn ben geldimmmmm

hayırlı olsun canımmmm
aynen öyle yaaa
canım sıkma canını buu zamanlarda olur öyle şeyler sakin olmakta fayda var

canım seninkide fazla olmuş artık cidden kaşınıyo gibi geldi bana yüzüğü takmıyorum soğudum ne demek niye hala birlikte o zaman seninle

kızlar bu arada dün ben doktora gittim polikistik over çıktı bende

Tattlım kesin pko'mu yoksa basit folikül kistimi?
Gçen yıl bende de 7 cm çapında folikül kisti çıkmıştı. 2 ay doğum kontrol hapı kullandım....şimdi şükür yok artık
Sıkma canını birtanem ama iyi bir doktora görün...

canım geçmiş olsunnnn :2: yumurtlamayla ilgili bi sorundu yalnış hatırlamıyorsam

özel dr gittim zaten kızlar özellikle pko testi dedim. dr hem kan testi yaptı hem ultrasonla baktı kan testi sonucunu zamanım yetmediği için alamadım ama ultrasonla baktığında iki yumurtalıktada pko var dedi. daha ilaç yazmadı kan tahliline göre yolumuzu çizelim dedi..

Son düzenleme:

Merak etme tatlım geçiyor...hiç üzme kendini tamam..
şimdi sana doğum kontrol hapı verecek...ben soğan suyuda içmiştim...hala arada bir içiyorum 1 hafta falan..faydasını gördüm...bir araştır istersen sende canım

günaydın kızlar

mmousse geçmiş olsun kuzum bir süre doktor kontrolünde ilaç kullanıldığında geçiyor.
teşekkür ederim tatlım

ayyy soğandan nefret ederim sanırım suyunu falan içemem ama ilaç kullanıcam sanırım. ya benim iş yerim şehir dışında olduğu için izin alma sıkıntım var dünde zamanımı yettiremedim bugün telle arayıp bilgi alıcam bakalım dr ne dicek.
bu arada sendede sıkıntılar varmış öbür topikte gördüm ama çok fazla sayfa ilerlmiş bakamadım sorun ne anlatmak istermisin canım..

çok uzun canım anlatsam destan olur...sadece ailem tüm olanları öğrendi...çok üzgünler..ve nişanlımlada aramız iyi değil

günaydın canlar mmousee geçmiş olsun kuzum leylacım sende sıkma canını herşeyin bir hal çaresi vardır...
KIZLAR BEN SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYORUMMMMMM LÜTFEN BANA DESTEK OLUN

aman tatlım...çok uzun...kısacası kayınvalidem aramış ve anlatmış anneme...olan bu sonrasını düşün işte

Canım benim iyice yılan hikayesi oldu ne istiyo bu kadın senden hiç anlamadım yok yere insanları üzmüş ama sen sıkma canını tatlım elbet eden ettiğinin cezasını bulur

umarım canım...artık hiçbir ümidim yok

aaa öyle deme bırak o ne hali varsa görsün sen kendi hayatına bak. karışmasına müsaade etme. bi insanın yaptıkları o insanın kalitesini gösterir. sakın uymada ciddiyede alma. nişanlınlada bu konular yüzzünden atışma olurmu canım. bak o geçen sefer sonuna kadar arkanda oldu senin için evi terketti her erkek yapmaz bunu. değerini bil üzmeyin birbirinizi bu en güzel günlerinizde

günaydın canlar mmousee geçmiş olsun kuzum leylacım sende sıkma canını herşeyin bir hal çaresi vardır...
KIZLAR BEN SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYORUMMMMMM LÜTFEN BANA DESTEK OLUN

teşekkür ederim canım. bende bırakmak istiyorum ama düğn üstü zaten fazlalıklarım var daha çok kilo alırım diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…