• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AAAYYYYYYYYYY sinir kirizine gircem gayri ,HHHUUUU nerelerdesiniz neden gelmiyorsunuz artik OLMUYORRRRRRRRR hic olmuyor ,ne güzel sohbet ediyorduk arasira olsada ,galba herkez yaz sendromuna girdi dag tepe geziyor hexsede kis icin ot böcek topluyor cilgin hala türkiyede yasadiklarini düslüyo kelebebek galba tam tekmil geri gelmedi hic tiklamiyo ,,,,, sevgi8cim ben iyiyim canim ugrasiyorum kendimle yakinda camasir ipine ascam kendimi tabiki göbecigimden:roflol:Bersucum nöbette aksakliklar basladi sendemi daglara vurdun kendinisenağlama ,,,,yeni gelen arkadaslarda bi huuu dediler yok oldular toplasin gayriiiiii huuuu:oklava::asigim:a.s.

Ben geldim Sekerlerim Canlarim!! Kulaklarim Cinliyordu Hele Dedim Beni Kimler Aniyor Sabah Sabah!!!!
Ablosum Gel Aradaki duvari yikalim O zamansi Oturabilerem Pcnin Basina!!!
Hexe Kollari Uzamis yazamiyor Artikinsi:roflol::roflol::roflol:
Sevgicim Cek bizlere Soguk bi Eiscafe kendimiz´den gecelim!! Gercime Bizim Kendimize geldigimiz Cok nadir Görünür!!!!:icecream:

Bersum Tatlim Canim Benim!!! Seni unutmadim Unutmaya Hiiiiic niyetli degilim!!!
Ben varaslarin Cilginiyim Dostumdan vaz gecemem!! Allahim Yardimcin Olsun!!
Mutlu Hayirli Haberlerle Atlaticaksin Insallah!!! Kocaman Hasretle SariliyorumŞeniz

Hexe Haaaanim Ayyyyyyy Ruhu Ölmüs sekerler Ruhu!!!! + 40 Artikinsi :icecream:
Hoffffffffffff Genclik Basimda duman Gerisini bilmiyomtatlicadiarzu

Halinizden Haberler Bekliyorum Canli Canli Aydinlatin beni:dance:

Ay cancazim cilginim hosgeldin darildinmi kizzzzzzzzz ne duvari ne yikmasi dayani ver kiz aninda görüntü
iste bögle kizdiririm huysuzum ben bide hexeyi yakalasam sürücem onada otu böcegi iyce ihmal etti bizi dimi ama kizzzzzzzzz:mymeka:

AAAYYYYYYYYYY sinir kirizine gircem gayri ,HHHUUUU nerelerdesiniz neden gelmiyorsunuz artik OLMUYORRRRRRRRR hic olmuyor ,ne güzel sohbet ediyorduk arasira olsada ,galba herkez yaz sendromuna girdi dag tepe geziyor hexsede kis icin ot böcek topluyor cilgin hala türkiyede yasadiklarini düslüyo kelebebek galba tam tekmil geri gelmedi hic tiklamiyo ,,,,, sevgi8cim ben iyiyim canim ugrasiyorum kendimle yakinda camasir ipine ascam kendimi tabiki göbecigimden.Bersucum nöbette aksakliklar basladi sendemi daglara vurdun kendinisenağlama ,,,,yeni gelen arkadaslarda bi huuu dediler yok oldular toplasin gayriiiiii huuuu
Biraz aksıyor nöbet çıtırım ama ne yapalım idare edin.Ablacım hiç gelmemekten iyidir değil mi,nicki çılgınla başlayanlara duyrulur:roflol::roflol:
Ben geldim Sekerlerim Canlarim!! Kulaklarim Cinliyordu Hele Dedim Beni Kimler Aniyor Sabah Sabah!!!!
Ablosum Gel Aradaki duvari yikalim O zamansi Oturabilerem Pcnin Basina!!!
Hexe Kollari Uzamis yazamiyor Artikinsi:roflol::roflol::roflol:
Sevgicim Cek bizlere Soguk bi Eiscafe kendimiz´den gecelim!! Gercime Bizim Kendimize geldigimiz Cok nadir Görünür!!!!

