- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
geçmez kardelencim geçmezz :) bu arada kızlar kilo durumunuz nasıl düğüne kadar vermeniz gerek kilolar var mı?
benim şahsen 6-7 kg vermem lazım ama ofis ortamında çalıştığım için yediğim hiçbir şeyi eritemiyorum
aynen bende ofis ortamında çalışıorum ondan dolayı azcık göbeğim var 2 kilo daha vermem lazım. ve bel simidim oluştu oturmaktan onların gitmesi lazım
kilo vermek isteyenler bölümünde elma sirkesi bal su karısımını görüp uygulamıstım 2 yıl önce.onunla ben 2 ayda 6 kg verdim içmeyi bıraktıktan sonra 4 kilo daha verdim yine onumu yapsam acabaki?
yok ya ben elma sirkesi içemiyorum. banada bi arkadaş tavsiye etmişti bal tarçını onu yaptım ilk hafta 1.5 kilo verdim bi hafta ara verip içiosun onu ikinci haftada 2 kilo vermiştim. işte şimdide 2 kilom daha var bi hafta geçti bi daha başldım o 2 kiloyuda versem bakalım bence sende dene çok iyi hem de çok sağlıklı bişey. ama bu bel simidim çok canımı sıkıyo ne yapsam gitmedi kilo versende gitmio bel simidi öyle yapıştı kaldı
hemen anlatıyorum kızlar bal tarçın yazarsanız çıkar zaten faydaları. ben kendim yaptığım şekilde anlatayım kızlar. sabahları kahvaltıdan yarım saat önce ve akşam yatmadan yarım saat önce içiyosunuz arkadaşlar. ilk başta cezveye bi çay kaşığının yarımı kadar tarçın koyuyorum üstünede bi su bardağı su koyuyorum. kaynatıyorum bu kaynatma işi uzun sürdüpünden sıkılıyorum o yüzden önce suyu su ısıtıcısı nda ısıtıyorum ısınmış suyu cezveye döküyorum o zaman hemen kaynıo 1 veya 2 dakika tarçınla suyu cezvede kaynatıyorum çay demlermiş gibi demleniyo yani. sonra o orda demlenirken bardağa çay kaşığının yarımı kadar bal koyuyorum ama balı fazla koymayın arkadaşlr balı bardağa koyuyorum üstünede kaynamış tarçınlı suyu döküyorum ve içiyorum bu kadar arkadaşlar. size yemin ediyorum çok iyi gelio hem bünyeye hem kiloya. mantığınıda çok araştırdım bunun mantığıda tarçın zaten tatlı krizini engelliyo biliyosunuz. tarçını az koyucaksınız çok koyarsanız olmaz. tarçın açlığı biraz hafifletiyo ve demlenmiş olunca daha bi faydası oluyo balla tarçının faydaları müthiş iyi. ben böbreklerimden rahatsızdım yani çok hassas miğdem var bunu içmeye başladığımdan beri miğde problemim ve böbrek problemim kalmamakla birlikte açlığımıda götürüyo. ayrıca ilk başta sabah sabah miğdeyi bulandırır diye düşünebilirsiniz ki ben öyle düşünmüştüm başlamadan önce ama kesinlikle bulandırmıyo. sadece tarçını fazla koymayın çay kaşığının yarımı kadar yeterli oluyo. toz tarçın da kullanmak zorunda değilsiniz onun yerine kalem tarçında kullanabilirsiniz. bi kalem tarçın sabah ve akşam olmak üzere bi günlüktür. ve balı koymamızın mantığınıda çok araştırdım sadece tarçın kabız yapıyomuş arkadaşlar açık yazmak zorunda kaldımama balı koyunca bu tarçınla bağdaşınca bunu engellio. balın vitaminini alamazsınız onu bilin bal ssadece kabızlığı engellesin diye. çünki balın vitaminini alamamanızın sebebi sıcak suya girince bal vitaminini götürüyo. o yüzden balıda çok az koyun çay kaşığının yarımı kadar benden size tavsiye yapın derim ben kilo verdim bu şekilde iki kilom kaldı onuda vericem inşallah
bu konuyla ilgili bi derdim var sayfasında yazı bile yazmıştım ben canım. hayatımda bunlar kadar ilgisiz aile görmedim. yanlarındayken herkes bana bayılıyolar sanır
ama işin özü öyle değil. şnu yap demeden yapmazlar akılmı edemiyolar neden anlamadım. ama formülü çözüyosun işte bende onlar gibi yapmacığım şimdi. nişanlıma da çok dedim onlara saygım sana olan saygımdandır dedim. çünkü oda benim aileme çok dikkat eder ve sever. aman Allah görüyo biliyo bildiği gibi yapsın ne diyim. bak düğün yapıcaz oğluna bile sormuyo ne yapıyosunuz oğlum diyr. sorsan çok sever oğlunu. bak canım sıkıldı yine boşverrrr
Günaydın eylül gelinleriiii
ben hala çok hastayım...
ya kızlar sizin konuşmalarınızı okudukça sanki ben çok ağır davranıyomusum gibime geliyo yaaa. gelinlik provasına başlanıyo. temmuzda ev tutuluyo nikah işlemleri falan. korkmaya başladım benmi çok ağır kanlıyım acaba diye
ben gelinliğe haziran gibi falan bakmaya başlıcam malum daha 198 gün var
nikahıda mayıs gibi başvurusunu yaparız diyorum.. ayyyy bilemedim yaaa kafamı karıştırdınız yawww
valla bencede aynen öyle yapalım tatlım çok güzel oluraman arkadaşlığımız böyle uzun süre gitsinde inşallah allah bozmasın daha çok konuşcaz evlendikden sonrada
ayyy lafa bak . yakında bizimkide başlar böyle valla dicem ama zaten alınan herşeyi nişanlım alıo kayınvalidem beğenio nişanlım alıo
nişanlımda aynen onu diyo bana ya o yüzden içim rahat. ben bazen huysuzlanıyorum almak zorundalar falan diye de . aman aşkım dyo bu zamana kadar hiç o hallerini görmedim ama insanlık yarın öbür gün lafını yaparlar çıldırırım. biz herşeyi kendimiz yapalım diyo. tabiii bunu ailesine sıkıntı vermemek içinmi yoksa gerçekten yürektenmi söylüyo onuda bilemicem tabi.
yaaa bak ben yemek işini hiç düşünmedim bu zamana kadar
ama neyseki benim minikdana sürekli tavuk yiyor protein var die :) işim kolay olcak sanırım benim :)
Canım al benden de o kadar...
Geçmiş olsun canım....
herkese merhaba nasılsınız kızlar ...
ay ne güzel :) bizim topictede işinize yarar şeyler bulabilirsiniz kızlar :) 2011 eylül gelinleri
zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi telaşım aklımda allah hepinizi mutlu etsin
ay ne güzel :) bizim topictede işinize yarar şeyler bulabilirsiniz kızlar :) 2011 eylül gelinleri
zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibi telaşım aklımda allah hepinizi mutlu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?