Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

listede son durum nedir arkadaşlar takip edemedim dünden beri..
benim son üç gün sabırsızlanıyorum artık:bbo:

tabiki buyuk sorumluluk ama biz bu sorumlulugu tasimaya haziriz ki bebek istiyoruz.ben bebegi 3 yil,5 yil sonra yapmam.bu konuda ben biraz farkli dusunuyorum.tabiki kendime gore sebeplerim var.bebegi erken istemenin nesi kotu ki?ne guzel,genc anne olucam.ailemiz sozun tam anlaminda bir aile olucak.ben erken bebege karsi degilim,tam tersi destekliyorum.bebek olsun buyusun ki,ben de calisayim,isim gucum var benim kariyere ara vermek istemiyorum.iste birkac daha sebepler var ki onu burda yazmak istemiyorum.

Allah hayırlısını versin canım dilediğin gibi olur inşallah.. kendini hazır hissediyosan ne güzel allah hepimize nasip etsin.

Anliyorum canim. Allah tez zamanda yavruna kavustursun insallah. :ecrin_bebek: :Saruboceq: :1hug:

Allahım duysun sesimizi inşallah....:))

inşallahhhhh.
benim 22 eylülde adet olmam gerekiyor.
daha çok var nasıl beklicem bilmiyorum.
eylül annesi olursam ve de kızım olursa adını eylül koyıcammmmmmmmmmm:)))
daha ortada bebek mebek yok da
cinsiyeti ve adı tastamam:dance:

leylacım sana katılıyorum canım bende henüz iki aylık evliyim ama bebek istiyorum biran önce doğsun büyüsün bende çalışayım diye hem benim anne ve babamla aramızda hep kuşak çatışması oldu bu yüzden erken anne olmak çok güzel hem çokta erken değil 25 oldum nerdeyse inşallah allah bütün dileyenlere verir ha bu arada benide listeye alın 27 eylül

evet canım erken anne olmayı tavsiye edrim....bende 22 yaşında oğulumu doğurdum valla arkadaş gibiyiz....bana hep aşkım der.iyikide olmuş.

evliliğimin 7. ayı hiç korunmadık ama bebiş olmuyor inş. bende bu ay hamile kalırım ağlamaktan yoruldum artık bütün arkadaşların duasını bekliyorum

ben de 3 aylik evliyim.adet gunlerimiz ayni,ben de 27 eylulu bekliyorum.burda bizden baska 27eylulu bekleyen sanirim 2 ya 3 arkadasimiz daha var.insallah hepimiz icin hayirlisi olur.

evet canım erken anne olmayı tavsiye edrim....bende 22 yaşında oğulumu doğurdum valla arkadaş gibiyiz....bana hep aşkım der.iyikide olmuş.
eger bu ay hamile kalirsam ben de 22 yasimda dogurucam
evliliğimin 7. ayı hiç korunmadık ama bebiş olmuyor inş. bende bu ay hamile kalırım ağlamaktan yoruldum artık bütün arkadaşların duasını bekliyorum

aglama canim,uzulme,yalniz basina stres bile hamileligi engelleye biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…