EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tatlicadiarzu kacinciya sana yaziyom tam bitiriyom manyak pc kapaniyo yeniden acik kapiyom ya kafayi siyirdi yazik pc

nasilsin canim insallah iyisindir anlar bakem ne var yok ben acr kapar yazarim

senağlamasenağlamasenağlamatatlicadiarzu:roflol::roflol:kafamçokkarıştı

Pcnin kapanmasi normal janum, cazibeme dayanamiyor istetatlicadiarzu

Iyilim canim benim, sen nasilsin??

Arada bir delilerle ugrasiyorum ama alistik artiktatlicadiarzu

huysuz insalah iyi haber alirsin canim 4 gözle belicez güzel haberini ben yeni geldim hint filmi coktan biti bir dahaki sefer senide götürcem yanimda senle klip neyimde ceviririz cilgini götürmücem o kalsin lülülülülülü

Kötü Kazen:roflol::roflol::roflol:

hangi hint filmiymis bu?
bende cok severim hintlileri:utangac:

himmmmmmm anladim sevgi hangi deliler oldugunu tatlicadiarzu

aslinda varya bir temiz dövecen söyle aslinda sidete karsiyim ama

neysem:mymeka::mymeka::mymeka: bos ver sen huzurunu kacirma onlar yüzünde allah büyüktür canim

ben iyiyim canim ne olsun yuvarlanip gidiyom iste yazi bekliyom kis uykusundan uyanmak icinn sen calisiyomusun sevgi :icecream::icecream:

himmmmmmm anladim sevgi hangi deliler oldugunu tatlicadiarzu

aslinda varya bir temiz dövecen söyle aslinda sidete karsiyim ama

neysem:mymeka::mymeka::mymeka: bos ver sen huzurunu kacirma onlar yüzünde allah büyüktür canim

ben iyiyim canim ne olsun yuvarlanip gidiyom iste yazi bekliyom kis uykusundan uyanmak icinn sen calisiyomusun sevgi :icecream::icecream:

Cok saol canim. Allah büyük evet.

Kiz calissam burda ne isim var bu saattetatlicadiarzu

Hahlis muhlis ev hanimiyim:icecream:

Sen calisiyormusun, cadicilik haricjeyyar

sevgi bende calismiyorum canim yoksam benimde bu saatlerde isim olmazdi herhalde burda

bev cocuklar birde byük cocuk onlar yetp artiyo vala ben evde olmayi seviyorum calisma hayati bana göre degil tabi mecbur kalirsam o baska tabide bazilari diyo ay ben hayata evde kalamam calismam lazim bende böyleyim her kesin farklii karekterleri var

a.s demek sen de seviyon hint filmi cevirelim kiz bi hint filmi senide oynatayim ben bir seneryo yazayimda ama genelde sarki oluyo onlarda sarki deyince yeni bir sarki var duydunmu evlerinin önü boyali direk favori sarkim simdi o sana link vereyim dinle

sevgi bende calismiyorum canim yoksam benimde bu saatlerde isim olmazdi herhalde burda

bev cocuklar birde byük cocuk onlar yetp artiyo vala ben evde olmayi seviyorum calisma hayati bana göre degil tabi mecbur kalirsam o baska tabide bazilari diyo ay ben hayata evde kalamam calismam lazim bende böyleyim her kesin farklii karekterleri var

a.s demek sen de seviyon hint filmi cevirelim kiz bi hint filmi senide oynatayim ben bir seneryo yazayimda ama genelde sarki oluyo onlarda sarki deyince yeni bir sarki var duydunmu evlerinin önü boyali direk favori sarkim simdi o sana link vereyim dinle

Ayni kafadaniz deseneŞeniz
Aa evet öykü ve berk cok güzel söylüyorlar. Helal cocuklara:icecream:

.........................................................[/B]

sevgi tikladim kiz orayi virüs var diye pc bagirmaya basladiiii

sende öyle oldumu tatlicadiarzu

gözek hos geldin canimmmmmmm gel buyur kahve cay ne alirsinnnŞeniz

sevgi tikladim kiz orayi virüs var diye pc bagirmaya basladiiii

sende öyle oldumu tatlicadiarzu

gözek hos geldin canimmmmmmm gel buyur kahve cay ne alirsinnnŞeniz

Yok hexem ablam yollamis bu sayfayi, ben girdim hic birsey cikmadi. Anam dur hele eger öyleyse sileyim sayfayi, bide benim yüzümden milletin pcsi cökmesintatlicadiarzu

he bana girmismidir kiz neyse girmisse evde doktoru var

pcnin seside acikti korktummmm hemen sil yaziyodu sildim ama

neysem belki yacanci gücler viris yüklemistir türkler oy kulanmasin diye

lülülülülülü

gözek nire gitin kizz:mymeka:

sevgi gelcenmi kiz yaza buraya piknik yapmaya gitcez bakkkkk:icecream:

Günaydin Bayanlar!!!! Calisan Bayan olarak Sizlere Hayirli Hafta Baslangiclari Diliyorumtatlicadiarzu Tükkani Acayim Dedim,,
Bayiliyorum Tükkan Acmaya :roflol::roflol::roflol::roflol:
Citirim Nerdesin:dance: Hexe Hanim Pirelerin izindejeyyar
Hepinize Kolay gelsin Sekerler:asigim:

merhabalar ben fato bende bodensee tarafindayim ravensburg memmingen duyaniniz varmi ben tam olarak bad wurzach dayim

Merhaba Gözek, bugün kahve yok... Cappuccinoya nedersin :icecream:

Ben almanya Frankfurtta yasiyorum, hexe animda Stuttgarta oturuyor

iyilik canim burdaki arkadasliklara cok ozendim bendaha yeniyimde

fato hos geldin canim

sevgi gözek ne iciyonuz bende isterim nasilsiniz bakalim pc izin verirse sizle yaziscammtatlicadiarzu

sevgiiiiiiiiiiiilülülülülülü

k.gif
e.gif
l.gif
e.gif
b.gif
e.gif
k.gif
k.gif
k.gif

kelebek gelsene canim yaaa burdasin merak etim seniiiiii gel iki satir laff edelimmm:mymeka:

Back