Bersum Tatlim Canim Benim!!! Seni unutmadim Unutmaya Hiiiiic niyetli degilim!!!
Ben varaslarin Cilginiyim Dostumdan vaz gecemem!! Allahim Yardimcin Olsun!!
Mutlu Hayirli Haberlerle Atlaticaksin Insallah!!! Kocaman Hasretle Sariliyorum

Hexe Haaaanim Ayyyyyyy Ruhu Ölmüs sekerler Ruhu!!!! + 40 Artikinsi :icecream:
Hoffffffffffff Genclik Basimda duman Gerisini bilmiyomtatlicadiarzu

Halinizden Haberler Bekliyorum Canli Canli Aydinlatin beni

canımmmmm,ya nerelerdesin sen.Almanyadaysan ona da razıyım.Acaba dedim burdaki ekmek zammının çılgınımla ilgisi var mı:))Tr.ye bi geldin gittin ekmek zamlandı gülüm.:roflol::roflol:

merhaba herkese ! Ben eskiden bu sayfaya girdigimde oku oku bitmezdi artik öyle degilsiniz.Hanimlar ne oldu formdanmi düstünüz.Umarim hepinizin keyfi yerindedir saglikli mutlu günler dilerim hepinize...

Tesekkürler minik kusum, iyim ben canim...
Sen nasilsin?? a.s.

Buradaki hanimlar bir kayipoluyorlar, pir kayipoluyorlar...

Heleki hexe hanim nerelerde, merak ettiriyor kendinden..

GÜNAYDINNNNN cümle alem ,nasilsiniz haftaniz nasil geciyor, daha basindayiz.
Beni sorarsaniz icgüveysinden halice yani orta seker ,biraz mektub gibi oldu ama neyse ,zaten artik cetlesen yokkkkiiii:oklava::oklava:

Kizlarrrrr hepinizi seviyo ve ariyorum, takilin gayri burayada yerimseniben

Merhabalarrrr

Huysuz ablacigim kimsecikler gelmiyor artik buraya, nazarmi degdi topigimize ne?

Hanimlar hepinize güzel bir hafta diliyorum, özlettirmeyin kendinizi bukadar

slm arkadaslar ben bir kacaydir uyeyim siteye ama bu sayfaya hic girmemistim , ben 3 senedir almanyadayim daha yeniyim sanirim hepinizin yaninda , istanbuldan geldim ve goppingende oturuyorum , umarim araniza benide alirsiniz , hepinizi opuyorum , adim gul buarada

slm arkadaslar ben bir kacaydir uyeyim siteye ama bu sayfaya hic girmemistim , ben 3 senedir almanyadayim daha yeniyim sanirim hepinizin yaninda , istanbuldan geldim ve goppingende oturuyorum , umarim araniza benide alirsiniz , hepinizi opuyorum , adim gul buarada

Aramiza hosgeldin canim ,ben köngende oturuyorum, canin istedikce gel yaz muhakkak cevap veren olur, eskiden sayfalari diziyorduk bu siralar tembellestik.
Kendinden bahset bizlere günlerin nasil geciyor mesela, ben yasli üyelerdenim yok yas bakimindan diyorum, üye olali 1,5 sene oldu baya ilginc ve ögretici seyler okudum arkadaslar edindim umarim sende aramizda hos vakit gecirirsin......a.sa.s

Merhabalarrrr

Huysuz ablacigim kimsecikler gelmiyor artik buraya, nazarmi degdi topigimize ne?

Hanimlar hepinize güzel bir hafta diliyorum, özlettirmeyin kendinizi bukadar

:nazar::nazar::nazar:
Allah korusun nazarlar ucsun gittsin kizzzzz,yok canim hepimize yaz tembelligi cöktü derim,,
hadi kizlarrrrrr atalim su tembelligi:teytey::teytey:

ben geldimmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey:

sevgi bi sen varsin su anda yesil yesil yanan gel kiz iki laf edelim beni merak ediyomusun

geldim hu hu :mymeka:

kizlar hepiniz iyisinizdir insallah hepinizi kokulu kokulu öpüyorum

bende geldimm kizlar naber hexecimmmm

oleyyyyyyy oleyyyyyyyy türkiye isvicreye gösterdii sahanin kac bucak oldugunu oleyyyyyyyyyyyyyyyy

Son düzenleyen: Moderatör:
kelebek sen nerelerdesin canim iznin nasil gecti kiz

neler yaptin :sm_cool::sm_cool:

Aman Allahim gözerlime inanamiyorum :1shok:

Hexe hanim nerelerden ciktiniz siz, küsüm size :dilcikar:

Günaydın kızlar..Nasılsınız?Hepinizin birarada bulunmuş olduğunu görmek ne güzel.:1shok::1hug::1hug::1hug:

Back