Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben dayanamadım (geçen ay 16 ağustosta adet olmuştum) dayanamdım bugün test yaptım negatif çıktı acaba erkenmi yaptımda negatif çıktı bi ihtimal takıntı olduda bende
tazdım tatlım bakyerimsenibenbu arada azizecim çok kırıldım sana beni yazmamışsın listeye 10 eylül beni adetim
evet canım bencede bekle...en iyisi bu doğru sonuç almak içinyerimsenibenCanım benim dediğim gibi bugün adet günüm ama henüz test yapmak istemiyorum..4-5 gün beklemeyi düşünüyorum..tabi eşim sabredebilirse kaydirigubbakcemile3
Bence erken arkadaşım..gerçi bende dayanamayıp iki gün önce yaptım bugündü adet tarihim..benimde negatif çıktı..ben en azından 4-5 gün bekleyebilirsem beklemek istiyorum..
senin gününe daha var arkadaşım.tabi çıkmaznaniknanik bekle günün geçsin enaz 4 5gün. boşuna kendini üzme sabret.ya kızlar ben dayanamadım (geçen ay 16 ağustosta adet olmuştum) dayanamdım bugün test yaptım negatif çıktı acaba erkenmi yaptımda negatif çıktı bi ihtimal takıntı olduda bende
kızlar meraba dün kan vermiştim ya sonucunu aldım bugün bhcg 2151 çıktı normalmi acaba günüme görre ne dersiniz
kızlar meraba dün kan vermiştim ya sonucunu aldım bugün bhcg 2151 çıktı normalmi acaba günüme görre ne dersiniz
canım doktora baktırmadın mı walla hiç bilmiyorum ki.
canım üzülme...insan hamileyse bile adet olacakmış gibi karnı ağırır.bu hamilelik işaretide olabilir canımkaydirigubbakcemile32 günüm kaldı adet olmaya ama kasıklarımda ağrı başladı heralde kırmızı kartı bende görcek gibiyimsenağlama