EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

dilekpınarı çok memnun oldum artık diğer bölümlerde de karşılaşınca sohbet ederiz......

ederız tabii canımbende memnun oldum. ben kacıyorum musaadenızle herkese iyi geceler ya da iyi sabahlar :) öptuuum

GÜNAYDINNNNNN kizlar huuuuu e tabi oturursaniz horoz ötene kadar simdi sayarsiniz pireleri rüyadaaaaaa sizi gidiler
Hosgeldiniz yeni arkadaslar cok sevindim valla kelebebekcimin dedi gibi takilin bu sayfaya atin kafadakilerini bizde her sey var cet sayfasi burasi derde derman sIkIlana is bulur daralanada siirlerle genisletiriz cancazlar börek cörek tarifi güzellik iksirleri (hexeden) delilikler benden taksitlemeside kelebebekten ha unutmadan birde var her eve lazim cilgin kizimiz senlik dagatanimiz öpüldünüz hepiniz insallah bende bi gece ,gecekusu olup dalarim araniza, a.s.:sm_cool:

Günaydinlar
Yeni gelen Arkadaslar Hosgeldiniz Sefalar getirdiniz,,,
Bizim Kelebebek ile Hexe Sabahlamislar Yahu Masallah,,,
Derdiniz neydifisfisfis
Simdide Uyuyorlar Neysem Kelebebekim Benide Düsünmüs
Hexem Hic Pas Vermemis:1closedeyes:

Citirim Günaydin Hayirli Sabahlar,,,

Günaydin culginim hexenin ..... pireler uco kelebebekte sayo kendi ucanlarini....:Roflol:

nasilsin canim yogunluk devam mesajlar tamammi öptüm seni :1hug:

UYKUCU BUNLAR UYKUCU!!!!!
MAM BABANLAR NERDESINIZtatlicadiarzu
PIRELER UCMAKTAN DERMANSIZ KALDI ARTIKINtatlicadiarzu
KIZLAAAAAR SESIME SES VERIN!!!!!
CITIRIM SEN NEREYE KAYBOLDUN :sm_confused:
ASK OLSUN SIZE GECE BEN YOKUM YANLIZMI DOLASACAGIM GÜNDÜZ
ACIK KAPI BULAM BARI:emir_bebek::emir_bebek:

FONT]

kelebebekkkkk - kelebebekkkkk diye bagiriyodu birileri rüyamda
dedimki yok ben cok giriyom nete baksana rüyamda bile nikim var...
citirimmmmm - cilginimmmmm kiz o sesler sizden geliyomus, demeki neymis ????
cok girmiyomusum daha cok girebilirmisim...evde kimse yok bi gözlerimi actm saat 11.45:1shok:noluyoz nan dedim biri benim insel tee me uyku ilacimi atti???(aman uyarici atmasinda:Roflol:)

citir aaaa bende ucsa ucsa kelebekler ucar ne piresi:1rolleyes:...canim citirim nasilsin bugün keyfler yerindemi?

cilginim derdimiz yok allaha sükür ,bilmiyonmu 24 saat acik kösemiz:mymeka: yeni gelenleri agirladik..hem ne demek acik kapi bulayim:mymeka:eek:tur otur dugun yerde kiz kismisi fazla gezmez huuuuu bak dinliyomu hic nereye

citirimmm yardim etsene tut su cilgini bagliyalim

TÜNAYDINLAR EFENIM UYANDINIZMI
MASALLAH BIRAZ DAHA UYUSAYDINIZ BARIME:1closedeyes:
BEN BABA SAYFAYA GITCEM DUDMAN BENI BABAMI ÖZLEDIMDE:1ninca:
PAPAYANI YEDINMI KALKAR KALKMAZ HEEEEEEEEEEEEE
BOL KASARLI BIR TOST YANINDA DAVSAN KANI BIR CAYA NE DERSIN KELEBEBEKIM
HMMMMMMMMMMMMMM IYI GIDER AMA DEMIyerimseniben

cilginkız79 merhaba ben köşenizde yeniyim dün gece hexe ve kelebebek ile tanıştım....ben de yeni kalkanlardanım sabah 6 da yattık ...........

