• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

çok güzel şeyler gördüm herkes aldıklarını güle güle kullansın dün bende markofoniden taçın bornoz takımını ve friends athome'un nevresim takımını aldım :)

taç fantasy bornoz takımı 139.90 tl
Friends at Home - MARIANNE nevresim takımı 54,90 tl

Magrenta bende yeni aldım bornoz takımımı yoksa, bende alacaktım, fiyatı çok uygun geldi. Hayırlı olsun canım..:16:

Kesra çatal kaşık takımın çok zarif duruyor, hangi marka canım?

Kızlar hepinizin çeyizleri çok güzel,iyi günlerde kullanın inşallah..:16:

Magrenta bende yeni aldım bornoz takımımı yoksa, bende alacaktım, fiyatı çok uygun geldi. Hayırlı olsun canım..:16:
Teşekkür ederim canım almıcaktım ben ama uygun görünce dayanamadım alayım bari dedim :) inşallah iyi çıkar :)
Kesra çatal kaşık takımın çok zarif duruyor, hangi marka canım?

Kızlar hepinizin çeyizleri çok güzel,iyi günlerde kullanın inşallah..:16:

canım çatal bıçak takımı bernardonun yalnı o yuvarlak kısmının arkasını ben beğenmedim arkadaşım alıcaktı sevemedim onu ama bernardoya bakabilirsin bu tarz kibar modeller var özellikle çeyiz seti alırsan çok uygun olur ben öyle yaptım

bu arada markafonide hala indirim var ev ürünlerinde en sondaki kampanya :)

Teşekkür ederim canım, bilgiler için...Bernardoya gidip bakmak gerek dediğin gibi..

Birde bende sen gibi sıkı, markafoni ve limango takipcisiyim.:16:
Bu arada bornozun inşallah iyi çıkar, TAÇ marka olunca, sorun yaşayacağını pek sanmıyorum.
Hayırlı olsun şimdiden..:29:

Teşekkür ederim canım, bilgiler için...Bernardoya gidip bakmak gerek dediğin gibi..

Birde bende sen gibi sıkı, markafoni ve limango takipcisiyim.:16:
Bu arada bornozun inşallah iyi çıkar, TAÇ marka olunca, sorun yaşayacağını pek sanmıyorum.
Hayırlı olsun şimdiden..:29:

set halinde ben 1.595e aldım canım iyice bir araştır derim ıncık ıncık et :)
şuan en ucuz set 1495 olması lazım :) eğer miasfir yemek takımın,çatal bıuçak takımın tencere takımın çaydanlığın düdüklün yoksa aa birde cezve takımı var sette git bir bak derim tencereler korkmazın düdüklüsü fisslerin :)

bende takipteyim sürekli :) bir de trendyol var tabi :) orda pek birşey çıkmıyor ev için gerçi

bornozun iyi çıkmasını umud ediyorum bakalım artık görücez

Son düzenleme:
Bunlarda benim bugün aldıklarım..
5413.jpg

5449.jpg

5451.jpg

5454.jpg

5457.jpg

5463.jpg

:nazar::nazar::nazar:

Back
X