• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Bende sermek icin böyle fırfırlı aldım canım hiç istemedim ama gelin olunca sermek lazımmıs .. ucuzken alabilirsin tabi.. icinde kalmasın.

bbende baktım demin güzelmiş sitedede kalmamış zaten bence bir takım böle birde günlük olmalı diye düşünyrm iyi günlerde kullan calısan bayanlar sürekli kullanamasada özel günler iiçin şart

güle güle kullan canım ...:31:

bbende baktım demin güzelmiş sitedede kalmamış zaten bence bir takım böle birde günlük olmalı diye düşünyrm iyi günlerde kullan calısan bayanlar sürekli kullanamasada özel günler iiçin şart

Teşekkür ederim kızlar. Daha güzelleri isteyenlerin olsun.
Bende günlük sermicem çalışacağım için :1:

Güle güle Pamdomim. Ama bu tür yatak örtüleri pek kullanışsız geliyor bana.Çeyizime almıcam ben :89:

güle güle kullan beyaz beya güzel görünüyor ama ben de bu tarz ürünleri sevmiyorum sade bişeyler alıcam
bugün markofonide türkiz marka ürünler indirimde bakan var mı? ben bişeyler beğendim :) ama yorum bulamadım

güle güle kullan beyaz beya güzel görünüyor ama ben de bu tarz ürünleri sevmiyorum sade bişeyler alıcam
bugün markofonide türkiz marka ürünler indirimde bakan var mı? ben bişeyler beğendim :) ama yorum bulamadım

Türkizden bende nevresım aldım .. benım begendıgım markalardan ..

ayyy çok sevindim canım bir nevresim bir pike takımı beğendim alayım dedim hazır indirim kuponum varken :) saol yorum için

canım o ilk nevresımden bende aldım cok güzel dürüyor.. kutusunun icinde ..:)bide %100 türk malı olması cebzetti beni ne yalan sölim.. bu firma otellere de veriyormuş tekstil ürünlerinden ..kullanmak icin sabırsızlanıyom :107:
ceyiz topigime de koymustum .. bak kutusuda böyle :107:

141.jpg

Son düzenleme:
canım o ilk nevresımden bende aldım cok güzel dürüyor.. kutusunun icinde ..:)bide %100 türk malı olması cebzetti beni ne yalan sölim.. bu firma otellere de veriyormuş tekstil ürünlerinden ..kullanmak icin sabırsızlanıyom :107:
ceyiz topigime de koymustum .. bak kutusuda böyle :107:

141.jpg
çok sevindim aynı modeli almışız benimki gri renk seninki mor olan sanırım sevgilim taktı açık renk istiyor pembeliyi zorla aldım güle güle kullanalım canım
Neden bu kadar ucuz ? Yani bana mı öyle geldi acaba ?

bilmem pek duyulmamış bir marka olabilir denizlide üretiliyor ihtiyacın vasa bak bence :):12:

çok sevindim aynı modeli almışız benimki gri renk seninki mor olan sanırım sevgilim taktı açık renk istiyor pembeliyi zorla aldım güle güle kullanalım canım

bilmem pek duyulmamış bir marka olabilir denizlide üretiliyor ihtiyacın vasa bak bence :):12:

Teşekkür ederim .Ama internetten alışveriş hiç yapmadım . Zaten kredi kartım da yok :26:

aldıklarını güle güle kullanın kızlar:nazar:
pandomim yatak örtüne bayıldım:nazar:ben de bu tarz kırmızı veya mor istiyorum ama kararsızım. evli olan arkadaşlarım hiç önermiyor. günlük kullanılmıyor sonra da sokuşturacak bir yer arıyorsun dediler.ama almasam da içimde kalacak biliyorum:37:
ben de geçenlerde bir züccaciyeden birkaç parça ufak eeşya aldım

aldıklarını güle güle kullanın kızlar:nazar:
pandomim yatak örtüne bayıldım:nazar:ben de bu tarz kırmızı veya mor istiyorum ama kararsızım. evli olan arkadaşlarım hiç önermiyor. günlük kullanılmıyor sonra da sokuşturacak bir yer arıyorsun dediler.ama almasam da içimde kalacak biliyorum:37:
ben de geçenlerde bir züccaciyeden birkaç parça ufak eeşya aldım

Teşekkür ederim canım. Sende aldıklarını güle güle kullan. O kahve rengiler ne işe yarıyor anlamadım tam olarak.
Bu arada o örtülerden markafonide hala var bugün indirimin son günü. İçinde kalmasındansa paran varsa al canım.
Bende çalışan bi insan olucam ama ilk zamanlar kullanıcam =) :64:

pandomim çok teşekkür ederim. o kahverengi olan şeey çaydanlık altlığı,bi ismi vardı da unuttum valla:60:markofoniden ün birşeyler aldım yatak örtüsünü annem alsın:60:

merhaba arkadaşlar , ben evliyim ama evlendiğim zaman günlük yemek takımım yarım yamalak birşeydi kahvaltı takımımda yoktu o yüzden şimdi içime sine bir günlük yemek takımı almak istiyorum 12 kişilik olacak ve bazı parçaları uydurup kahvaltı takımı olarakta kullanmak istiyorum. sağlam olsun diye arcopal almayı düşündüm. arcopalden 2 model arasında kaldım fiyatları yüksek ama hem içime sinsin istiyorum hemde kahvaltı takımı almama gerek kalmıyacak şu iki model arasında kaldım: Rubans 12 Kişilik 76 Parça Yemek Takımı bununla Luminarc Kare 26cm Servis Taba bunun arasında kaldım mutfak perdem turuncu stor mutfak lambası ise açık yeşil bununla ilkinin deseni daha uyumlu gibi birde bernardo nun günlük kullanım için olan cam tabakları var renkli onlarıda 12 ye tamamlamak makul gibi hem fiyatı uygun ben karar veremedim fikirlerinize ihtiyacım var bu arada makarna tenceresi ve krep tavasının gereksiz olduğunu düşünüyorum. mutfak dolaplarını tıka basa eşya doldurmakta göz yoruyor bence herşey kararında olmalı

ii de bu çok pahalı...daha uygun baksan...birdürü kampanyalar falan var.tabi sen bilirsin gene de!!!

Back
X