Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

amanınnn herkeste hamişlik belirtileri var kaydirigubbakcemile2 oy oy bi de ikinci çizgi falan delikafadulden bu ne be bekleyin ben de gelcem.

Azize 1 canemm ekleddin he beni sevindimm ya. gızz biz ne zaman hamişiz diycez acep CADIARZU

ya walla ben bu siteye bayıldım herkes kırk yıllık dost gibi çıkarsız,içten pazarlıksız inanın hamile olmasamda sizi tanıdığıma çok memnun oldun ben çok pozitif biriyim burdaki herkeste benim gibi en sonunda kendim gibi insanlar buldum

canım yeni geldim ve gördüm yapmışssın,ee süper silikte olsa vardır diyorlar heryerde okuduğum, hadi inşallah ya evet bencede 1-2 gün sonra yine dene...yada kan testi yaptır en neti o sonuçta...valla hayecanlandım çok senin adına:))))

ya kızlar ben haziranda kimyasal gebelik geçirmişim o ay korunmayı bırakyıgım ilk ayda ve hemen kalmışım ama ben çok hastalandı ve tutunamayıp düştü neyse onu atlattım ve sonra tekrar denedik ama bu ay a kadar olmadı yedisinde olmam gerekiyodu olmadım bi tane oglum var ve ben ikinciyi çok istiyorum evlendim üç buçukay sonra hamile ne yumurlama ne bilmem ne ve hemen hamile kaldım neyse daha hastalanmadım ve gögüslerime resmen dokunamıyarum adet olcakmışım gibi sancım ve adet olmuşum gibi akıntı ve üşüme eger hamile isem belirtiler bunlar sizi haberdar ederim ilk gün test yaptım ama çıkmadı bakıyım bi kaç gün sonra tekrar test yapıcam :ecrin_bebek:eylülde bende hamile olabilirim yani benide yazın

kızlar bugün burda negüzel herkes daha bir umutlu ayy allahım inşallah hepinizin yüzünü güldürür
ben ve bebişim dua ediyoruz hepinize :))))))

Saol canım bizde memnun olduk tabikii. Burda çok güzel dostluklar kuruluyor ..HOŞ GELDİN ARAMIZA..

kızlar bugün burda negüzel herkes daha bir umutlu ayy allahım inşallah hepinizin yüzünü güldürür
ben ve bebişim dua ediyoruz hepinize :))))))

valla senle umutlandık bugün şimdide gizser ve ve bebişkodan alıcaz güzel haberleri,arkasındanda biz bekleyenler inşallah:)))) umutsuzluk yok,pozitif düşüncelerimizi yayalım herbiyere ve dualarımızı tabikii....

elbet bizde hamiletiz dicez allahın izniyle tatlım merak etmeyerimseniben sizleride listeye hamiş olarak yazıcam kısmetse:lepi:ne sandına.s

hamiş haberleriyle dolacak burasıı inşallahhh pozitifiz hepimiz umutsuzluk dediğin gibi kesinlikle yok canım yerimseniben
hepiniz için hayırlısı bakalım kızlarrrrr..............

evet canım haklısın bueada çok deyerli arkadaşlar var...hepsi çok tatlılar.opuyorumnanaktan

ozlm cim nasılsın tatlım.alışa bildinmi hamile olmaya hıııııııııııı

ozlm cim nasılsın tatlım.alışa bildinmi hamile olmaya hıııııııııııı

iyiyim hayatım alıştım galiba bilmiyorumki :))))) iyi gidiyo yani mutluyum devamlı bir sırıtma hali var yüzümde kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canımcım listeyi yapmışsın yine ellerine sağlık canım alkisalkisalkis

bebişkom umarım hamilesindir canım walla bende şüpheliyim adetini kaç gün geçti senin

cnm bilgisayarın basında degildim yeni gordum pardon aderim 1 hafta gecikti ama mide bulantisi disinda tum belirtiler var.zaten bende pek mide bulantisi olmuyo ilk hamileligimden biliyorum. ne yazikki oda dusukle sonlandi malesef. Ama rabbim dualarimi cevirmedi ve ikinciyi nasip etti yani insallah hamileyimdir.
ve topicdeki tum arkadaslara da nasip eder insallah inanin sadece kendim icin degil isteyen herkeze vermesi icin dua ediyorum hep:Saruboceq:

inşallah hamilesindir canım adetinde 1 hafta geçmiş hadi bakalım yarınmı belli olucak hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…