• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

ya kızlar ben dayanamadım (geçen ay 16 ağustosta adet olmuştum) dayanamdım bugün test yaptım negatif çıktı acaba erkenmi yaptımda negatif çıktı bi ihtimal takıntı olduda bende

Canım benim dediğim gibi bugün adet günüm ama henüz test yapmak istemiyorum..4-5 gün beklemeyi düşünüyorum..tabi eşim sabredebilirse kaydirigubbakcemile3

ya kızlar ben dayanamadım (geçen ay 16 ağustosta adet olmuştum) dayanamdım bugün test yaptım negatif çıktı acaba erkenmi yaptımda negatif çıktı bi ihtimal takıntı olduda bende

Bence erken arkadaşım..gerçi bende dayanamayıp iki gün önce yaptım bugündü adet tarihim..benimde negatif çıktı..ben en azından 4-5 gün bekleyebilirsem beklemek istiyorum..

evet bende hep yapardım sonra hayal kırıklığı oluyor..sözüm var kendime yapmıycam ...gerçi benimde regl belirtilerim var gibi gibi bakalım umudum kırılıyor sanki:(((

Canım benim dediğim gibi bugün adet günüm ama henüz test yapmak istemiyorum..4-5 gün beklemeyi düşünüyorum..tabi eşim sabredebilirse kaydirigubbakcemile3
evet canım bencede bekle...en iyisi bu doğru sonuç almak içinyerimseniben

Bence erken arkadaşım..gerçi bende dayanamayıp iki gün önce yaptım bugündü adet tarihim..benimde negatif çıktı..ben en azından 4-5 gün bekleyebilirsem beklemek istiyorum..

haklısın arkadaşım bende beklemeliyim inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz:CüvCüv:

senin gününe daha var arkadaşım.tabi çıkmaznaniknanik bekle günün geçsin enaz 4 5gün. boşuna kendini üzme sabret.

kızlar meraba dün kan vermiştim ya sonucunu aldım bugün bhcg 2151 çıktı normalmi acaba günüme görre ne dersiniz

kızlar meraba dün kan vermiştim ya sonucunu aldım bugün bhcg 2151 çıktı normalmi acaba günüme görre ne dersiniz

Canım o konuda bu siteye kadar pek bi bilgim yoktu ama buralardan öğrendiğim kadarıyla süpeerrr bi değerr..ama yinede bu konuda kesin bilgisi olanlar daha garanti cevap verebilir sana..:nazar:

tşkler kızlar umutlandım valla yine ben çıkyorum iftara davetliyizde yarın görüşürüz inşallah bi kaç hayırlı haber daha alırız sizleri çok seviyorum

benim bildiğime görede bu değer iyi bir değer ama yinede insanda tereddüt oluyo tabi :)))))))
birde sizlerin fikrini alıyım dedim canlarım
kaydirigubbakcemile5

2 günüm kaldı adet olmaya ama kasıklarımda ağrı başladı heralde kırmızı kartı bende görcek gibiyimsenağlama

2 günüm kaldı adet olmaya ama kasıklarımda ağrı başladı heralde kırmızı kartı bende görcek gibiyimsenağlama
canım üzülme...insan hamileyse bile adet olacakmış gibi karnı ağırır.bu hamilelik işaretide olabilir canımkaydirigubbakcemile3

Back