Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin kizlar nasilsiniz neler yaparsiniz ,cilginim sagol acmisin yine dükkani ,sevgicim civisini nasil cikartmayi düsünüyon aciklaaaaaaaa ögreneyim.
bersuuu nerelerdesin ????????????
aksam hexeye ayak uydurayim dedim bütün internetim iflas etti düzeltene kadar ter döktüm sükür bugün acildi günaydin diyemiyecektim.............hexe hadi bak acabildimmmmmmm nerdesin
Huysuz ablam hosgledin, özlettin inanki kendini:1hug:
Nasilsin? kendini nasil hissediyorsun, umarim biraz daha iyisindir:asigim:
cilgin ve sevgi :mymeka::
kiskandiniz demiiiii sacinizi basinizi yoldurmayin banaaaa beni bu sitede her kes seviyo tamamii
imza günleri düzenliyommmm sizede bir imza vereyim isterseniz:icecream::icecream:
Dudman Beni:roflol::roflol:
Sevgicim Duydun demi!!!! Ben Bi Latte aliyim Canim Bunun Üzerine
Hexe Hanim Seyyyy dicadim Imzandan Bidanede Ben Alabilirmiyimtatlicadiarzu
Günaydinnnnnnnnnn cümlenize dükkani acma bana nasipmis bu sabah eh gece sabahlarsam acmasam ayip olurdu dimi ama .
Cilginim 2010 senesi bana biraz gec gibime geldi eh dayancaz elden ne gelir,.
Sevgicim ben uykusuz oldum icin okkali köpüklü has bir Türk kahvesi alsam olurmu???????
hexe hanimcim sizdende bir imzali hexe belgesi rica edcem...
Hmmm Ilginc!!!! Tükkan Acilmamis ve Aksamdan da Kapatilmamis:1closedeyes: Ben Calisan Bir Üye Olarak Aciyorumda Size ne oluyor heeee!!!!!! Topigin Sahibi Hexe Hanim Böyle Üye olmaz bilesin:1ninca: Sen biliyon Onu:icecream:
Citirim Citirim Alo alo Bisikeletmi Sürüyon yoksam:dance:
Immmm Diger Bayanlar Nirde Sevgi Hanim Basini getirdin Sekerim Devaminida Alalim!!!
Bersucum Senide Göremiyoruz Bu Aralar
Hepinizi Öpüyorum KocamanŞeniz
Ne desen azdir güzelim ,
inan senin caliskanligin dörtte biri bende olsa yilin caliskani secilme adayina girerdim ama kazanamazdim cünkü sen birincisin :hooray:ŞenizŞenizŞenizŞeniz