E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hexe
-
sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tatlicadiarzu kacinciya sana yaziyom tam bitiriyom manyak pc kapaniyo yeniden acik kapiyom ya kafayi siyirdi yazik pc
nasilsin canim insallah iyisindir anlar bakem ne var yok ben acr kapar yazarim
senağlamasenağlamasenağlamatatlicadiarzu:roflol::roflol:kafamçokkarıştı
huysuz insalah iyi haber alirsin canim 4 gözle belicez güzel haberini ben yeni geldim hint filmi coktan biti bir dahaki sefer senide götürcem yanimda senle klip neyimde ceviririz cilgini götürmücem o kalsin lülülülülülü
Kötü Kazen:roflol::roflol::roflol:
himmmmmmm anladim sevgi hangi deliler oldugunu tatlicadiarzu
aslinda varya bir temiz dövecen söyle aslinda sidete karsiyim ama
neysem:mymeka::mymeka::mymeka: bos ver sen huzurunu kacirma onlar yüzünde allah büyüktür canim
ben iyiyim canim ne olsun yuvarlanip gidiyom iste yazi bekliyom kis uykusundan uyanmak icinn sen calisiyomusun sevgi :icecream::icecream:
sevgi bende calismiyorum canim yoksam benimde bu saatlerde isim olmazdi herhalde burda
bev cocuklar birde byük cocuk onlar yetp artiyo vala ben evde olmayi seviyorum calisma hayati bana göre degil tabi mecbur kalirsam o baska tabide bazilari diyo ay ben hayata evde kalamam calismam lazim bende böyleyim her kesin farklii karekterleri var
a.s demek sen de seviyon hint filmi cevirelim kiz bi hint filmi senide oynatayim ben bir seneryo yazayimda ama genelde sarki oluyo onlarda sarki deyince yeni bir sarki var duydunmu evlerinin önü boyali direk favori sarkim simdi o sana link vereyim dinle
ooo burda sohbett ganiyyyyy
sevgi tikladim kiz orayi virüs var diye pc bagirmaya basladiiii
sende öyle oldumu tatlicadiarzu
gözek hos geldin canimmmmmmm gel buyur kahve cay ne alirsinnnŞeniz
merhabalar ben fato bende bodensee tarafindayim ravensburg memmingen duyaniniz varmi ben tam olarak bad wurzach dayim
iyilik canim burdaki arkadasliklara cok ozendim bendaha yeniyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?