eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Oyy oyy çopk güzle şeylerr almışsınız kıslarr gülee gülee kullanınnn

İkeadan aldığım 6lı bıçak seti 5,95 tl meyve bıçağı olarakta kullanılabilir diye düşündüm :)
birde penguen marka bıçak şuan evde de kullanıyorum gayet güzel çeyizimede aldım
annemin aldığı nehale :)))) şimdilik bu kadar

cats by luyano kedili kahvaltı takımı yaklaşık 1 ay önce markafonide vardı ve ben de hemen aldım

bunlar da satın almayı düşündüğüm günlük yemek takımı ve çatal kaşık bıçak takımı... gerçi çatal kaşık bıçak takımını satın aldım ama henüz gelmedi bana... çatalkaşık bıçak takımı göründüğünden çok daha güzel...

yemek takımını kesinlikle alıcam çok ama çok hoşuma gitti... ben öyle parça parça sevmiyrm hepsi takım olmalı...

mutfağım için düşündüğüm diğer aksesuarlar da beyaz porselen ve bambulu olucak... biev de okadar güzel şeyler var ki... yaza hemen hemen hepsini almış olacağım inşallah...

bunlar da satın aldığım diğerleri... ilk olarak gelin home dan balayı setini almıştım, onuda geçen yıl...

Magrenta, esinran aldıklarınız çok güzel kızlar, iyi günlerde kullanın inşallah.

of aldıklarınıza bayıldım kızlar kendımı eskımıs gıbı hıssettım :) gule gule kullanın ıns :)
mıhrı kose takımına bayıldım nerde ve kaca bu kose cok hosuma gıttı

mihricim ben de köşe takımı alacaktım bu takımı gördüm ama kumaşını falan pek beğenmedim bu arada nerde gördüğümü bile unuttum :)))) gidip yataştan aldım sonra :)

teşekkürler...

bu arada o oturma takımının oturma kısmı çok dar... benc daha geniş ve rahat olanı seçmelisin... annemler de değiştrdiler otrma takımını aynı buna benzer bişey ama oturma yeri dar, dar olunca da iyi lmuyo... neredeyse minderlerini hep kaldırıp kullanıcak bizimkiler... bnce daha geniş oturmaalanlı birini seçersen daha güzel olur.....tek kişilik koltuğu da gayet küçük... bence bu takım 3-5 sene doğu görevi bitinceye kadar kullanılacak bi takım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…