eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

Sonunda ekleyebildim..Sandık muhabbeti kapandı ben ekleyene kadar ne yapalım..
3 boy sandığı birlikte aldım..500 ytl
Önden ve üstten fotoğraflarını çektim..
İçinde gene çeyizlerim bulunmakta :))

Büyük boy

Orta boy

Küçük Boy

Bunlarda porselen kaşıklı porselen dondurmalıklarım..
6 tanesi 9 ytl.
Ben 12 tane aldım..Porselenleri incecik desenleri bir harika..
Tabi bu ve bundan sonra resimlereini koyacağım çeyizlerimin internetten resimlerini bulamadığım için, evin muhtelif yerlerinde çekmek zorunda kaldım :))

Bunlarda benim canım baharatlıklarım:asigim:
Çok beğeniyorum ve çok seviyorum onları..:icecream:
Metal kapaklı, renkli, cam, gülen kavanozlar:dance:
Tanesi 3 ytl..
Ben 10 tane aldım..

Budaaa Paşabahçe Penguen Dip Boyalı Su Takımı..15 ytl.hihoyyyt.

Bunlardaa Art Craft Misket Şampanya Kadehi..
6'lı 7,25 ytl..
Tabii amacı dışında kullanılacak :))

Buda gene Art Craft Nevakar..
3 tanesi hatırladığım kadarıyla 3,5 ytl idi..
Ben 12 tane aldım..

Bunlarda Solingen 96 parça misafir Çatal-Bıçak Takımım..
Çok uzun zaman önce alındığından fiyatını maalesef hatırlamıyorum..

uzunnnnn bir aradan sonra merhaba kızlarr. uzun zamandır ne mesaj yazaibildim ne de foto ekleyebildim.bunları yeni almadım 2 sene kadar oluyor. ( zaman ne çabuk geçmiş) o zaman 30ytl ye almıştım tanesini.fincanı 18,tabağı 12 ytl.tepe home den aldım

bunlarda benden arkadaşlar umarım beğenirsiniz
bu tuzluk ben onu aksesuar olarak kulanmayı düşünüyorum
hihoyyythihoyyytşükür sonunda resim atabildim,çok uğraştımda

Bunlarda benim aldıklarım..

Fakat sade hallerini çekemedim misafirlerim için yaptığım pastalarla beraber fotoğraf çekmiştim. işte porselen tabaklarım ,servis setlerim vs vs..

Uzun servis tabağımı 12,5YTL ye, Yaprak şekilli porselen tabağımıda 6 ytl ye aldım:))

Bu servis tabağımı Esse den almıştım (fiyatını hatırlamıyorum)

Bu günlük Yemek takımım Karacadan almıştım .Yanındaki bardakta 6 kişiliktir.hepsinin renkleri değişik Decorium dan almıştım:))

Takımı bu (internetten buldum)

Buda Misafir Yemek Takımım ve çay setim (yemek takımı karaca ,Çay seti de Jumbo)

Bu Kalpli Salata tabağımı ve 2 Katlı servis tabağımı(pek görünmesede) çok seviyorum:)

Bu Jumbo Çay Seti Paketim (kampanya vardı o zamanlar almıştım, fakat paket 6 kişilikti ben onu 12 ye çıkarmıştım)

Bu Phılıps El Belender ım (çok memnunum kablosuz hemde kaydirigubbakcemile2)

Bu Brabantia 3lü Setim (3 Saklama kabı ,1 ekmek kutusu ve baharatlık seti) Çok memnunum çok seviyorum .Esse den almıştım.

İsterseniz birde mutfağımdaki hallerine bakın..Mutfağıma çok yakıştırıyorum aldığım herşeyi:))
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/182554-evet-kizlar-iste-evimin-resimleri.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…