Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

kolay gelsin ama senden çok ben merak edşyorum seninkiside benim gibi biraz garip ama doktorum bana ben kesinlikle idrar testlarine güvenmiyorum dedi. hastanede yaptırsan bile benim için önemli değil kan ne çıkarsa odur dedi. canını sıkma bazen idrarada çıkmıyormuş

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende yaklasık 1 senedir hamile kalamıyorum doktorum hiçbir problem yok bekle diyo beklemekten usandım ardık adetim 18 i ama adet olcakmısım gibi geliyor bakalım hayırlsı..

hoşgeldin canım burayı takip edersen arkadaşlar bazı tiyolar veriyor.

merhabalar hoşgeldin canım,hayırlısı olsun senin adınada bizde öle 1 yıldır uğraşıyoruz bakalım bu ayda olmadı umutlar ekime kaldı:)))

nasıl adetlerin düzenlimidir?

3. ayda kaldım düşük yaptım 4 deneme bu bakalım. toplamda 4 aylık evliyimdelikafadulden

oyy oyy canım yaa çok tazesin maşallah olur cnm merak etme daha çok yenisin evlilikte bende 1 yıllık evliyim yeni karar verdik ama cok tepki alıorum yaşımdan dolayı annem olsun arkadaşlarım olsun falan Çok üzgünüm çoook

bana kalsa 18 evlenip 19 anne olmak istiyodum arada fazla fark olmasın diyenlerdenim. için ne diyosa onu yap. bakamazsın ilgilnemezsin falan diyen olursa aldırış etme parçan o senin. insan yenenine bile kıyamıyo evladına pamuklarla bakar.

merhabalar hoşgeldin canım,hayırlısı olsun senin adınada bizde öle 1 yıldır uğraşıyoruz bakalım bu ayda olmadı umutlar ekime kaldı:)))

nasıl adetlerin düzenlimidir?

evet adetlerim düzenli bende de eşimde de hiç bir problem yok ama olmuyor malesef bakalım bu ayda bekliyoruz 18 inde olmam gerekiyor sanırım olucam karnım ve kasıklarım çok ağrıyor

haklısın tatlım bnm için hiç bi sorun yok ama gelde anneme anlat biraz kavgalıyız bu yüsden ama eşimde cocuk hastası 1 sene bekleyip öle yapalım dedik vede 1 sene geldide gecior artık olsunnn bakarım cnmya suan 5 yasında kardeşim var ben baktımm onaa :teytey:

evet adetlerim düzenli bende de eşimde de hiç bir problem yok ama olmuyor malesef bakalım bu ayda bekliyoruz 18 inde olmam gerekiyor sanırım olucam karnım ve kasıklarım çok ağrıyor

psikoloji çok etkiliyor canım hiç kafaya takma. hesap yapma. o zaman sonuç alırsın.

erken yaşta en iyisi bencede,biz aman bekleyelim gezelim edelim derken 30 bulduk şimdide uğraşıyoruz:)))) evliliğine,eşine,kendine güvendikten sonra ne önemi varki,ama tabi çevre herşeye karıştığı gibi bu durumada karışıyor:)))

regl ve hamilelik belirtileri çok benzer o yüzden belli olmaz hadi hayırlısı az kalmış şafak 1:))) umarım gelmez sevimsiz kırmızılar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…