• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bal_böceği aldıkların çok hoş ve oldukça kullanışlı görünüyor. Wok tava aldım demişsin ama onu göremedim ben .

Güle güle kullan canım.
tost makinesinin kodu kaç biliyomusun?
Bide kaç kuruşa aldın :1:
Bende tost makinesi arayışı içindeyim.

Sağol pandonimcim, kodu A315 büyük boy benimki, ben küçüğünü yeterli buldum ama bizimkiler illaki büyük al dediler. Eğer arayış içindeysen şimdi üstten kulplu değişik kaba modeller moda ama ben yer tutmasın diye bundan tercih ettim, bu modeller daha pratik geliyor hemde modası hiç geçmez diye düşündüm. Fiyatınıda söyliyim normalde dışarda 133 lira ama istoçtan 80 ne aldım. Oyüzden istoça gittim zaten:1:

kızlar güle güle kullanın cicilerinizi..
bal böcegi tost makinesini cok begendım banada lazım oldugundan algım direkt onu secti:)
nasıl peki kaliteli midir ızgarası var mı ?

Sarya , şebnem ,balböceği güle güle kullanın kızlar aldıklarınızı güzel günlerde kullanın inşallah:64:

Kızlarr çok teşekkür ederimmm, daha iyilerii sizin olsunnn:17:
derencim wok tava 4 lü resimlerde var gerçek resmini dün çekemedim ama daha sonra ekleyebilirim,
sinoplu57 , cnm ben hepsi metal görünümlü olsun hepsi uyumlu olsun diye her markayı araştırdım bi tek korkmazda vardı, kalitesinide araştırdım herkes korkmaz diyo başka bişey demiyo fiyatlarıda uygun, bide indirimde olunca kaçırmak istemedim, tost makinasında dikkat ettiğim ızgaraların çıkmasıydıı, bunun çıkıyo temizlemesi kolay olcak kalite olarak ben çok beğendim ama kullanınca emin olucam.:82:

bal_böceği istoçta korkmazın fabrikasımı var?

Sağol cimcimem teşekkürler, derencim evet korkmazın üretim yeri istoçta ama perakende satmıyolar yine istoçta perakende toptan fiyatına satan yerin telini verdiler ordan adres, fiyat bilgisi alıp gittim.

Sağol cimcimem teşekkürler, derencim evet korkmazın üretim yeri istoçta ama perakende satmıyolar yine istoçta perakende toptan fiyatına satan yerin telini verdiler ordan adres, fiyat bilgisi alıp gittim.

Teşekkür ederim cnm. Zamanı gelince seni rahatsız ederim artık :46: Çeyiz hazırlıklarıyla şuanda uğraşanların çoğu yakın zamanda evlenecek ya da nişanlı ya da adayları var. Yada 'lar çoğaltılabilir:1: Ama benim anlamadıgım bana noluyor:1: Ne aday var ne de yakında evlilik var :1: Çözemedim kendimi. Ama burda olmak sizin tecrübelerinize ortak olmak keyifli oluyor. Günün birinde umarım bana da lazım olacaktır .:26:

Tost makinelerimiz aynı sanırım, bende 3'lü setini 160 liraya almıştım...

Evet cnm çeyizinde görmüştüm sende korkmaz müdavinisin galiba çoğu ürünün korkmazdı, tost makinalı kahvaltı setinden var 3 lü seninki ondan galiba, korkmazın semaveri de var sende bende alıcam ondan tencere takımıda alcam daha 3-4 parça daha bişeyim var korkmazdan alacağım bakalım nasip olur inş.:82:.
Derencim bende senin gibi ortada hiç bişey yokken başladım almaya ama al al bitmiyo bence beğendiğin bişey olursa imkanda varsa hiç o günleri bekleme zaman su misali o zaman gelince telaş oluyosun. Ayrıca her zaman emrine amadeyim yardımcı olurum :))

Son düzenleme:
Cnm benim ya. Bitanesin . Bu arada sen ne zaman sergileyeceksin toplu çeyizini . Meraklanıyorum. Böyle iğneden ipliğe çok titiz bir araştırma içerisindesin gördüğüm kadarıyla . Yakışır sana herşey:46:Herşeyin en iyisini , en güzelini hakediyorsun :46:

Evet cnm çeyizinde görmüştüm sende korkmaz müdavinisin galiba çoğu ürünün korkmazdı, tost makinalı kahvaltı setinden var 3 lü seninki ondan galiba, korkmazın semaveri de var sende bende alıcam ondan tencere takımıda alcam daha 3-4 parça daha bişeyim var korkmazdan alacağım bakalım nasip olur inş.:82:.
Derencim bende senin gibi ortada hiç bişey yokken başladım almaya ama al al bitmiyo bence beğendiğin bişey olursa imkanda varsa hiç o günleri bekleme zaman su misali o zaman gelince telaş oluyosun. Ayrıca her zaman emrine amadeyim yardımcı olurum :))

Evet canımcım, evde de kullandığımız için memnunuz.
Semaver kesinlikle tavsiye ederim kalabalık misafir için ideal...
Bence de nişanlılık dönemini beklemeyin çünkü bitmiyor malesef...

Cnm benim ya. Bitanesin . Bu arada sen ne zaman sergileyeceksin toplu çeyizini . Meraklanıyorum. Böyle iğneden ipliğe çok titiz bir araştırma içerisindesin gördüğüm kadarıyla . Yakışır sana herşey:46:Herşeyin en iyisini , en güzelini hakediyorsun :46:

Sende bitanesin cnm benim:103: titizlik demiyelimde aldımlarımın uyumlu olmasına özen gösteriyorum diyelim, çok az eksiğim kaldı. çeyizimi sergilemek istiyorum ama boş vaktimde hepsini döküp resim çekmem lazım, öyle bi vaktide henüz bulamadım. Tamamen hepsi bitince toptan paylaşırım artık :16:
Evet cimcimem kullanan herkes memnunmuş, bende ona güvendim bakalım. Semaver gerçekten bana çok kullanışlı geliyo annemede almak istiyorum bize acayip kalabalık misafir geliyo çok işimize yarar diyorum.

Son düzenleme:
sadece resim yorum yapılmasın denmiş yoruma boğmuşsunuz konuyu arkdaşlar.daha önce girdiğimde resimlere bakar markaları fiyatrları okur yararlanırdım şimdi yorumlar resimlerden çok sayfa tutmuş yapmayın lütfen.merakettiğimiz ürün olduğunda yada beğendiğimiz özele msj atardık.lütfen biraz duyarlı olun resim ekleyin fiyat yazın marka yazn yorum yapacaksanız başka konu başlığı açın lütfen

misafir nevresim takımı tek kişilik, pembe mandal sepeti ve mandalları, kırmızı çiçek sulama kabı ve cep telefonu şarj istasyonu

Eklentiler

• $2008730232027IULVJTTQVUMHWWT[1].webp
    $2008730232027IULVJTTQVUMHWWT[1].webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $751165006.500X500[1].webp
    $751165006.500X500[1].webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $IKEA-Ps-Vallo-CICEK-SULAMA-KABI__30176347_0[1].webp
    $IKEA-Ps-Vallo-CICEK-SULAMA-KABI__30176347_0[1].webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $255118[1].webp
    $255118[1].webp