• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

$Adsız.webp
İşte bu da benim çeyizimden ilk resim, umarım becerebilmişimdir :) bugün aldık anneciğimle... resim ekleme konusunda yardımından dolayı bal_boceğine teşekkürler..

Eki Görüntüle 113298
İşte bu da benim çeyizimden ilk resim, umarım becerebilmişimdir :) bugün aldık anneciğimle... resim ekleme konusunda yardımından dolayı bal_boceğine teşekkürler..

Cnm benim rica ederim, faydalı olabildimse ne mutlu:34:
İstikbalin uyku seti sanırım çok güzel iyi günlerde kullan inş.:82:

teşekkür ederim kızlar, istikbalden aldım 130 tl. Belki almak isteyenlere fikir olabilir diye paylaşmak istedim. :54:

Hoşbulduk :) 450 sayfanın hemen hemen hepsini okudum diyebilirim. Burası gerçekten çok keyifli bir site, bana çok faydası oldu. Hepimiz aldıklarımızı güle güle kullanalım inşallahhhhhh...

nevresim takımı türkiz marka 64,90

pike takımı 49,90

Çok güzel canım güle güle kullan :71:

aldıklarını güle güle kullanın kızlar:nazar:
pandomim yatak örtüne bayıldım:nazar:ben de bu tarz kırmızı veya mor istiyorum ama kararsızım. evli olan arkadaşlarım hiç önermiyor. günlük kullanılmıyor sonra da sokuşturacak bir yer arıyorsun dediler.ama almasam da içimde kalacak biliyorum:37:
ben de geçenlerde bir züccaciyeden birkaç parça ufak eeşya aldım

GeCe_KuSu canım aldıklarını güle güle kullan tatlım :71:

http://img202.imageshack.us/img202/5199/1buyuk50665872battaniye.jpg

yarın BİM de bu çiftkişilik battaniye mevcut . . . gerçi desenler çok kötü umarım daha farklı alternatiflerde vardır . . . 20 TL

http://img834.imageshack.us/img834/6856/30938615.jpg
az öncede bu pijama takımını aldım 35 TL :69:

Pijama takımın çok hoş Sabuncum güzel güzel uykularında kullanırsın inş :16:

Eki Görüntüle 113298

Ayferhan hoşgeldin canım,takımın çok hoş güle güle kullan :71:

Çok güzel canım güle güle kullan :71:

GeCe_KuSu canım aldıklarını güle güle kullan tatlım :71:

Pijama takımın çok hoş Sabuncum güzel güzel uykularında kullanırsın inş :16:

Ayferhan hoşgeldin canım,takımın çok hoş güle güle kullan :71:

Saol aclyacım teşekkür ederim :):3:

selam kızlar, foruma takılamıyorum ama çeyizime bişeyler almaya devam etmekteyim :78:

Bu mutfak önlüğünüde yeni aldım, az önce elime geçti. Kalitesi gerçekten güzel.Tavsiye ederim.

28592_388289986645_696641645_4519930_1869544_n.jpg

Çok tatlıymış güle güle kullan.
Nerden aldın =)

çok cici nereden aldın acaba?bu arada güle güle kullan:)

teşekkür ederim kızlar. Bu önlüklerin markası Neşeli Önlükler diye geçiyor.Bu önlüğün adı Sportmen Oya mesela :90:

evmanya.com'dan aldım kampanya vardı oldukça ucuza geldi.

Ama şuanda kampanya bitti, pasaj.com'da ürünleri var ama orada kampanyalı değil. İsterseniz evmanya için sizi davet edebilirim.Yeniden kampanya yapabilirler.
Facebookta grupları var mutlaka modellere bakmalısınız. hepsi çok güzel.

gonzalescim hepsi çok cici
güle güle kullanın
ahşap sebzelikten bende alacağım inşş
şu an fiyat araştırmasındayım :9:

gonzalescim hepsi çok cici
güle güle kullanın
ahşap sebzelikten bende alacağım inşş
şu an fiyat araştırmasındayım :9:

teşekkür ederim canım :23:
benim çok hoşuma gitti çok beğenerek aldım :23:
220 TL dedi ben 130 TL aldım pazar günü gittiğim için bide alış fiyatına verdi :48:

Back
X