Bende nikahı düğünümde istedim ama 310tl istediler yani bir evet demenin bedeli bukadar olamaz dedim ve haftaiçi birgüne yapıcaz inş.nikahımızı haftaiçi 60tl.bilginiz olsun kızcağızlarım
300'den başlıyor tatlım genelde 500-600'e varıyor ne yazıkki. Belediyeden, ilden fark ediyor.
hafta içi 60 tl ye iyi anlaşmışsın cnm valla
battık ki ne battık yanormalde o fiyat pek bişey değilmiş gibi görünüyo ama düğün zamanları değil 300 , 100 tl bile bize müthiş lazım olucak valla bu arada tatlım geçmiş konularda rastladım sen gelinliğini diktiricekmisin alıcakmısın. bi kaç haftaya alıcam demişsin de alıcaksan çok erken değilmi? ama diktiriceksen şimdiden başlaman daha doğru tabiki bende bi dahaki ayın 20 sinde ilk provama gidicem
Canım anlaşma değil kesin ve net fiyatlar böyle. Ben büyükçekmece belediyesinde kıydırıcam nikahı haftaiçi 60tl. Düğüne gelemeleri 310tl. Ve haftasonu 6ya kadar belediyede nikah kıydırma 200tl.
Tatlım nikah dairesinde yaptırırsan nikahı 60 tl'den bile az alabiliyorlar. Düğün salonuna getirmek mesele memurları.
Tatlım beğendiğim model var ama değişiklikler yapılcak. Belki en baştan dikilecek..Onu gittiğimize kesin kararı vericez bakalım. Birde yaz aylarında gelinlikler dahada pahalı oluyor bunuda düşündüm.
evet doğru diosun tatlım. bende ondan anlaştım zaten şimdiden çok iyi fiyata . bazıları çok erkenden diktirmeye başladın diyolar ama bence bizim yaptığımız en mantıklısı. zaten son 2 ayın yarısı boşa gidicek fazla bişey yapamıycaz . ramanzan giriyo arkasından bayram baya bir uzun o sıra içindede pek bişey yapamayız gibi geliyo bana
Günaydın eylül gelinleriiii
ben hala çok hastayım...
ya kızlar sizin konuşmalarınızı okudukça sanki ben çok ağır davranıyomusum gibime geliyo yaaa. gelinlik provasına başlanıyo. temmuzda ev tutuluyo nikah işlemleri falan. korkmaya başladım benmi çok ağır kanlıyım acaba diye
ben gelinliğe haziran gibi falan bakmaya başlıcam malum daha 198 gün var
nikahıda mayıs gibi başvurusunu yaparız diyorum.. ayyyy bilemedim yaaa kafamı karıştırdınız yawww
evet tatlım temmuza kadar hallettik halletik
Tatlım benim nişanlımında okulu var. Haziranda finalleri var. Temmuzda zaten ramazan giriyor. O yüzden biraz daha hızlı davranıyorum ben. Aslında haziranda gelinlik bakmak en iyisi yeni modeller gelcekmiş tatlım.
günaydıııınnnn
kızlar bugün hava yağmurlu ve bulutlu ama benim içim kıpır kıpır :)
öyle çok evlenme meraklısı değildim ama her geçen gün heycanımın artmasına sebep oluyor
ama cnm ben tahkikat var ve bizim tayin çıkma ihtimali var pat diye tayin çıkarsa hangş birini yaparım. ondan şimdiden ayarlamaya çalışıyorum ki son anda çok sıkışmıyalım diye
tamam sen haklısın canım senin durum fena ben en iyisi yine kafamdaki gibi bekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?