Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

hayırlısı olsun canım...bende oğulum iyice büyüsün istedim 8 yaşında...ve kardeş için sabırsızlanıyo...

eveeeett bende çok merak ediyorum hihoyyyt heyecanlıyımda :)))) bakalım bebişim ne kadar olmuş
ayy en heyaclı ana daha gelmedin ama azkaldı...3ay sonra cinsiyet öğrenmeye gidince bakalım nasıl olcan kaydirigubbakcemile3 ayyyyyyy ben bile senin adına heyecanlanırım valladelikafadulden allah o günleride gösterir inşallah canım.:Saruboceq:

kzılar ben bulantıdan dolayı çok fazla duramıycam yatıyım en iyisi hepinizi çok öpüyorum yarın görüşürüz inşallah iyigeceler hepinize opuyorumnanaktan

canım benim inşallah hayırlısıyla görelim o günleri seninkinede benimkinede gün sayarız artık :))))

o artık büyümüş herşeyin farkında sanada yardımcı olacaktır...
evet canım inşallah....seninkide küçük daha kıyamam kendi bebek...benim eşim istemedi küçük yaşta kardeş gelince ikinci plana atılır dedi...oğuluna kıyamadı.ama iyide oldu erenle bu yaşına kadar yalnız onunla ilgilendim...ilk okula başlarkende böylesi oğulum için iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…