eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ama banada söyleyin olup olmadığına tatlım merak ederim sonra :) bide ilk üç gün bişey hissetmiyosunuz ama 3. günden sonra iştahınızda ve tatlı yeme isteğinizde azalma olduğunu farkediceksiniz o zaman anlıycaksınız tatlım

vay anasını hiç üşenmedim hepsini okudum meğğr ne güzel bişeymişte biz bilmiyomusuz yaaa
uygulamasıda kolay bişey de kaybettirmez (kilo haricinde ) ben hemen yarın sabah denemeye başlıyorum

başla cnm başla işe yarıyo valla banada haber verin kilo kaybınızda

İyi tatlım sakin ve sıkıcı birgün

söylemem mi canım yaa :) allah razı olsun.çok heveslendim.zaten başarmanın yolu inanmaktan geçio.vericem vericem fazlaları :)

Kızlar kullanıcı adımı değiştirdim. Leyla111 yerine liberte11 oldu. Nişanlık ismimi kulanmama kızdı. Bundan sonra liberte11 olcak.

Kızlar kullanıcı adımı değiştirdim. Leyla111 yerine liberte11 oldu. Nişanlım ismimi kulanmama kızdı. Bundan sonra liberte11 olcak.

kızlar bu arada hangi şehirlerdensiniz?
canım sıkıldı napsak ki acaba tuttuğumuz düğün salonlarının fotoğraflarını mı paylaşsak?
diğer kişilerde fikir edinmiş olur.

canım 4900dü biz 3750ye tuttuk.bursa merkezdeki en dandik salonlar 5000 liradan başlıyor bizimki merkezde değil ama önünde metro var ulaşımı çok kolay.ben de çok beğendim çok içime sindi :)
sen bana özelden link at senin yerine eklerim fotoları :)

canım msj attım sana. teşekkür ederim yardım ettiğin için bizde 4000 e tuttuk izmit fuar içinde. burdaki salonlara göre biraz pahalı ama en düzgün 2 salondan 1 tanesi diyebilirim. aman ağız tadıyla geçsinde günümüz gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…