• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

ayy özdilekde buqün nişanlımla bu yatak örtüsünü qrdük nişanlım çok beğendi sizce nasıl?aliyim mi?

472pv8.jpg

w600.png

20081071935976929.jpg

bende bunu beğendım kırmızı olmayabılır ama cok beğendım amma şıkır şıkır hee zaten nevresımler pıkler sade olcak barı yatak örtum

buqün özdilekden aldıqımız battaniye iştee nişanlım çok çok beğendi bende çok beğendim:
67wr4.jpg

w350.png

Porsan alışveriş merkezinde qrdüğüm cezve takımı ben daha almadım.bi dahaki qdişime belki alırım.28 ytl bence çok uygun

pgulcezve2dg2.jpg

w300.png

içindekiler:
• 1 Adet Küçük Boy Cezve
• 1 Adet Orta Boy Cezve
• 1 Adet Büyük Boy Cezve
• 1 Adet Metal Askılık

ya kızlar bende buna bayıldııımmmm :)))) ama çok pahalı 750 ytl.

yatak odası begendim bitane bembeyaz,dolap ve bas ucu siyah cam.onu kafaya taktım.eger o yatak odasını alırsım zatem kesin siyah yatak ortusu koycam ama bunu çok begendim yaaaaa :((

12290983_0.jpg

ImageShack - Hosting :: eaksev86servdamskv1wp0.jpg

bu canım sarev pamuk satn takımım çok beğenerek aldımve kumasıda çok güzel

040920081548409c0y1gvz1.jpg

İşte kızlar bu da tefal saatli düdüklü tenceremmmm,bunu da çok beğenerek aldım dün :teytey::teytey::teytey:
Kullananlar var mı,memnun musunuz?

Son düzenleme:
kizlar bugun bunlari pazardan aldim cay seker tuz koymak icin tanesi 10ytl
bide sari rengi vardi aklim onda kaldi sizce bumu güzel sarisimi güzel olur
hpim4336ea2.jpg

yatakho1.png

w561.png

sarev uyku seti
beaksevpiknolimitv3wi7.jpg

w500.png

buda sarev pike bugün annemle ikisini 300 e aldık
kendime iç çamaşırı alırken pijama takımı beğendim zor zar aldırdım anneme
540776220042ayg0.jpg

w225.png

540776220042cif0.jpg

w225.png

100 dedi zor zar 80 e aldık

İşte kızlar benim yemek takımım yanında hediye olarak verdikleri takım.modellerden en beğendiğim buydu.bakalım beğencekmisiinz.beğenmezseniz pencereden aşağı atcam.açtım pencereyi bekliyom cevaplarınızı

hpim2333uw9.jpg
[/IMG]

hpim2337bx7.jpg
[/IMG]

.......................................

Son düzenleme:
55225.jpg

kızlar bir de bunu aldım yakın zamanda rengini çok beğendim ondan inşallah sorun çıkarmaz dört yıl

garantisi var rende dilimleme çırpma doğrama ezme gibi fonksiyonları var fiyatı da uygundu 59.90 a almıştım sanırım

shb3020oq2.jpg

w650.png

bunlarıda bugün netten sipariş verdik 3 4 güne gelir sinbo düdüklü 130 mikserde 65 aslında benim kingin mutfak robotu var ama lepi arkadaşınkinin aynısı ama bunuda gündelik kullanırım sarımsak soğan doğramaya iyi sos omlet yapmaya falan pıratik bişey iyimidir bilmiyorum kullanan varmı aranızda acaba sinbonunda kalitesi nasıldır bilmiyorum ama çaycım falan simbo dış görünüşleri çok hoşuma gidiyo alıyorum artık kullanınca görücez inş elimde patlamaz

Son düzenleme:
Back
X