- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
bu tarçın işe yararsa var ya çooook dua edicem sana özel olarak.çok teşekkür ederim canım bu faydalı bilgi için hemen bu akşam başlıyorum.diyetsiz olması da ayrı bir hoşmuşbenim bu aralar iştahımın maşallahı var çünkü :) tekrar tekrar teşekkürlerrrrr:13:
vay anasını hiç üşenmedim hepsini okudum meğğr ne güzel bişeymişte biz bilmiyomusuz yaaa
uygulamasıda kolay bişey de kaybettirmez (kilo haricinde) ben hemen yarın sabah denemeye başlıyorum
başla cnm başla işe yarıyo vallabanada haber verin kilo kaybınızda
fena değil tatlım seni sormalı?
Ayy ne güzel siz atlatmışınız bu telaşları. Bizde acaba o gün gelecekmi diye bekliyoruz. Arada topiğimize uğrayıp bize yardımcı olabilirsiniz. Tecrbülesiniz sonuçta değilmi?
64 kiloyum hedefim 58 yada 57 farketmez hadi bakalım gelişmeleri söylerim
ama banada söyleyin olup olmadığına tatlım merak ederim sonra :) bide ilk üç gün bişey hissetmiyosunuz ama 3. günden sonra iştahınızda ve tatlı yeme isteğinizde azalma olduğunu farkediceksiniz o zaman anlıycaksınız tatlım
Kızlar kullanıcı adımı değiştirdim. Leyla111 yerine liberte11 oldu. Nişanlık ismimi kulanmama kızdı. Bundan sonra liberte11 olcak.
tamam canım bende değiştiriyim hemen
Ayy hemen değiştirmişin saol birtanem benim
isabet olmuş :)
ilk ben koyayım kızlar Eki Görüntüle 368348 Eki Görüntüle 368349 Eki Görüntüle 368350 Eki Görüntüle 368351
salon güzelmiş canım sorması ayıp kaça tuttunuzbu arada ben kocaelindeyim canım. iş yerim biraz sıkı denetim olduğu için mac kullandığım için siteye foto yükleyemiyorum maalesef ama link vermekte yasak ben koyamıcam maalesef. sen hangi şehirdesin bu arada
canım 4900dü biz 3750ye tuttuk.bursa merkezdeki en dandik salonlar 5000 liradan başlıyor bizimki merkezde değil ama önünde metro var ulaşımı çok kolay.ben de çok beğendim çok içime sindi :)
sen bana özelden link at senin yerine eklerim fotoları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?