eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Benim sadece çatal, bıçak, teflon set birde düdüklü eksiğim kaldı canım. Daha önceden Hisar 'dan ve Kütahya 'dan almıştım diğerlerini..Ha birde kahvaltı setinde alıp almamakta kararsızım, bakalım canım..

Babamın pazartesi günü aldıgı ihlas çaycım .. o kdr caycı arasından begendigiim tek cay makinesi..

Güle güle kullan canim, bu cay matigi anneme temizlik robotu hediye aldigimda yaninda promosyon olarak vermislerdi, tam bes sene kullandik, cokta memnunduk, kesinlikle agzi akitmiyor, cayida cok güzel demliyor, bizden sonra cevremdeki herkes aldi ve cok memnun kaldilar. bu bozulduktan sonra arzumun caymatigini aldim anneme ama maalesef hic begenmedik, öyle duruyor dolapta
bir cok caymatik kullandim ama ihlasinki aralarinda bir numara diyebilirim
kesinlikle herkese tavsiyem...

hımmm sadece çatal bıçak için pahalı bence bernardo emsanda güzel zae modeller var onada bakabilirsin :)
düdüklü fisslerin benim iyi diyolar 200-300 arası fiyatı bakmıştım :) calypsolarada bakabilirsin :)
teflon set benimde yok sadece 4 adet tefal tavam var birde cemin vok tavasını aldım karar veremedim teflon alsam mı almasam mı diye :) belki sadece pilav için alaırım diyorum :)
kahvaltı setine gelince ben aldım her pazar kullanmayı düşünüyorum severim pazar kahvaltılarını ama sadece misafir içinse almaya değmez bence

kesracım sen baya baya ince alışveriş yapıyosun kızzz güle güle kullam maşanı düzleştiricini

kesracım sen baya baya ince alışveriş yapıyosun kızzz güle güle kullam maşanı düzleştiricini[/QUOTE]

teşekkür ederim canım hepimiz cicilerimizi güle güle kullanalım

bende kesinlikle katılıyorum yazdıklarına.. ihlasın urunlerınden cok memnunuz senelerdir ..yanıltmadı da.. şimdi tost makinemide ondan alcam kısmetse,marka degilde yılların tecrübesi kullanışlı olması hep önemli oldu benım ıcın.. yorumunuz icin de çok teşekkür ederim.şimdi daha fazla içime sindi..:107:

Emsan dan düşünüyorum canım, haklısın diğer türlü pahalı oluyor. Düdüklüye en iyi fissler diyorlar, oda biraz tuzlu ya bakalım, ben normal bir düdüklüde alabilirim, benim mutfakla pek ilgim yok, benimkide kızıyor, öğren diyor

Bence sen teflon set alma, dediğin gibi tek tencere alsan yeterli canım..
Sevgiler..

bazı şeyler evlendikten sonra da alınabilir bir tencere alıp sonra gerekirse set yaparım diyrum sende düdüklüde öyle yapabiirsin madem mutfakla aran yok düdüklüyü jhiç alma şimdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…