kızlar agdetim cok kötü geciyor heryerim kırılıyo
Leylacim sormasi ayip bu acele niye?? Daha bi kac ay olmus evleneli önce kocanla basbasa vakit gecirmenin tadini cikarman gerekir bence. opuyorumnanaktan Yani sonra bu günleri cok ararsin. Senin yazdiklarini görünce sanki on senelik evli cocugu olmuyo diye üzülüyo sanir insan. Yani kendin bilirsin elbette ama gercekten anlayamiyorum. Cocuk büyük sorumluluk sonucta.
tabiki buyuk sorumluluk ama biz bu sorumlulugu tasimaya haziriz ki bebek istiyoruz.ben bebegi 3 yil,5 yil sonra yapmam.bu konuda ben biraz farkli dusunuyorum.tabiki kendime gore sebeplerim var.bebegi erken istemenin nesi kotu ki?ne guzel,genc anne olucam.ailemiz sozun tam anlaminda bir aile olucak.ben erken bebege karsi degilim,tam tersi destekliyorum.bebek olsun buyusun ki,ben de calisayim,isim gucum var benimkariyere ara vermek istemiyorum.iste birkac daha sebepler var ki onu burda yazmak istemiyorum.
tabiki buyuk sorumluluk ama biz bu sorumlulugu tasimaya haziriz ki bebek istiyoruz.ben bebegi 3 yil,5 yil sonra yapmam.bu konuda ben biraz farkli dusunuyorum.tabiki kendime gore sebeplerim var.bebegi erken istemenin nesi kotu ki?ne guzel,genc anne olucam.ailemiz sozun tam anlaminda bir aile olucak.ben erken bebege karsi degilim,tam tersi destekliyorum.bebek olsun buyusun ki,ben de calisayim,isim gucum var benimkariyere ara vermek istemiyorum.iste birkac daha sebepler var ki onu burda yazmak istemiyorum.
Bende İstİyorum bende bende...
Allahım duysun sesimizi inşallah....:))
Anliyorum canim. Allah tez zamanda yavruna kavustursun insallah. :ecrin_bebek: :Saruboceq: :1hug:
leylacım sana katılıyorum canım bende henüz iki aylık evliyim ama bebek istiyorum biran önce doğsun büyüsün bende çalışayım diye hem benim anne ve babamla aramızda hep kuşak çatışması oldu bu yüzden erken anne olmak çok güzel hem çokta erken değil 25 oldum nerdeyse inşallah allah bütün dileyenlere verir ha bu arada benide listeye alın 27 eylül
Bende İstİyorum bende bende...
leylacım sana katılıyorum canım bende henüz iki aylık evliyim ama bebek istiyorum biran önce doğsun büyüsün bende çalışayım diye hem benim anne ve babamla aramızda hep kuşak çatışması oldu bu yüzden erken anne olmak çok güzel hem çokta erken değil 25 oldum nerdeyse inşallah allah bütün dileyenlere verir ha bu arada benide listeye alın 27 eylül
eger bu ay hamile kalirsam ben de 22 yasimda dogurucamevet canım erken anne olmayı tavsiye edrim....bende 22 yaşında oğulumu doğurdum valla arkadaş gibiyiz....bana hep aşkım der.iyikide olmuş.
evliliğimin 7. ayı hiç korunmadık ama bebiş olmuyor inş. bende bu ay hamile kalırım ağlamaktan yoruldum artık bütün arkadaşların duasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?