EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

ve yine bir stuttgart´li.
iyi aksamlar bayanlar. araniza yeni katildim. aslen hatay´liyim. umarim keyifli saatler ve güzel arkadasliklar edinirim.

Hosgeldiniz Ayyyyyy bir an Nasil Sevindim Anlatamam,,,
Artik Cogaliyoruz,,, Hatta Büyüyoruz:dance:
Kendimizi Tanitmaya Gerek Varmi Bilmiyorum,,,
Bendeniz Adiyla Cilginsırnaşık şey
Keyifli Güzel Arkadasliklara Hosgeldiniza.s.

al yazmalim hosgeldin inan sIkIlmican aramizda bize biraz kendinden bahset bizde kendimizden kaynayip kaynatip buluruz ortasini oluruz kanka tekrar hosgeldin aramiza.

Ay ay ay kimler gelmis kimler kiz uyandinda bitirdinmi islerini hexeeeeeeee

huysuz canim biti benim islerim elimi oynatimi bitiyo hexeyim ya ben o bakimdan:Roflol::Roflol::Roflol:istedigin bir sey vars yaparim:sm_cool::sm_cool:

huysuz canim biti benim islerim elimi oynatimi bitiyo hexeyim ya ben o bakimdan:Roflol::Roflol::Roflol:istedigin bir sey vars yaparim:sm_cool::sm_cool:

Dudman Beni gülecegim,,,:Roflol:
Hexe Hanim Pireleri Kovmaya yaramasin Elini Kaldirman,,lülülülülülü

Citirim Sakin Ona Güman ne edeyim Dime:1closedeyes: Onun Iksirlerinin Tarihi gecti:Roflol:

al yazmalim hos geldin canim eminim bizi tanidigina mutlu olacaksin garanti veriyorum azda delisen tamamdir a.s.

Kelebebek Nerdesin,,,
Kasarli Tostun Sogudu Sekerim:Roflol::Roflol:

hosbulduk kankalar,
bakiyorum ki güzel bir samimiyet var buralarda. allah bozmasin. size ayak uydurabilecekmiyim bilmiyorum ama elimden geleni yapacam. valla daha deli felan degilim ama ergenlik cagindaki oglumun yüzünden delirmek üzereyim:Roflol: saka saka. aranizda olmaktan mutluyum.

biraz da kendimden bahsedeyim. devlet hastanesinde idare memuruyum, evli ve iki yetiskin oglum var.

Alyazmalim Nerdesin Niye Yazmiyorsun????? Yoksam Bizi Sevmedinmi

Kizlar ne edersiniz ben burda agac oldum oyumu galatasaraya verdim ama gogleden bir bayrak bulamadim anket oylamasina yollamak icin:1no2:

kelebekkkkkk nerde kaldin kiz mamalar bitmedimi ben gidcem sen gelcenjeyyar
hadi kalk sofradan bir iki yuvarlanalim kilolari harciyalim yoksa hexe harcar biziklava:

allah basislasin canim cocuklarini sana bende evliyim iki cocukta bende var ikiside ergenlikteler biri 15 biri 12 zamanla iyi olurlar insallah ben benimkini hatirlamiyorum ama yok canim ben ergenlik gecirmedim galiba su an 37 yasimdayima.skafamçokkarıştı

cok tesekkür ederim hexe, cümlemizin.
ufak oglan 16 yasinda. derslerini ihmal ediyor, yoksa cok sükür kötü aliskanligi felan yok. biz anne/babalar büyük bir kültür bocalamasi yasiyoruz. yani hem yasadigimiz ortama, hemde kendi kültürümüzden birseyler vermeye calisiyoruz ve sorun orada basliyor. ortayi bulmak bazen cok zor oluyor.

cilgin senin nasildi ergenligin anlat inanirim baya zorlandin annecini cildirttin
adini bilem sen koydun isabet bir sekildekafamçokkarıştı:sm_cool:

dilekpinari hosgeldin ben huysuz dersem inanma bana valla deyilim :1no2:citir derlerse inannnn ama oda deyilim

AAA ama yazmisonuz ozaman ben kaciyom
kelebek gel kiz benim tosis quarktasche getirmis beraber yiyelim:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…