inşallah cnm hamilelik belirtisidir yaa:Saruboceq:
canım bende adetime bir kaç gün kala ağrılardan dolayı kesin adet olucam diyordum umudum kaybolmuştu ama meğerse hamile olduğum için ağrılarım oluyormuş :)) yani hamilelik belirtisi olabiliyo stres yapıp umutsuzluğa kapılma inşallah hamişsindir :CüvCüv:
canım bende adetime bir kaç gün kala ağrılardan dolayı kesin adet olucam diyordum umudum kaybolmuştu ama meğerse hamile olduğum için ağrılarım oluyormuş :)) yani hamilelik belirtisi olabiliyo stres yapıp umutsuzluğa kapılma inşallah hamişsindir :CüvCüv:
canim benim sen hamilemisinnnn:CüvCüv:....?ccccccccccccoooooooooooooooooooook sevindim yaaa gercekten.tebrik ediyorum insallah saglikla kucagina alirsin bebisini....opuyorumopuyorumnanaktan
hayırlı akşamlar kızlar,bende sizin gibi adet gününü bekleyipte adet olmak istemeyenlerdenim,şubat ayında süpriz bi şekilde hamile kalmıştım gelişmediği için 12 haftalıkken bebeğimi kaybettim ve alınmak zorunda kaldı şimdi 3 ayı geçti artık tekrar düşünüyoruz inşallah bu ay bende listede yerimi alırım,azize 1 bu sözüm sana benide eklermisin listeye 21 eylül adet tarihim,inşallah güzel haberi veririm size..
teşekkürler bebişkom,inşallah hamile kalabilirim içimden bi his hamileyim diyo ama bakalım,benim 3,5 yaşında bi kızım var,hamilelik tecrübem var yani bugün ikindinden beri kasık ağrım ve yoğun akıntı başladı günümede 9 gün kaldı çok umutlanmakta istemiyorum ama galiba hamişim.bugün test aldım erken ama bakarsın canım sıkılırsa yapıveririm çıkacağına pek emin değilim daha çok var adetime.inlaşşak rabbim bu mübarek günlerde tüm isteyenlere sağlıklı bebişleri verir.kızımada kardeşi tabi...sen hamilesin sanırım bebişko...
tebrikler bebişkom,benimde yarın adet günüm dün test yaptım negatifti.bikaç gün geçip regl olmazsam tekrar yapıcam testi..
bende 2 gun once test yaptim cift cizgi var ama 2. silik biraz doktora gittim kan testi yaptirdim bugun aldim sonuclari cok sukur hamileymisim sonuc bhcg 103.2 cikti
bende 2 gun once test yaptim cift cizgi var ama 2. silik biraz doktora gittim kan testi yaptirdim bugun aldim sonuclari cok sukur hamileymisim sonuc bhcg 103.2 cikti
hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bi şekilde meleğini kucağına almayı nasip eder inşallah
saol cnm darısı insallah senin ve tüm bekleyenlerin basinaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?