• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

$IKEA-TOKIG-SALATA-KURUTMA-KABI-VE-SERVIS-KASESI.webp
$IKEA-PANNA-BARDAK-ALTLIGI-6-LI-PAKETsiyah.webp
$ikea kahvaltı döner tabla.webp
$IKEA-PANNA-amerikan servis-12-LI-PAKETsiyah.webp
$ikea servis kasesi.webp

Son düzenleme:
kızlar çok güzel şeyler akmışınız ben foruma bakmayalı herbiriniz güle güle kullanın bunlarda benim aldıklarım

Eklentiler

• $BRA_400568_01[1].webp
    $BRA_400568_01[1].webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 79
  • $BRA-400285[1].webp
    $BRA-400285[1].webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 77
  • $BRA-400667[1].webp
    $BRA-400667[1].webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $88a841f8-f101-40bf-83c7-a50228fa51ec[1].webp
    $88a841f8-f101-40bf-83c7-a50228fa51ec[1].webp
    2 KB · Görüntüleme: 77
  • $2ho8jdj[1].webp
    $2ho8jdj[1].webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 63
Hepinize maşallah . Hayırlı olsun aldıklarınız .
Sarya_85 mandal cantası çok hoşmuş :) Hemen fiyatını ve nerden aldığını sormadan geçemeyeceğim . Bir de başka renkleri de var mı ? :1:

Son düzenleme:
teşekkür ederim nurulenvacım aldıkların çok güzel benimde ekmeklik almam lazım
teşekkür ederim derencim mandal torbası tchibodan, farklı renkleri yok canım şimdilik, sadece mandal torbası 12 tl olması gerekiyor internet sitesinden almıştım.

Kızlar bende Biev'den kapaklı kahvaltılık aldım, birde saklama kavonozu...
Kahvaltılığım resmini bulamadım, bunun kelebekli desenlisi, biraz daha genişi :)
Sonra resim çekip eklerim olmazsa..

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim nurulenvacım aldıkların çok güzel benimde ekmeklik almam lazım
teşekkür ederim derencim mandal torbası tchibodan, farklı renkleri yok canım şimdilik, sadece mandal torbası 12 tl olması gerekiyor internet sitesinden almıştım.

Teşekkür ederim cnm . Mandalları yok demek kı:25: Resimde mandalla torbası çok uyumlu:46:

evet derencim mandalları yok ama istersen ayrı alabilirsin internette satışı kalmadığı için alamadım en kısa zamanda gelir ama :66:

evet derencim mandalları yok ama istersen ayrı alabilirsin internette satışı kalmadığı için alamadım en kısa zamanda gelir ama :66:

Son bir soru o halde :1: Mandallar torbasıyla aynı desende mi ? Mandallar ayrı satılıyor dedin ya onlar damı tchibo' nun ...:26:

derencim aynı desen değilde mandal torbası gibi sarı ve mavi renkteler ama gayet uyumlu gibi gözküküyorlar

Back
X