• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

bunlarda benim çeyizimden :)

$271f03de23ce16216dc76e8df8256650_821.webp
(by luyano kedili günlük kahvaltı takımım,199tl)

$11108b1.webp
(noble lıfe misafir kahvaltı takımım 225tl)

$orion-bone-china-sonbahar-2010 (1).webp
(hisar yemek takımım)

$monaco-gold-tencere-seti-sonbahar-2010.webp $monaco-siyah-duduklu-tence-copy_2.webp
(hisar çelik tencere seti ama bendeki kırmızısı) (hisar düdüklü tencere kırmızı renklisi)

$milano-ckb-image_7.webp $mtmehtaptava2liba.webp
(hisar çatal kaşık takımı) (mehtap teflon tava)

$40761_monaco_kirmizi_cezve-copy.webp
(hisar cezve)

Son düzenleme:
mavimavimavi kedili kahvaltı takımına bayıldıııııımmmmmmmm :69::69::69:
çok güzel çeyizlerin...hepsini güle güle kullan :3:

tşkr ederim canım,çok eğlenceliymiş böyle sizlere sunmak yorum almak hoşuma gitti:)))
ve kedili takıma bende aşığım çok beğenerek aldım inşh hayırlısıyla kullanmak nasip olur:69:

mavimavimavi güle güle kullan . Hayırlı olsun . Kedili kahvaltı takımın çok şirinmiş . İnsan kahvaltıdan kalkamaz ama :1: Çatal bıçak takımın hisarın milano modelinden dimi? :26: O da çok kibar . :46: Sade ve şık .. İleride benim tercihimde aynı olacak sanırım :1:

rozelinda ve deren arkadaşlarım teşekkür ederim,beğendiğinize sevindim :16:

ben burda ki tefal mağazasından aldım ama özellikle nerelerde satılır bilmiyorum:S markasını yazarak kendi şehrinizdeki şubelerini bulabilirsiniz belki;)

mavimavimavi güle güle kullan . Hayırlı olsun . Kedili kahvaltı takımın çok şirinmiş . İnsan kahvaltıdan kalkamaz ama :1: Çatal bıçak takımın hisarın milano modelinden dimi? :26: O da çok kibar . :46: Sade ve şık .. İleride benim tercihimde aynı olacak sanırım :1:

hee hiç kahvaltıdan kalkmicaz,hep yemek yicez:D
evet canım milano,zevklerimiz bir desene:)

Mavi mavi kendine ait topik açsana, ordan hem daha kolay yorumda yapabilirsiniz, ne dersin canım?:16:

Back
X