EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

oh oh bulusma mi yapiyonuz huysuzzcum ya, cok sevindim yakin olsada katilabilsem keske,
nasilsiniz kizlar epeydir karsilasamadik sizlerle, hexe, sevgi8, cilginkiz,huysuzum, mavi 1978 hepinizi cok öpüyorum....

huysuz be neydi eski günlerimiz ya,,,
ac gene bi geyik toplasalim hep beraber...

merhaba kizlar yeni haber hexemiz döndü eh sayili günler cabuk gecti hosgeldin canim eh artik
yediklerini deyil gördüklerini anlatirsin bize neler aldin ot yesillik kac kilo inci tozu getirdin memleketten anlat cancazim yeni bitgilerden haber ver yahu birde kilolarima bi bitki bul yiyim ama sismiyeyimmmm artik bir toplanti gerceklestirelim derim bak aramiza yeni arkadaslarda geldi senin bu ot bitki ve büceklerinden onlarda faydalansin cilginima hangi otu tavsiye edersin cancazim cünkü yakinda ucacak kasik yüzlüm benim tekrardan hosgeldinnnnnnnnnn yakinda buraya tiklamassan aha büyle yaparimmm
kaydirigubbakcemile:mymeka:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

oh oh bulusma mi yapiyonuz huysuzzcum ya, cok sevindim yakin olsada katilabilsem keske,
nasilsiniz kizlar epeydir karsilasamadik sizlerle, hexe, sevgi8, cilginkiz,huysuzum, mavi 1978 hepinizi cok öpüyorum....

huysuz be neydi eski günlerimiz ya,,,
ac gene bi geyik toplasalim hep beraber...
[/Q

canim süpürgem sen istersinde ben acmammi ama yine silinirse kahkalarimiz bogazimizda kalir dur bekle cancazim yeni bir isim düssün aklima hemen gecelim hicrata :emir_bebek::eek:a.s./

şakkıdıHmm Efenim Söze nasil ve nereden basliyacagimi bilmiyorum ama bir yerden baslamak nazim bu nazim iskender beyin nazimi degil yalniz:1closedeyes: Hexe Hanim tesrif ettiler kendilerinde herhangi bir etkenlik daha görmedik demek oluyorki bitki neyim kullanmamislar naturel olarak aramizda yane:icecream: Citirim o halinden haberdar edene kadar kac yaz gecer demi kac kerem izine gider geliriz bizkaydirigubbakcemile3 O simdi mesgul(o simdi askerden alintidir)
Diger Bayanlar nerde merak ediyorum kendilerini lütfen bildiriniz varmisiniz yokmusunuz-tatlicadiarzu-(acun hayraniyimda)

Bersum nerelerde!! Bu kadar ihmal etmezdi bizi Hemen irtibata geceyim kendisiyle!!
Güzel günler diliyor satirlarimi simdilik noktaliyorum(tükkani kapatacemdekaydirigubbakcemile3)

Hmm Efenim Söze nasil ve nereden basliyacagimi bilmiyorum ama bir yerden baslamak nazim bu nazim iskender beyin nazimi degil yalniz Hexe Hanim tesrif ettiler kendilerinde herhangi bir etkenlik daha görmedik demek oluyorki bitki neyim kullanmamislar naturel olarak aramizda yane Citirim o halinden haberdar edene kadar kac yaz gecer demi kac kerem izine gider geliriz biz O simdi mesgul(o simdi askerden alintidir)
Diger Bayanlar nerde merak ediyorum kendilerini lütfen bildiriniz varmisiniz yokmusunuz(acun hayraniyimda)

Bersum nerelerde!! Bu kadar ihmal etmezdi bizi Hemen irtibata geceyim kendisiyle!!
Güzel günler diliyor satirlarimi simdilik noktaliyorum

Ah tatlım benima.s.a.s.a.s.Siz yokken buralarda az nöbet tutmadım:asigim:Bakıyorum kimse olmuyor ben de başımı öne eğip gidiyorumsenağlamaBitanem benim bak burdayım.İlgimi eksik etmiycem,özelden ulaşma zamanı geldi demek.

Ah tatlım benima.s.a.s.a.s.Siz yokken buralarda az nöbet tutmadım:asigim:Bakıyorum kimse olmuyor ben de başımı öne eğip gidiyorumsenağlamaBitanem benim bak burdayım.İlgimi eksik etmiycem,özelden ulaşma zamanı geldi demek.

Ne yani illaki kiskaniyoruzzzzz diye itirafmi etmemiz gerekiyor özelden yokkkk burda yazisin bizde katilalalim:mymeka: olmaz bi yanimiz eksik kalir kanadimiz kirilir ikinizide burda isterimm sizleri cok seviyom yanaklarinizdan Şeniz

Ne yani illaki kiskaniyoruzzzzz diye itirafmi etmemiz gerekiyor özelden yokkkk burda yazisin bizde katilalalim:mymeka: olmaz bi yanimiz eksik kalir kanadimiz kirilir ikinizide burda isterimm sizleri cok seviyom yanaklarinizdan Şeniz

Canım çıtırım.:eek::eek:Yüzüm kızardı.Haklısın tabi ki ablacım.Yoksa buranın ne anlamı kalır.Ben sms atmaktan bahsetmiştim.Yoksa çılgını görebilirsem ne ala.Merak ettim o yüzden dedim göremeyince.Ama her girdiğimde burdayım artık.:kahve::kahve:

kizlar acil yardim lazim.
subat ayindan sonra ki tüneller ile ilgili fragebogen, soru kagitlari olan var mi???? yarin ehliyet sinava girecegim- eger olan var ise ne olur bana yardimci olsun.

benimkin de2006- 60 bogen var . Keske yardimci olabilseydim umarim vardir burda yeni bogeni olan arkadaslar.internetten de fahrschule online bogen bulursun belki ...Sinavda basarilar!

