Eyeliner Sürmek

dipten uca doğru tek bir hareketle sürmeye çalışın..

yada hafif hafif sürüp, (arada boşluklar kalacaktır) sonra aralarda kalan boşlukları dikkatlice doldurun.

lens kullandığım için dipten uca tek harekette sürmek benim için daha sancısız oluyor.. diğer türlü fazla sürünce gözün içine giriyor, lens çok batıyor

Denedim olmadı benim gözkapağı yapımdan mı bilmem şak diye sürülmüyor yakışmıyorda diplerine sürmeye çalışıken hep bir boşluk kalıyor eyeliner üstte çekilmiş gibi kalıyor.
Ben işi rimelle kapatmaya çalışıyorum loreal'in dolgunlaştıcı etkili rimelinden bol bol sürüyorum daha az uğraştırıcı hem en azından o da yetiyor.

daha önceden, hiç ihtiyaç duymadım.. ama yıllar geçtikçe sıcak baktığım, abartılmadığı sürece güzel durduğuna inandığım makyaj malzemesii.. düzgün çekmese olayın püf noktasııı :21:

sürmeyi beceremiyorum onu ama ben bi alt seviyesinin kullanıyorum:) koyu siyah göz kalemi eyeliner gibi. onsuz asla!

başkalarında görüpte bayıldığım sürmeyi çok istediğim fakat beceremediğim en önemli makyaj malzemesi ben sadece uzaktan bakarım heralde:52::52:

Özellikle yazın kullanamıyorum yahu o güneş gözlüğünün camına yapıştırıyor kirpikleri göz kırpamıyorum :9:

ilk denememde 'ben bunu nasıl süreceğim,olmuyor' diye sızlandığım, ama aradan uzun zaman geçtikten sonra ufak ufak başarmaya başladığım eylem
( not: kalem şeklinde olan eyeliner'den kullanmaya çalışıyorum, yoksa diğerini hiç süremem heralde :37: )

Back