Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canım ...![]()
bbende baktım demin güzelmiş sitedede kalmamış zaten bence bir takım böle birde günlük olmalı diye düşünyrm iyi günlerde kullan calısan bayanlar sürekli kullanamasada özel günler iiçin şart
güle güle kullan beyaz beya güzel görünüyor ama ben de bu tarz ürünleri sevmiyorum sade bişeyler alıcam
bugün markofonide türkiz marka ürünler indirimde bakan var mı? ben bişeyler beğendim :) ama yorum bulamadım
çok sevindim aynı modeli almışız benimki gri renk seninki mor olan sanırım sevgilim taktı açık renk istiyor pembeliyi zorla aldım güle güle kullanalım canımcanım o ilk nevresımden bende aldım cok güzel dürüyor.. kutusunun icinde ..:)bide %100 türk malı olması cebzetti beni ne yalan sölim.. bu firma otellere de veriyormuş tekstil ürünlerinden ..kullanmak icin sabırsızlanıyom :107:
ceyiz topigime de koymustum .. bak kutusuda böyle :107:
![]()
Neden bu kadar ucuz ? Yani bana mı öyle geldi acaba ?
çok sevindim aynı modeli almışız benimki gri renk seninki mor olan sanırım sevgilim taktı açık renk istiyor pembeliyi zorla aldım güle güle kullanalım canım
bilmem pek duyulmamış bir marka olabilir denizlide üretiliyor ihtiyacın vasa bak bence :)![]()
aldıklarını güle güle kullanın kızlar
pandomim yatak örtüne bayıldımben de bu tarz kırmızı veya mor istiyorum ama kararsızım. evli olan arkadaşlarım hiç önermiyor. günlük kullanılmıyor sonra da sokuşturacak bir yer arıyorsun dediler.ama almasam da içimde kalacak biliyorum
ben de geçenlerde bir züccaciyeden birkaç parça ufak eeşya aldım
![]()