Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

inşallah cnm hamilelik belirtisidir yaa:Saruboceq:

canım bende adetime bir kaç gün kala ağrılardan dolayı kesin adet olucam diyordum umudum kaybolmuştu ama meğerse hamile olduğum için ağrılarım oluyormuş :)) yani hamilelik belirtisi olabiliyo stres yapıp umutsuzluğa kapılma inşallah hamişsindir :CüvCüv:

ağzından bal damlıyo cnm yaaa ayy heycanlandım şimdi inşallah bende hamileyimdir:Saruboceq:

hadi kızlar nerelerdesiniz haberleri bekliyorum gizser canım test aldınmı bugün bidaha?

canim benim sen hamilemisinnnn:CüvCüv:....?ccccccccccccoooooooooooooooooooook sevindim yaaa gercekten.tebrik ediyorum insallah saglikla kucagina alirsin bebisini....opuyorumopuyorumnanaktan

canim benim sen hamilemisinnnn:CüvCüv:....?ccccccccccccoooooooooooooooooooook sevindim yaaa gercekten.tebrik ediyorum insallah saglikla kucagina alirsin bebisini....opuyorumopuyorumnanaktan

evet canım hamileyim çok sağol güzel dileklerine tatlım öpüyorum
darısı tüm isteyenlere inşallah dua ediyorum bol bol bütün arkadaşlarımın güzel haberlerini bekliyorum burda

hayırlı akşamlar kızlar,bende sizin gibi adet gününü bekleyipte adet olmak istemeyenlerdenim,şubat ayında süpriz bi şekilde hamile kalmıştım gelişmediği için 12 haftalıkken bebeğimi kaybettim ve alınmak zorunda kaldı şimdi 3 ayı geçti artık tekrar düşünüyoruz inşallah bu ay bende listede yerimi alırım,azize 1 bu sözüm sana benide eklermisin listeye 21 eylül adet tarihim,inşallah güzel haberi veririm size..

insallah cnm en kisa surede sende hamileler arasina karisirsin insallah

teşekkürler bebişkom,inşallah hamile kalabilirim içimden bi his hamileyim diyo ama bakalım,benim 3,5 yaşında bi kızım var,hamilelik tecrübem var yani bugün ikindinden beri kasık ağrım ve yoğun akıntı başladı günümede 9 gün kaldı çok umutlanmakta istemiyorum ama galiba hamişim.bugün test aldım erken ama bakarsın canım sıkılırsa yapıveririm çıkacağına pek emin değilim daha çok var adetime.inlaşşak rabbim bu mübarek günlerde tüm isteyenlere sağlıklı bebişleri verir.kızımada kardeşi tabi...sen hamilesin sanırım bebişko...

bende 2 gun once test yaptim cift cizgi var ama 2. silik biraz doktora gittim kan testi yaptirdim bugun aldim sonuclari cok sukur hamileymisim sonuc bhcg 103.2 cikti

tebrikler bebişkom,benimde yarın adet günüm dün test yaptım negatifti.bikaç gün geçip regl olmazsam tekrar yapıcam testi..

tesekkur ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin. kardenya bu arada sen bi bebek annesi olarak tecrubeli oldugun icin anlarsin belki cikan bhcg sonuclarina gore ne kadarlik hamileyimdir

bende 2 gun once test yaptim cift cizgi var ama 2. silik biraz doktora gittim kan testi yaptirdim bugun aldim sonuclari cok sukur hamileymisim sonuc bhcg 103.2 cikti

canım çooook tebrik ederim inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini çok sevindim canım çok öpüyorum..

hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bi şekilde meleğini kucağına almayı nasip eder inşallah

tebrik ederim inşallah sağlıcakla alırsın kucağına :Saruboceq: darısı başımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…