EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çıtırcım burdayım ben.Farkındayım kaç gün oldu.Ama tşkler andığın için beni.:sm_cool::sm_cool:
Çılgınım,hexem sizler nasılsınız?
Çılgınım sana mahcubum valla.:utangac::utangac:

Günaydin kizlar nasilsiniz neler yaparsiniz ,cilginim sagol acmisin yine dükkani ,sevgicim civisini nasil cikartmayi düsünüyon aciklaaaaaaaa ögreneyim.
bersuuu nerelerdesin ????????????

aksam hexeye ayak uydurayim dedim bütün internetim iflas etti düzeltene kadar ter döktüm sükür bugün acildi günaydin diyemiyecektim.............hexe hadi bak acabildimmmmmmm nerdesin

Huysuz ablam hosgledin, özlettin inanki kendini:1hug:
Nasilsin? kendini nasil hissediyorsun, umarim biraz daha iyisindir:asigim:

Sevgicim Sende Benim Düsündügümün Tipkisini Düsündün demi Hexe Haanim Hakkinda:icecream:
Citirim Günaydin Hosgeldin dememe Kalmadi gitmisin!!! Pcler Sana Feda olsun Iflaslar Senin Elinden Olsun:1rolleyes:

Bersucum :1hug: Gönüllerimizin Beraberligi Yeter Canim Benim

cilgin ve sevgi :mymeka::

kiskandiniz demiiiii sacinizi basinizi yoldurmayin banaaaa beni bu sitede her kes seviyo tamamii:dilcikar::

imza günleri düzenliyommmm sizede bir imza vereyim isterseniz:icecream::icecream:

penbeli hayatim gel canimmm kiskananlar catlasinnnnn

gözek canim ordan bi izmire ugra bana gelirken gevrek getir hayatim

kiz manisada sari bina duruyomuuuu tatlicadiarzu burdan bir kac kisi göndercemdejeyyar

bersu canim Şeniz nasilsin özletin kendini sende seviyon demi beni söyle su cilginla sevgiyeeeeee catlasinlarrrrr:icecream:

huysuzz ben virüs gönderdim senin pc yeeeee :sm_cool::sm_cool::

Kiz hexe sari bina neeeeeee benimi yolliycan ora, senağlama bak virus istemem zaten yeterlice virusluyum kafamçokkarıştılaelaelaelaelae

sacayimmi sizede bol bol viruslarimi,hepberaber gidelim BAKIRKÖYEEEEE,
bari yanliz kalmam orda he gelirmisiniz benleeeeee:çok üzgünüm:

Huysuz ablam hosgledin, özlettin inanki kendini:1hug:
Nasilsin? kendini nasil hissediyorsun, umarim biraz daha iyisindir:asigim:

Dakka dakkami hic tutmuyor sevgicim bana kalsa cikcam yola söyle uzun sakin bir yolculuk rüzgar essin saclarima kafamin icine girsin ugultuyu silsin beynimden sonra huzurrrrrrrrr, ama olmuyor iste kendimi hep multive etmeye calisiyom arkadasim aksam illa gel kadinlar gecesine diyor gidip onlarinda canini sIKmak istemiyorum,evde bir sey soruldunda kafamda ne varsa pat diye agzimdan o cikiyor topla sonra lafi cok zor ya dolsun su dipsiz kuyu artik dimi...........

Dudman Beni:roflol::roflol::roflol
Sevgicim Duydun demi!!!! Ben Bi Latte aliyim Canim Bunun Üzerine:kahve:
Hexe Hanim Seyyyy dicadim Imzandan Bidanede Ben Alabilirmiyimtatlicadiarzu
Yaninda Yemek Neyimde Dagitiyormusun!!! Yoksam Sevginle Yetinecekmiyiz biz!!
Hayran Kitlene bizide Ekle Eski Dostlariz yane:1rolleyes:
Citirim Sari binadaki 1.Sira benim Kaptirmam yerimi,, Hemi Kontenjanimiz Dolmustur demislerdi!!! Seni 2010 da Alsak Olmazmikinesırnaşık şey
Hepinize Hayirli Ve Güzel Aksamlar Diliyorum!!!! Memati Agbime yetismem Nazim
Hepinizi Kocaman Öpüyor Bol Sohbetler Diliyorum!!!! Starinizi Ihmal etmeyin:icecream:
Imza neyim vermezzzz Sonram Kendileri:roflol::roflol::roflol:
IYI AKSAMLAR CANIMLARIM GECENIZ HAYIRLI OLSUN!!!!!!!

