Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)
ya kızlar bende buna bayıldııımmmm :)))) ama çok pahalı 750 ytl.
yatak odası begendim bitane bembeyaz,dolap ve bas ucu siyah cam.onu kafaya taktım.eger o yatak odasını alırsım zatem kesin siyah yatak ortusu koycam ama bunu çok begendim yaaaaa (
İşte kızlar benim yemek takımım yanında hediye olarak verdikleri takım.modellerden en beğendiğim buydu.bakalım beğencekmisiinz.beğenmezseniz pencereden aşağı atcam.açtım pencereyi bekliyom cevaplarınızı
bunlarıda bugün netten sipariş verdik 3 4 güne gelir sinbo düdüklü 130 mikserde 65 aslında benim kingin mutfak robotu var ama lepi arkadaşınkinin aynısı ama bunuda gündelik kullanırım sarımsak soğan doğramaya iyi sos omlet yapmaya falan pıratik bişey iyimidir bilmiyorum kullanan varmı aranızda acaba sinbonunda kalitesi nasıldır bilmiyorum ama çaycım falan simbo dış görünüşleri çok hoşuma gidiyo alıyorum artık kullanınca görücez inş elimde patlamaz