Eyeliner Sürmek

göz kalemi ve fara nazaran kullanımı daha rahat olan bir makyaj malzemesi. ilk zamanlar kuyruk kısmını yapmayın ki hevesiniz kaçmasın zamanla onuda yapabilecek konuma gelirsinz

Büyük bir başarıyla uyguladığım ,
"Her görenin nasıl bu kadar düzgün yaptın?" diye sorduğu ,
zormuş gibi görünen ama aksine çok kolay kullanılabilen makyajın mihenk taşı olan malzemesi.

bunu yapabilenlerin karşısında saygıyla eğilmek istediğim eylem. düzgün çekebilmek bir gün bana da nasip olsun yareppim.

eyelinersiz asla diyorum:23:

sürmekte zorluk çekenler ,bi'de bu yöntemi denesinler ;

Eklentiler

• $554678_408993179131476_1489271114_n.jpg
    $554678_408993179131476_1489271114_n.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 62
Gözlerimi ön plana çıkarır ilk zamanlar süremesemde şimdi alıştım sadece kuyruk yapamıyorum ama arkadaşın paylaştığı fotoğraf işime yaradı:16:

Senelerdir kullaniyorum, fakat fazla kalin olmamasina dikkat ediyorum, yani varla yok arasi birsey oluyor.
Kuyruk cekmiyorum, tam kirpiklerimin dibinden ince bir cizgi cekiyorum ve arkasindan rimelimi sürüyorum, hos oluyor.

Sürebilen hatunların gözlerini daha çekici kılan üründür.

İki göze birebir sürmek her hatunun harcı değildir.

Bir hevesle sürenleri vezir olmakla rezil olmak arasında götürüp getiren vazgeçemediğim kozmetik.

vazgeçemediğim makyaj malzememdir :) kullanmayı ilk düşündüğüm zaman bende yapamıycam galiba demiştim ama zamanla evde birkeç pratik farklı modeller deneyerek çözmüştüm şu an sadece eyeliner allık takılıyorum :) tavsiyem clinique

Back