Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

hamile haberlerinizi bekliyorum kızlar.pes etmek yok.:lepi:

Son düzenleme:
yanı bugun yarın gunduz olur ama hıc belırtım yok ne sırtım agrıo ne karnım bırkac gun oncesınden bellı olurdu adetım

Kızlar ben de test yaptırım 1 çıktı. Adetime 11 gün kala baş dönmesi ve halsizlik şikayetlerinden gittim doktora... Şimdi bu değer yükselir mi?? Bir de en düşük değer 1 mi? Yoksa 0,1 mi???

Bana cevap verecek kimse yok mu???????

yanlış anlamadıysam adetine 11 gün kala test yaptırdın değilmi

Kızlar günaydın hepinize size çok güzel bi haberim var test yaptım akşam ve çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım tez zamanda bekleyen herkese nasip etsinnnnnnnnnnnn

neyse sanırım yoksun eğer doğru anladıysam çok erken yaptırmışsın testi bu kadar erken sonuç vermez

Canımm hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizim başımıza inşallah... Sen en kısa zamanda kan testi de yaptır:)opuyorumnanaktan

yanlış anlamadıysam adetine 11 gün kala test yaptırdın değilmi

Evet canım ama ben gebelik testi yaptırmaya gitmedim. Rahatsızdım o yüzden gittim, doktorda kist var mı diye baktı ve sonra kan testi de yaptı:) Ama şimdiden çıkmaması çok normal. Burada okuyorum bazı kişilerin de adetine 10 gün kala filan çıktığı olmuş...
ınsan heves ediyo yine de:)

allah kucağına almayı nasip etsin. delikafadulden hayırlı bir evlat sahibi olur kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah. bize de dua et bakkiim. hem hamile hem de ramazan ayı kesin duan kabul olur vereliniortak

gizser günaydın canım görüşemedik akşam aldım haberlerini,naptın yineledinmi testi?aama herkes silikte olsa vardır diyor:))) hadi inşallah :))))

süperrrrrrrrrrrrrrr 2.anne adayımızda geliyor tebriklerrrrrhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…