Eyeliner Sürmek

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.167
598
413
Göz Kaleminin Likit Hali Diyebiliriz.
Gözleri Ön Planda Tutan, Daha Alımlı ve Hoş Gösteren Makyaj Malzemesidir.
Kullanması da Bir O Kadar Zordur.

en çok sevdiğim makyaj malzemem diyebilirim. gözlerimi ortaya çıkarmakta birebir sürüşü biraz zahmetli ama değer

Sürebilen herkesin en az bir kere 'nasıl sürüyorsun ya anlatsana' sorusuna maruz kaldığı makyaj malzemesi
Daha kolay sürüleni için bknz.: Dipliner

Son düzenleme:
bu eyeliner ı düzgün sürebilen kadınların hep çok becerikli olduğunu düşünmüşümdür..

Eyeliner sürekli kullanırım....Eyelinersiz dışarı çıkmam o derece

Eyeliner sürekli kullanırım....Eyelinersiz dışarı çıkmam o derece

görüp imrendiğim ancak zavallı gözlerimi sadece eyelinerlı hayal edebildiğim makyaj malzemesi.

Bende çok beğeniyorum eyelinerlu gözleri, ama sürmeyi hiç beceremiyorum, göz kalemini bile yüzümü kirletmeden sürmeyi başaramayan bir insanım malesef :)

sürüldükten sonra akıp, dağılmaması bakımından dayanıklı, parlak ve canlı renge sahip, sürmeyi beceremediğim için yerine göz kalemi kullandığım makyaj malzemesi.

eyeliner sürmek benim içinde çok zahmetliydi fakat inat ettim ve öğrendim nasıl mı? bir tane eyelıner aldım sonra youtube dan eyelıner yazdım ve sabahtan akşama kadar denedim ve şu anda arkadaslarım bıle bana çektiriyo o derece yani.

benimde süremeyip imrendiğim bi makyaj malzemesi.. fakat herkese yakıştırmadığım bi makyaj malzemesi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…