Günaydinnnnnnnnnn cümlenize dükkani acma bana nasipmis bu sabah eh gece sabahlarsam acmasam ayip olurdu dimi ama .

Cilginim 2010 senesi bana biraz gec gibime geldi eh dayancaz elden ne gelir,.

Sevgicim ben uykusuz oldum icin okkali köpüklü has bir Türk kahvesi alsam olurmu???????

hexe hanimcim sizdende bir imzali hexe belgesi rica edcem...

cilgin ve sevgi :mymeka::

kiskandiniz demiiiii sacinizi basinizi yoldurmayin banaaaa beni bu sitede her kes seviyo tamamii
imza günleri düzenliyommmm sizede bir imza vereyim isterseniz:icecream::icecream:

Bak gör gör, hayranlarin hemen kayipoldu. Penbeliye güvendin ama birdaha ugramamis, karizman cizildi iste hexe anim:icecream:sırnaşık şey

Dudman Beni:roflol::roflol:
Sevgicim Duydun demi!!!! Ben Bi Latte aliyim Canim Bunun Üzerine:kahve:
Hexe Hanim Seyyyy dicadim Imzandan Bidanede Ben Alabilirmiyimtatlicadiarzu

Gel Cilginim bunun üzerine hemde bol köpüklü bir Latte gider, hexede karizmadan eser kalmadi:roflol:

Günaydinnnnnnnnnn cümlenize dükkani acma bana nasipmis bu sabah eh gece sabahlarsam acmasam ayip olurdu dimi ama .

Cilginim 2010 senesi bana biraz gec gibime geldi eh dayancaz elden ne gelir,.

Sevgicim ben uykusuz oldum icin okkali köpüklü has bir Türk kahvesi alsam olurmu???????

hexe hanimcim sizdende bir imzali hexe belgesi rica edcem...

Günaydin huysuz ablacim. Sana kahvelerin en güzelini hazirlicam, simdiden afiyet olsun:1rolleyes:

Tünaydin Bayanlar:icecream:
Hayran Kitlemden Ancak Kurtulabildim:1closedeyes:
Ayyyy Mis Gibi Lattemide Ictim,,,Sevgicim Ben Sana Demistim Bi daniyan Pisman Birde Danimayan Dudman beni:roflol::roflol:
Citirim Sen 2010 a Hazirlan Essah ilk Seni Yazicam Listeye!!! Bu Listedekilerin Mömkenati yok Tedavi Olunmazlardan!!!! Canim Citirim Sen Bunlarida Atlaticaksin!!! Hey yavrum Heyyyy Sen ne Rüzgarlar Gecirdin Bu neki:smiley-cool:
Haksizsam Na böyle olayimkafamçokkarıştı
Hexe Haaanim Seyinizi Alabilermiyim Imzanizi Yane:roflol::roflol:
Cocisko:mymeka: Carsidan Gelemiyor!!! Hic Ekonomist degil
Neysem Ben Calismaya Devam edeyim Zafer Benim Olcek:icecream:

Tünaydin Bayanlar!!! Nerdesiniz Bakiyim Tükkan Acilmamis Sayfa Karismis Zor buldum zati:1closedeyes:
Hexe Hanim Ugramamis Eeeeee o kadar oynarsan Olacagi buydu:roflol:
Cok Güzel Bir Hafta Sonu Gecirdim Canimlarim!!!
Dün Esimle Beraber Bodenseeye Kactik Gece Geldik Hoffff Romantiktik:asigim:
Sizler Nerelerdesiniz Hayden bulun benitatlicadiarzu
Citirim Nerde!!!!! Yakalarsam Şeniz

Günaydin arkadaslar umarim hepiniz iyisinizdir, artik ne haberler nede gazte okumak istemiyorum heryerde üzüntü, savas ,kalb kirmak, can yakmak birde gel her gün neseli ol deniliyor nasil olalim hic düsünmedenmi robotlasalimmi his,duygu,sevmek gibi anlamlari beyin hücrelerimizden silelimmi yani Insanliktan cikalimmi, bunu yapabilenleri beynimden silmeyi yeliyorum... Caninizi sIktiysam af ola bu günkü düsüncelerimi sizlerle paylasmak istedim,yinede hepinize neseli bir gün diliyorum...

