Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan canım.
tost makinesinin kodu kaç biliyomusun?
Bide kaç kuruşa aldın
Bende tost makinesi arayışı içindeyim.
teşekkür ederim sonbaharcım, balböceği aldıklarını gülegüle kullan canımsarya canım güle güle kullan hepsini
şebnemciğim çok hoşlar kavonozlar çok cici
güzel günlerde kullan inş.
bal_böceği istoçta korkmazın fabrikasımı var?
Sağol cimcimem teşekkürler, derencim evet korkmazın üretim yeri istoçta ama perakende satmıyolar yine istoçta perakende toptan fiyatına satan yerin telini verdiler ordan adres, fiyat bilgisi alıp gittim.
Sağol cimcimem teşekkürler, derencim evet korkmazın üretim yeri istoçta ama perakende satmıyolar yine istoçta perakende toptan fiyatına satan yerin telini verdiler ordan adres, fiyat bilgisi alıp gittim.
Tost makinelerimiz aynı sanırım, bende 3'lü setini 160 liraya almıştım...
Evet cnm çeyizinde görmüştüm sende korkmaz müdavinisin galiba çoğu ürünün korkmazdı, tost makinalı kahvaltı setinden var 3 lü seninki ondan galiba, korkmazın semaveri de var sende bende alıcam ondan tencere takımıda alcam daha 3-4 parça daha bişeyim var korkmazdan alacağım bakalım nasip olur inş.:82:.
Derencim bende senin gibi ortada hiç bişey yokken başladım almaya ama al al bitmiyo bence beğendiğin bişey olursa imkanda varsa hiç o günleri bekleme zaman su misali o zaman gelince telaş oluyosun. Ayrıca her zaman emrine amadeyim yardımcı olurum :))
Cnm benim ya. Bitanesin . Bu arada sen ne zaman sergileyeceksin toplu çeyizini . Meraklanıyorum. Böyle iğneden ipliğe çok titiz bir araştırma içerisindesin gördüğüm kadarıyla . Yakışır sana herşeyHerşeyin en iyisini , en güzelini hakediyorsun
![]()