slm kızlar nabersiniz
tatlım sen yenisin dimi...azize benim adım yok
ben hamilesin sandım valla...ikinci hamilemiz varmış dedim.iyi okuyamadım yazıyı erhalde....olsun canım kısmetse olur hiç üzülme.
işten çıktım eve giderken eczaneye uğradım bi test alayım dedim dayanamadım aslında ağrı var ama tek taraflı karnım da acayip şiş hiçbirşey yiyemiyorum doğru düzgün sleppy de olsa keşke yarında bekliycem ctesi bidaha yapıcam bakalım idrarım normal ama sadece ağrım var seninde öyle mi bilmiyorum
henuz liste yok ama 2 kişi sevinçli haberi aldı şimdiye kadar sanırım. daha erken biraz çoğalalım diye heralde :) aa çoğalalım dedim hayırdır inşallah :) Allah söyletti galiba kaldı 6 gun yerimseniben
ya walla ben bu siteye bayıldım herkes kırk yıllık dost gibi çıkarsız,içten pazarlıksız inanın hamile olmasamda sizi tanıdığıma çok memnun oldun ben çok pozitif biriyim burdaki herkeste benim gibi en sonunda kendim gibi insanlar buldum
kızlar bugün burda negüzel herkes daha bir umutlu ayy allahım inşallah hepinizin yüzünü güldürür
ben ve bebişim dua ediyoruz hepinize :))))))
elbet bizde hamiletiz dicez allahın izniyle tatlım merak etmeyerimseniben sizleride listeye hamiş olarak yazıcam kısmetse:lepi:ne sandına.samanınnn herkeste hamişlik belirtileri var kaydirigubbakcemile2 oy oy bi de ikinci çizgi falan delikafadulden bu ne be bekleyin ben de gelcem.
Azize 1 canemm ekleddin he beni sevindimm ya. gızz biz ne zaman hamişiz diycez acep CADIARZU
valla senle umutlandık bugün şimdide gizser ve ve bebişkodan alıcaz güzel haberleri,arkasındanda biz bekleyenler inşallah:)))) umutsuzluk yok,pozitif düşüncelerimizi yayalım herbiyere ve dualarımızı tabikii....
evet canım haklısın bueada çok deyerli arkadaşlar var...hepsi çok tatlılar.opuyorumnanaktanya walla ben bu siteye bayıldım herkes kırk yıllık dost gibi çıkarsız,içten pazarlıksız inanın hamile olmasamda sizi tanıdığıma çok memnun oldun ben çok pozitif biriyim burdaki herkeste benim gibi en sonunda kendim gibi insanlar buldum
ozlm cim nasılsın tatlım.alışa bildinmi hamile olmaya hıııııııııııı
bebişkom umarım hamilesindir canım walla bende şüpheliyim adetini kaç gün geçti senin
cnm bilgisayarın basında degildim yeni gordum pardon aderim 1 hafta gecikti ama mide bulantisi disinda tum belirtiler var.zaten bende pek mide bulantisi olmuyo ilk hamileligimden biliyorum. ne yazikki oda dusukle sonlandi malesef. Ama rabbim dualarimi cevirmedi ve ikinciyi nasip etti yani insallah hamileyimdir.
ve topicdeki tum arkadaslara da nasip eder insallah inanin sadece kendim icin degil isteyen herkeze vermesi icin dua ediyorum hep:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?