Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

saolll şekerimm inşallahh sendee kalırsınnn hadii hayırlıı haberlerlee inşallahh hamilee dolsunn form hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

arkadaşlar listemizde 4 tane hamilemiz var hayırlı olsun arkadaşlar.alkisalkisalkisallah tamamına erdirsin:Saruboceq:

kızlarrr hadii bakalımmm doğum topiğimizdede sohbett ederizz artık bebeklerii beraber beklerizz :)

Son düzenleme:
ayy darısı başımıza kızlar yaa...valla nekadar harikabişey.opuyorumnanaktan ahh ah....

azizecim sana bişey sorucam daha önce bir çocuk sahibi olduğun için biilirsin canım bebeğin sağlıklı gelişmesi için yapmam gereken bişey varmı sence kendime çok dikkat ediyorum ama özellikle bişey yapmalımıyım? biliyosun ilk bebişimi kaybetmiştim canım bozuk kesede gelişmediği için şimdide korkuyorum işte

hiç korkma canım...herzaman aynısı olucak diye bişey yok.ben ilk hamilaliyimde 21 yaşındaydım daha çok genç ve cahil ozaman internetler yoktu bakıyım okuyayım...ama özel yapmangereken bişey bol bol kalsiyum alman folik asit alman proteyin....beslenmene dikkat et...ilk 3 ay çok önemlidir bebek ve senin için dr.da söyler zaten.kendini sıkma herşeyi akışına bırak yalnız allaha sığın tek yardımcımız rabbimiz canım....herşey senin ve bebeğin için çok güzel olsun inşallah senin için dua edicem tatlım.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…