TÜNAYDINLAR EFENIM UYANDINIZMI
MASALLAH BIRAZ DAHA UYUSAYDINIZ BARIME:1closedeyes:
BEN BABA SAYFAYA GITCEM DUDMAN BENI BABAMI ÖZLEDIMDE:1ninca:
PAPAYANI YEDINMI KALKAR KALKMAZ HEEEEEEEEEEEEE
BOL KASARLI BIR TOST YANINDA DAVSAN KANI BIR CAYA NE DERSIN KELEBEBEKIM
HMMMMMMMMMMMMMM IYI GIDER AMA DEMIyerimseniben

oy oy oy oyyyyyy sise takarim onu ben gitmezmi hazirmi? geliyom hemen
ne papayasi sabah sabah mis gibi tost cay varken asiri saglikli yasam yaramiyo bana yengem bozuluyo

aaa edit edit edit edit yengemmi yazmisim ben , dengem olacakti...yengem zaten dogusdan bozuk:dilcikar::Roflol:

guten morgen sekerim iyi uyudunmu neler yapacan bugün bakim anlat?

merhaba kelebebeka.s.iyi uyuma konusunda pek emin değilim....uyanalı daha çok olmadı fakat uykumu alamadım....bir duş alıp sonrada kocacığıma yemek yapıcam.

Amanda aman sabahlariniz serif olsun efendim rüyalariniz güzelmiydi efendim yataginiz rahatmi geldi efendim.......AAAAAAAAAA>AAA neoyahu bu saattemi kalkar evin kadini :mymeka: tocalar iste hanimlar uykudaaaaaaaaa:eek:klava:

bendenizde internetteeeeee:Roflol:

kelebeyim canim valla olmuyo sen 24 saat kal burda benlede yazis yanliz gezdim busabah:1no2:

Sekerim tekrar hosgeldin aramiza ama yok ögle sabaha kalma ben hep yanliz gezom sonra buda :kızgın:

sabah oku oku bitmedi hexe yine döktürmüs yarin sabah okutmayin bana yine gecmisi nah bögle oluyo sırnaşık şey sonra tafa calismiyo elim kaliyo ev isim :Roflol::Roflol:

yine yok kimse nire dagildiniz hedef daima burasidirKötü Kazen
needem bende gidem zatin para harcamam lazim adamcazimi issis birakmiyim dimi aa.s:Roflol::Roflol:ma

cilginkız79 merhaba ben köşenizde yeniyim dün gece hexe ve kelebebek ile tanıştım....ben de yeni kalkanlardanım sabah 6 da yattık ...........

HOSGELDIN SEKERIM SENIDE ARAMIZDA GÖRMEK COK GÜZEL
BIZLERI SEVECEGINDEN HIIIIC SÜPHEM YOK CANIM
UMARIM GÜZEL SAMIMI DOSTLUKLARA KUCAK ACARIZ
ÖPÜLDÜNŞeniz

oy oy oy oyyyyyy sise takarim onu ben gitmezmi hazirmi? geliyom hemen
ne papayasi sabah sabah mis gibi tost cay varken asiri saglikli yasam yaramiyo bana yengem bozuluyo

ALLAH SANA UZUN ÖMÜR VERSIN COK YASA EMI
HEXECIM NABEEEERlülülülülülü

kizlarrrrrrr ben geldim ama siz yoksunuz hepinizi öptüm arkamdan konus musunuz ama neysem:dilcikar: simdi isi var gidiyom dönüsüm muhtesem olacak:Roflol::Roflol::Roflol:

kizlarrrrrrr ben geldim ama siz yoksunuz hepinizi öptüm arkamdan konus musunuz ama neysem:dilcikar: simdi isi var gidiyom dönüsüm muhtesem olacak:Roflol::Roflol::Roflol:

Arkandan Konusa Konusa Birsey Kalmadi Zatinaniknanik Accukta Benim Arkamdan Konussanizya
Firtina Cikti,,,, Levhami Yola Atmis Aneeeee Benide götürecedisırnaşık şey
Ayyyy Sinirlerim Hopladi tatlicadiarzu

ve yine bir stuttgart´li.
iyi aksamlar bayanlar. araniza yeni katildim. aslen hatay´liyim. umarim keyifli saatler ve güzel arkadasliklar edinirim.

X