Kendi sinirimin bozulmaması için bir iki gün durcam canım sakinliğimi kaybetmek istemiyorum.sonra dediğin gibi konuşcam.kendide dedi zaten oturur konuşuruz görüşünce diye.o zaman içimdekileri söylerim.ama yüzyüze değilken bu tarz konuşmak olmuyor.Tadım kaçık çok hayırlısı...
hayırlı olsun canımmmmŞimdi düşüp bayılabilirmmmmm....
(¯`v´¯)
`·.♥¸·´
¸.·´¸.·¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥ 30/09/2012 gelin oluyorummmmmmm
Salon az önce tutulmuş babam aradı hem kalbim deli gibi atıyor hemde bi burukluk babam hayırlı olsun kızım filan dedi ayyyy ayyyyyy ağlamıcam yaaaaaaaaa
aynen öyle yaaabencede kızlar...şimdi susma zamanı..politik olacağız şu anda..yoksa diğr tarafa koz verip nişanlılarımızı kendimizen soğuturuz..oturup konuşup tatlı tatlı anlatmak gerekiyor...neymiş evleninceye kadar hep politik olucaz...
canım sıkma canını buu zamanlarda olur öyle şeyler sakin olmakta fayda varkızlar aradı nişanlım naber canım nasılsın felan iyiyim dedim tipik bi ses tonuyla sen nasılsın iyiyim yemeğe geldim gel birlikte olsun dedı afiyet olsun sana dedım durdum ses vermedım noldu dedı düşünüyrm öyle dedım hayırdır dedı olmuyo ahmet ben böyle yapamıyorum dedım senle artık uzlasamıyoruz hıcbıseyde dedım sustu dewam ettım ben yapamıycam sanırım böyle dedim sıkıldımm yeterınce dedım esra ben kapatıyım sımdı dedı ıyı görusurz dedım kapattık tartısıcagımızı bıldıgı ıcın kapattı bnce bız hıc ılıskımızde ayrılık lafları eden bı cıft degılız ayrılık konusu acılırsada cıddı cıddı acılır o yuzden sasırdı oda püffff kızlar öyle kolay olmuyo politik olmak insanın bazen savru kalmıo bencede ozlurr tlfnu yüzüne kapattıysa açma sende bi süre..
Bende hiç iyi değilimtüm hevesim içimde akıp gitti.geçen haftaki kavgadan sonra barışmıştık anlatmıştım.ama bu hafta çoook soğuk davrandı hep bgn msnde görünce konuştuk felan konu konuyu açtı bana diyoki, nasıl olmamı bekliyosun,o yaptığınla içimdeki şeyler aktı gitti,hevesim yok,yüzüğümüde takmıyorum niye takıyım ki? şuan görmek istemiyorum aramak sormak içimden gelmiyo,soğudum senden,sevgi hissetmiyorum.şuan hissettiklerim böyle sonra ne olur bilmem. bunlar nasıl sözler kızlar ya şok oldum.bişey diyemedim kaldım öyle, bitsin ozman niye uzuyo dicektim ama fevri davranmak istemedim.
kızlar bu arada dün ben doktora gittim polikistik over çıktı bende
günaydın gelinlerrrrrrrrr
canım geçmiş olsunnnn :2: yumurtlamayla ilgili bi sorundu yalnış hatırlamıyorsam
Tattlım kesin pko'mu yoksa basit folikül kistimi?
Gçen yıl bende de 7 cm çapında folikül kisti çıkmıştı. 2 ay doğum kontrol hapı kullandım....şimdi şükür yok artık
Sıkma canını birtanem ama iyi bir doktora görün...
Günaydın kızlarrr
günaydın gelinlerrrrrrrrr
özel dr gittim zaten kızlar özellikle pko testi dedim. dr hem kan testi yaptı hem ultrasonla baktı kan testi sonucunu zamanım yetmediği için alamadım ama ultrasonla baktığında iki yumurtalıktada pko var dedi. daha ilaç yazmadı kan tahliline göre yolumuzu çizelim dedi..
teşekkür ederim tatlımgünaydın kızlar
mmousse geçmiş olsun kuzum bir süre doktor kontrolünde ilaç kullanıldığında geçiyor.
Merak etme tatlım geçiyor...hiç üzme kendini tamam..
şimdi sana doğum kontrol hapı verecek...ben soğan suyuda içmiştim...hala arada bir içiyorum 1 hafta falan..faydasını gördüm...bir araştır istersen sende canım
teşekkür ederim tatlım
ayyy soğandan nefret ederim sanırım suyunu falan içemem ama ilaç kullanıcam sanırım. ya benim iş yerim şehir dışında olduğu için izin alma sıkıntım var dünde zamanımı yettiremedim bugün telle arayıp bilgi alıcam bakalım dr ne dicek.
bu arada sendede sıkıntılar varmış öbür topikte gördüm ama çok fazla sayfa ilerlmiş bakamadım sorun ne anlatmak istermisin canım..
çok uzun canım anlatsam destan olur...sadece ailem tüm olanları öğrendi...çok üzgünler..ve nişanlımlada aramız iyi değil
amanınnn nasıl öğrendiler ki anlat canım rahatlarsın. nişanlınla niye bozuldu ki aranız
aman tatlım...çok uzun...kısacası kayınvalidem aramış ve anlatmış anneme...olan bu sonrasını düşün işte
Canım benim iyice yılan hikayesi oldu ne istiyo bu kadın senden hiç anlamadım yok yere insanları üzmüşama sen sıkma canını tatlım elbet eden ettiğinin cezasını bulur
umarım canım...artık hiçbir ümidim yok
günaydın canlar mmousee geçmiş olsun kuzum leylacım sende sıkma canını herşeyin bir hal çaresi vardır...
KIZLAR BEN SİGARAYI BIRAKMAK İSTİYORUMMMMMMLÜTFEN BANA DESTEK OLUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?