EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

Selamlar arkadaslar, yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. :çiçek:
Sevgi Altenstadt nere de canim? Adini duydum ama nerelerde bilmiyorum.:1closedeyes:

Merhaba HanimAga

Biraz gec cevap verdim canim k. bakma.
Altenstadt Friedberge bagli bir köy. Friedbergtende 14 km uzaklikta kaliyor.
Frankfurta ise 30 km.

ayyy bende stuttgart,tayim . biraz gec farkettim kusura bakmayin ismim huysuz oldugunada kanmayin valla huysuz deyilim gülmeyi severim hepinize selamlar

Merhaba HanimAga

Biraz gec cevap verdim canim k. bakma.
Altenstadt Friedberge bagli bir köy. Friedbergtende 14 km uzaklikta kaliyor.
Frankfurta ise 30 km.

benim Altenstadta cok tanidigim var belki, seni bile taniyorumdur... cok merak ettim simdi....birde iyi arkadas cikmayalim? Nerelisin? ve Altenstadtin neresinde oturuyorsun söylermisin?

selamin hello bende karlsruhe tarafindanim...yani 1 hafta sonra ordan olucam tasininca:))

benim Altenstadta cok tanidigim var belki, seni bile taniyorumdur... cok merak ettim simdi....birde iyi arkadas cikmayalim? Nerelisin? ve Altenstadtin neresinde oturuyorsun söylermisin?

Hicunutmicam arkadasim k. bakma yazdiklarini simdi okudum.
Ben Altenstadt´in tam icinde oturuyorum. Ev sahiplerimizde Türk. Tanidiklarin varsa bi isimlerini say bakayim:1yes2: Tanidik birileri belki cikar. Burasi kücük bir yer oldugundan cogu kisi birbirini taniyor.
Bu arada ben Aksarayliyim esimse Tekirdagli, 30 yili geckin burada yasiyorlar bense 4 sene oldu buraya geleli.
Öptüm canim görüsmek üzere.
Bu arada sen nerede kaliyorsun??

Sevgicim merhaba öncelikle, ben Seni tanimiyorum yani sahsen tanimiyorum, aileni cok iyi taniyorum. Bende Altenstadt ta büyüdüm. önceden beri cok yakiniz..Almanya´ya geldigimizde ilk senin ailenle tanisdik. hediye bizim ilk arkadasimizdi..sen babami bile tanirsin mutlaka.. Salih Amca larin evinde oturuyorsun. Ben oradan evlenip tasinali 6 sene oldu. Senin dügüne bile geldim.. heheee.. hee bak sana önce sunu diyeyim.. burda konusulanlar burda kalicak.. Cünkü senin ailen babamlar la cok yakin arkadas. bunu kendim icin degil senin icin söylüyorum, icin rahat olsun..benden laf cikmaz.. mesajlarini okuduguma göre kayninla seninde sorunlarin var. bana güvenebilirsin.. cünkü onu ve karisini bende hic ama hic sevmem.. hatta Allah sana yardim etsin diyorum..Yilmaz a nasil tahammül ediyorsun anlayamadim..bana güvenebilecegine inandigin an kim oldugumu söyleyecegim.. yoksa burdaki rahat ortamini bozmak istemem..

Merhaba hicunutmicam

sen Sefo amcanin kizi olabilirmisin?? Esimin anlattigi kadariyla sen ve ablan Mannheima tasinmissiniz ve dügünümüzede gelmissiniz ama senmisin acaba emin degilim.
Yinede sen tahmin ettigim kisi olsanda olmasanda tanistigima cok sevindim.
Görüsmek üzere Canim.

sttutgartaki arkadaslar ve buraya gelebilecek arkadaslar biz niye bulusup tanismiyoruz isteyen arkadaslar yazsin :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Hicunutmicam maalesef soruma cevap vermedin coktan beri KK´ya ugramamissin. Umarim tekrar geldiginde görüsebiliriz. Seninle tanisip sohbet etmeyi isterdim. Görüsmek üzere öptüm.

Bitanem biraz saglik sorunlarim vardi giremedim...ama simdi iyiyim ve geri geldim...görüsürüz artik....:1yes2:

X