Canimlarim Ben geldim!!!! Tükkani Citirim Acmis Iyide Yapmis YaneŞeniz Topigin Sahibi Nerede Aceba!!! Depresyonami Ugradi Yoksam:1rolleyes: Citircim Dünyada Öyle Cok Vukuatlar Oluyorki!!! Iclerinde Olamasak Bile Dahil Oluyoruz Cünki Yüregimiz var!! Ve bu Yüregi Tasiyoruz!!!
Allahim Yardimcilari Olsun!! Can Yakanlar Yakmaktan vazgecmiycek!!!
Cani Yananlar Ise Bi-Caresiz Habersiz!!! Ince Düsündügün zaman Insanin Yasamaya Dair Hicbir Hevesi Kalmiyor Ama Mecburuz!!! Hayati bir Sekilde gecirmek Ile Mükellefiz!!!! Yüregimiz Güzelliklerle Karsilassin!!!
Diyari Gurbette Neymiz varki!!! Dün Gecti Bugün Gecmek Üzere!! Yarin Ise Cok Yakin!!!
Sevgi Dolu Baris Dolu Güzel Günler Diliyorum Size:asigim:
Herseyin En güzeli Sizlerle Beraber Olsun!!!!

huysuz canim ne oldu yasamak böyle bir sey isteeeeeeee

hayat acisiyla tatliysiyla yasamaktirrrr

bir gün iyi bir gün kötüü tatlicadiarzu

ay bügün kelime haznemi kaybetimmm ariyorum bulan geri getirsin

tatlicadiarzu yazmak icin sakinlesmem lazim

hepinizi öptüm allahim herkesin gönlüne göre versin:teselli:

Hexecim ne oldu sana kelime hazneni nerde kaybettin sakinlesmekte ne demek simdi iyimisin?????????????

Günaydin Bayanlar Ben geldim!!!!
Tükkani Acayim Barime:icecream::icecream: Hexe Haanim Kelime Haznesini Kaybetmis Bulamda Gelem :dance: Yeni Bir Güne Merhaba dedim!!!
Hepimize Kolay gelsin!! Imhalardayim Biline:roflol::roflol:

Hmmm Ilginc!!!! Tükkan Acilmamis ve Aksamdan da Kapatilmamis:1closedeyes: Ben Calisan Bir Üye Olarak Aciyorumda Size ne oluyor heeee!!!!!! Topigin Sahibi Hexe Hanim Böyle Üye olmaz bilesin:1ninca: Sen biliyon Onu:icecream:
Citirim Citirim Alo alo Bisikeletmi Sürüyon yoksam:dance:
Immmm Diger Bayanlar Nirde Sevgi Hanim:kahve: Basini getirdin Sekerim Devaminida Alalim!!!
Bersucum Senide Göremiyoruz Bu Aralar:sm_confused:
Hepinizi Öpüyorum KocamanŞeniz

[/B

Hmmm Ilginc!!!! Tükkan Acilmamis ve Aksamdan da Kapatilmamis:1closedeyes: Ben Calisan Bir Üye Olarak Aciyorumda Size ne oluyor heeee!!!!!! Topigin Sahibi Hexe Hanim Böyle Üye olmaz bilesin:1ninca: Sen biliyon Onu:icecream:
Citirim Citirim Alo alo Bisikeletmi Sürüyon yoksam:dance:
Immmm Diger Bayanlar Nirde Sevgi Hanim Basini getirdin Sekerim Devaminida Alalim!!!
Bersucum Senide Göremiyoruz Bu Aralar
Hepinizi Öpüyorum KocamanŞeniz

Ne desen azdir güzelim ,
inan senin caliskanligin dörtte biri bende olsa yilin caliskani secilme adayina girerdim ama kazanamazdim cünkü sen birincisin :hooray:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Back