eyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaalm, yorum yok)

ben bunları begendım canım karacanın 345ytl özellikle ıkıncısını daha cok begendım:)

canım 345 ytl ben bunun alttakı modelın hastasıyım benım olmasa kesın alırdım ama ılerdede alabılırm

kızlar düdüklü olarak ta bunu beğendim ay sonunda annem hediye alıcak kısmetse
hihoyyyt:jeyyar::jeyyar:

Kızlar yemek takımı olmayanlar için kütahya porselen'in çok güzel kampanyası var ben karacadan vazgeçtim ordan aldım kaydirigubbakcemile2 Üstelik hepsini seçebiliyorsun..1.249 ytl

Yemek takımı nette bulamadım resmini
Kahvaltı takımı pembeli çok tatlı =)
Çatal bıçak takımı ahşap kutuda
Bu çiçekli tencere seti

Birde yanında kettle

Annemin 1998 senesinde ben daha çeyiz nedir bilmezken şakkıdı bana aldığı Solingen çatal - kaşık - bıçak takımı..Beğeniyorum kendisini sade ve güzel.. Netten buldum resimleri şansa bi sitede satışa çıkarmış biri kendi çektiklerini koymuş :roflol:, benimki de bunun aynısı çantasıyla herşeyiyle..

Sizinde çeyizde bunlardan var mı kızlar =) amaç nedir bunda ben anlamış değilim sevmiyorum böyle şeyleri inadınada yapıyo annem =)

Sözümde komşularımızın getirdiği hediyeler :)

daha bir sürü borcam bardak tabak geldi sağolsunlar =)

canım ben koymaya çalıştım ama emin olamadım..modelin ismi mi ekru,rengi mi yoksa tahmin ettiğimi koyuyorum bakalım..

arkadaşlar birde birşey soracagım dün oturdum düşündüm ben gecen sene bu yemek takımından aldım güral porselenden GÜMÜŞ rengi..

ama ben yemek odamı salonumu çok koyu kahve yada siyah düşünüyorum ve aksesurları hep altın düşünüyorum ama porselen yemek takımımı gümüş aldım haliyle yemek masa örtülerinide süğper şeyler ama gümüş dertsiz örtülerden yaptırdım(((

ya tuhaf görünürmü altın gümüş .yoksa bunları anneme bırakıpta altın rengi yemek takımımı alsam... ((( ??

çilekcim bende sandık istiyorum ama otantik birşey istiyorum hep işleme olacak dikdörtgen oalcak yada üstü oval salon için üzerine örtü koymayı düşünmüyorum .. ama nekadar baktıysam göremedim istedigim gibi birşey
böyle birşey düşünüyorum

özel günler için bu masa örtüsü çok güzel bayıldımmm hemen alıcam bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…