bende 1 yıl sonra hamile kalmıştım...genç anne oldum yani....1 yıllıkk tatlımmmm
eşimde bende sabırsızlıkla bekliyoruz evimizin neşesini.canım inşallah sen dua et bizler için.
slm sende bi haber varmı?slm arkadaslar nasilsiniz her gun bi hamile haberi aliyoruz ne kadar guzel,,
hiç korkma canım...herzaman aynısı olucak diye bişey yok.ben ilk hamilaliyimde 21 yaşındaydım daha çok genç ve cahil ozaman internetler yoktu bakıyım okuyayım...ama özel yapmangereken bişey bol bol kalsiyum alman folik asit alman proteyin....beslenmene dikkat et...ilk 3 ay çok önemlidir bebek ve senin için dr.da söyler zaten.kendini sıkma herşeyi akışına bırak yalnız allaha sığın tek yardımcımız rabbimiz canım....herşey senin ve bebeğin için çok güzel olsun inşallah senin için dua edicem tatlım.:Saruboceq:
bende 1 yıl sonra hamile kalmıştım...genç anne oldum yani....
canımcım çok tatlısın ya birbirimize hep dualar edelim allahım kabul eder inşallah dualarımızı.
dikkatli olmaya çalışıyorum canım zaten sütümü içiyorum folikasitimi alıyorum yediklerime dikkat ediyoum zaten kötü bi alışkanlığımda yoktu sigara gibi falan o yüzden şanslıyım birazda .olumlu düşünmekte sanırım en doğrusu olucak dimi canım. allahım hayırlısını versin inşallah tek yardımcımız gerçektende o hayatım.
22 yaşındaydım oğulumu doğurdum....sen kaç yasında anne oldun
azize1'cim yanlış hatırlamıyosan serin arkadaşımızda ilk hamilelik müjdesini veren arkadaşlarımızdandı.yoksa yanlışmı hatırlıyorum ben.
en önemlisi sigara içmemen zaten seni tebrik ederim canım...bende inan bu yaşıma kadar ağızıma sürmedim eşimde öyle....çok şükür...sana diyicem önemli şey sigara içilen ortama sakın girme bebek için çok tehlikeli....aman dikkat canımyerimseniben
22 yaşındaydım oğulumu doğurdum....
inşallah canım.çok güzel bişey.ikinci bakalım nasıl olacakhamile kalırsamm bende aynen 22 yasında anne olucam
hamile kalırsamm bende aynen 22 yasında anne olucam
çok güzel genç anne olmak çocuğunla arkadaş olucaksın harika :)))) inşallah hayırlısıyla allahım en yakın zamanda bir bebiş nasip etsin sana:ecrin_bebek:
inşallah canım.çok güzel bişey.ikinci bakalım nasıl olacak
teşekkür ederimm canımmm allahım isteyen herkesee versinn ne kadar anlayışlısın inanın etraftann cok tepkii alıorummm hatta dün annemle kavga bilee ettimm bu konudaa :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?