Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

bencede bekle canım umarım geçer ve yapasın güzel haberleride bize verirsin,çünkü çıkmayınca benim testi parçalayasım geliyor((

kızlar iyi geceler size bişey danışıcam
bugün eşimle ilişkiye girdikten sonra meniyle birlikte kahve kırmızı arası çok az lekelenmem oldu
(çok özür dileyerek soruyorum)
sizce ne olabilir kasıklarımdada batma şeklinde ağrı var
bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

Canım öncelikle çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
Valla ben özel bişey yapmadım. İlişkiye giriş sıklığıda belli değildi. Rastgele oldu canım ya... Rabbimin işi işte... Ben daha 3 aylık evliyim karar verir gibi olduk denedik ve hamiş çıktım...
Bendeki belirtiler regl tarihimden 15 gün öncesinden başladı. 11 gün öncesinde aşırı baş dönmesi ve halsizlik şikayeti ile doktora gittim. Kist var mı diye baktı bişey çıkmadı. Kan testi yaptırdım. Sonuç 1 çıktı. Sonra belirtiler artmaya başladı. Göğüslerde hassasiyet, kasıklarda kramp, kabızlık, hafif baş dönmesi filan derken reglime 6 gün kala gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı:)) Hemen akşamına kan verdim ve dün öğrendim ki hamileyim:)) :lepi:

kızlar benim dün adet olmam gerkiyordu ama olmadım gece test yaptım malesef tek çizgi çıktı sizce bu doğru sonucu veriyomu?bi kaç gün daha beklesemiydim?ama burda okuduğum kadarı ile günü gelmeden yapanların bile eğer hamile ise silikte olsa çıkıyor.bende sadece tek çıktı...sanırım umutla ekime kaldı..

Kızlaaarr hamileyim bende:)) Değerim 205 çıkmış:))) Yaşasın...
Rabbim sana şükürler olsun... Ben 3 aylık evliyim ve ilk denememizde oldu...

ben anlamıştııımmm dedim sana dedim kaydirigubbakcemile2 canım inanki çok sevindim allah sağlıklı sıhatalı bi evlat nasip etsin sana, çok çok çok sevindim :lepi: bakalım ben napıcam 30 eylülü bekliyorum en geç benim günüm sanırım ama bende erkenden başlıcam test yapmaya bizde ilk kez bu ay denedik inşallah bizimde bebişimiz olur bir an önce hamile olmak istiyorum bende :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…