bende bu kadar yaş farkı düşünüyorum. futbol takımımın arasında:lepi: nasip olursamafoldumben
inşallah canım. bakalım kaç haftalık dicek dr.
hayırlısı olsun canım.. senin bebek varmı yoksa ilkmi?
hayırlısı olsun canım...bende oğulum iyice büyüsün istedim 8 yaşında...ve kardeş için sabırsızlanıyo...evet canım oğlum var ama sanırım senin oğlun daha büyük okula başlamış benimki daha küçük 2 yaşını bitirdi.eğer yeni bebiş olursa 3 yaş olacak aralarında bende öle istedim ikisi birden büyüsün diye..
eveeeett bende çok merak ediyorum hihoyyyt heyecanlıyımda :)))) bakalım bebişim ne kadar olmuş
ilk olduğu için bol keseden atıyorum zatenopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım...bende oğulum iyice büyüsün istedim 8 yaşında...ve kardeş için sabırsızlanıyo...
okuduğum kadarıyla sen bugün doktora gidecektin?ne oldu
allah inş tamamına erdirir ...:Saruboceq:
ayy en heyaclı ana daha gelmedin ama azkaldı...3ay sonra cinsiyet öğrenmeye gidince bakalım nasıl olcan kaydirigubbakcemile3 ayyyyyyy ben bile senin adına heyecanlanırım valladelikafadulden allah o günleride gösterir inşallah canım.:Saruboceq:eveeeett bende çok merak ediyorum hihoyyyt heyecanlıyımda :)))) bakalım bebişim ne kadar olmuş
amin canım inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:
darısı sana inşallah canım akıntın varsa hamile olabilirsin hadi bakalım hayırlısı
ayy en heyaclı ana daha gelmedin ama azkaldı...3ay sonra cinsiyet öğrenmeye gidince bakalım nasıl olcan kaydirigubbakcemile3 ayyyyyyy ben bile senin adına heyecanlanırım valladelikafadulden allah o günleride gösterir inşallah canım.:Saruboceq:
yarın gidicem tabi adet olmazsam:gitme: sabırsızlıktan çatlıycam:kedi:
ne zaman adet olman gerekiyordu?
slm kızlar iyigeceler,nasılsınız?
slm kızlar iyigeceler,nasılsınız?
evet canım inşallah....seninkide küçük daha kıyamam kendi bebek...benim eşim istemedi küçük yaşta kardeş gelince ikinci plana atılır dedi...oğuluna kıyamadı.ama iyide oldu erenle bu yaşına kadar yalnız onunla ilgilendim...ilk okula başlarkende böylesi oğulum için iyi oldu.o artık büyümüş herşeyin farkında sanada yardımcı olacaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?