Son düzenleme:
hatize cim valla 2008 subatta yeni 30 tünel sorusu eklendi. bende fahren lernen lehrbuch var. senin kinde belki vardir. benim ki 2004. bir bakarsan sevinirim. türk okullarindan rica ettim ama onlara kayit olmadigim icin vermiyor adiler.ilgine simdiden cok tesekkür ederim

Ah ah Canimlarim bénim yaaaaa Kiyamam ben size!! Citirim ben cok görmeyin pcnin basina ancak malum vakitlerde oturabiliyorum Araya duvarlar ördülerdekaydirigubbakcemile3 Gözlerden Kaybolmam imkansizdir yoksa!!!
Bersucum Canim al yanaklarina kocaman bir buse geliyor Hmmmm Muccck Şeniz
Sende haklisin geliyorsun yokuz gidiyorsun yine yokuz!! Elimden geldigi kadar Halimden Haberdar edecegim!! Topikin Sahibi nerlerde bilmiyorum!! Aslinda biliyorumda dimiycem!!
(laf aramizda genclik iksirleriyle ugrasiyor:nazar: Omuzlari üsüyormus birsey örüyodu ama ismini unuttum o bilir:1closedeyes:)
Cenem tutulcek bir gün ama neysem Öpüyorum Hepinizi Kocaman Sevgilerimi gönderiyorum :asigim:

canlarim ben geldim minik gusunuz hepinizi öpüyorum sizleri cok özledim cilginim huysuzum hexem nerelerdesiniz ya gelin minik kusunuz burda hepinizi öpüyorum Şeniz:CüvCüv:

canlarim ben geldim minik gusunuz hepinizi öpüyorum sizleri cok özledim cilginim huysuzum hexem nerelerdesiniz ya gelin minik kusunuz burda hepinizi öpüyorum Şeniz:CüvCüv:

Minik kuşum hoşgeldinnnn.Ne yapıyordun görmeyeli canım?Bir sorun yoktur umarım.Böyle kaybolmayın bir yerlere ya..yasakkelimesenağlama

nasilsiniz arkideslerim epeydir ugramadim buraya, nasil benim benim arkadeslerim bakalim
huysuz, hexe, cilgin, minik kus,mavi unutmamisim sizi

kizlarrrrrrr hepinizi kokulu kokulu seda sayan misali öpüyorummmmm ŞenizŞenizŞeniz

geldim artikin burdayim ne derdiniz varsa anlatin hexe ablaniza neler yaptiniz bakem siz

cilgin hanim arkamdan bol bol dedikodumu yapmis :mymeka::mymeka:

cilgin hanim ben aktarlar sizler icin dolasiyodum ben zati güzelim zarif bir bayanim hic bir seye ihtiyacim yok tamamikaydirigubbakcemile3

huysuz canim sen arkamdan dedikodu yapmadin demi canim sen yapmasin biliyorum

iiznim nasil gecti merak etmisin anlatayim canim

izmirin altini üstüne cevirdim gezmedigim yer kalmadi

kordonda balik raki yedim ictim ohhhhh cok güzeldi ondan sonra

ertesi gün biraz basim agridi ama neyse gecti sonracima bol bol korerec yedim allahima

sükür avrupa birligine girmedik daha yoksa yiyemezdim hehehehe
sonracimima ay ay bir midye yedim midyeciyle iddihaya girdik 60 yersen bedava dedi hadi len ordan dedim en az yedigim 130 tane dedim adam tirsti biraz adama acidim iddadan vaz gecirdim hehehehe

sonracigima sabah kahvaltisini cesmeye gitim deniz kenarinda cay gevrek yani simit yedim oh ohhhhhh ay pardon ya ben gezdimim yerleri anlatcaktim heheheheheh demiii

ay o kadar yazdim artik silemem cokacimcoook

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni arkadasla hepiniz hos gelmisinizzzznaniknaniknaniknanik

entele bitkisini kulanicak arkadas kimdi ona tavsiysiyem burda cok zor bulur enteleyi

türkiyede ise guvenirlirbir yerden almasi gerekir

gercek entele kulanirsan gercekten uzatiyo saci daha fazla bilgi icin telefon edinizzzhihoyyythihoyyyt

baska ögrenmek istedigin bir sey varsa sorabilirsin canim

Hexecim sen bu yemekle en az 20 kilo almadiysan iyi....:kahve:
Süpürgende dayanmaz sana artik ortadan ayirili :roflol:

Yesinler senin kokulu öpücüklerini kiz hosgeldin eh catlatcaktin bizleri sene olcak döneli yeni yazarsin hemde yediklerini yedin senin olsun kilolarda hediyemiz olsun, amaaaa agzim sulanmadi deyil helem cay ve gevrek helem helem denize karsiiiii vurdun beni hexeeeee tam kalbimden alcan olsun:mymeka:

eh dahiiii neyse yarasin cancazummmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nasilsiniz arkideslerim epeydir ugramadim buraya, nasil benim benim arkadeslerim bakalim
huysuz, hexe, cilgin, minik kus,mavi unutmamisim sizi

Süpürgemmmmmm nasilsin canim ah karsilasamaz olduk geyikleri catlatamaz olduk ugra bol bol bu yana patlatalim kahkalari ziplatalim klavyeleriiii kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

X