Bunlarda benim dün aldıklarım:
şebnemm sen hala alıyormusunn çeyiz eviniz doldu taştı
Eki Görüntüle 128241
inci_tanesi
beğendiğim günlük yemek takımının markası biev canım... biev in sitesinde 539 lira, ykm de 485 lira... ykm den almayı düşündüm ama çok taksitim var bu aralar yaza alabileceğim en erken... ama çok hoşuma gidiyor bu takım bayıldım yani o biçim... hem her parçası olduğu için yok salata tabağı, yok fincan vs uydurmaya gerek kalmayacak. hepsi takım olacak...
bu arada korkmaz shadow çatal bıçak takımı da çok hoş, normalde 350 civarı bişey ben gg den 230a aldım... kenarları kesik olduğu için çok uyumlu olucak bu biev yemek takımıyla... üzerine parmağınızla bastırıyorsunuz iz kalmıyo kaşıklarda, parıl parıl parlıyor... gündelik olarak nasıl kıyıp kullanacağım bilemiyorum....
Bugün beğenerek aldıklarım....
Taç uyku seti
Days in colours nevresim takımı
spatulalarım, melamin tabaklar ve toz almak için aldığım şey kırmızı rengini aldım
Bugün beğenerek aldıklarım....
Taç uyku seti
Days in colours nevresim takımı
teşekkür ederim canım, ıkeadan aldım hepsinialdıkların çok güzel güle güle kullan canım. spatulalarının markası nedir acaba rica etsem yazar mısın
ooo magrentacığım da başlamış çeyiz olayına :)))
OOOO kimleri görüyorumm gözüm sizi bir yerden ısırıyor sankimçok oldu canım evlencem artık geç bilem kaldım kısmetse nisana evlencez ama hala pek bir rahatım
herşey hallolur canım sonrada alınır rahat ol :) çaydanlık benim diil ya sabuncum almış :) benimkiler ön sayfalarda seninde çok az kalmış vallaha :)ayyy canım ya çok sevindim bende hazırlık koşturmaca valla giremiyorum ne zamandır 20 şubat bizimde zaman çok azaldı eksik çok bende bakmaya girdim kızlar neler alıyor eksik bişiy varsa beynimde şekillensin diye aaa bi baktım magrenta hanım çaydanlık falan :))) ayy çok sevindim yaa allah kolaylık versin canım valla çok zor bu işler çooooookk al al bitmiyor uyacak mı uydumu olur mu eder mi valla psikopat oldum ya hahahhahaha
herşey hallolur canım sonrada alınır rahat ol :) çaydanlık benim diil ya sabuncum almış :) benimkiler ön sayfalarda seninde çok az kalmış vallaha :)
kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın dyglu ve sarya :))))
sabuncum güle güle kullan canım sende yardımcı olması açısından fiyat ve yerde paylaşıyorum ona göre alınır bakılır fazla para verilmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?