EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sibel evlimisin sen canim

sarki güzel ama ya benim hosuma giti sakin bana dokunmaaaaa:sm_cool:

Kizlar bende cikiyorum yarin görüsmek üzere ,hexe hanim dükkaninizi erken acin lütfennn, ben yrin uycammmm
hepinize tatli uykular kalin saglicaklaŞenizŞenizŞeniz

kizlar kahve etkisini kaybetti.benim uykum geldi herkese iyi geceler
tatli rüyalar.

hepinize iyi geceler o zaman benmi kalcam bende yatarim o zamannnn

hepinizi öpüyorum bayyyyyyyyŞenizŞenizŞeniz

canim ben geldim nereye gidiyon hexem
c.gif
a.gif
n.gif
i.gif
:sm_cool:http://media.bigoo.ws/letters/style59/m.gif

Tüm almanyaya Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnn
Gözekcim sagol ugradigin icin kardesin neresinde Almanyanin ? sIk sIK ugra yazisalim ,kardesinde aramizdami ,yoksa ona kk dan bildirmeyip mahrummu biraktin:oklava:,benim kardes kiskaniyo o tekirdagda malesef bilgisayari yok bazen internetkaffeden ariyo misafir olarak okuyo sIK kullanmadigi icin beni bu olay acar diyor biraz tembeldirde:utangac: yine ugra bekleriz canim.

Kizlarrrrrrrrrrrrrrr bugün yine bir is görüsmem var Kismet, Nasip, Insallah deyip birazdan yola cikicam ,gitmeden dükkani acayim dedim, cilgin, bersu hele hexe sizden artik ümidimi kestim:kızgın:

Hepinizi seviyorummmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz

Çıtırcım ümidini keser miyim hiç?senağlamasenağlamaNasılsın çıtırım?Biz de seni seviyoruz.a.s.a.s.a.s.

Almanyadaki güzel arkadaşlarım nasılsınız?Çılgınım,hexem,minikkuş,felinnur,aklıma gelenler bunlar,diğerleri alınmasın.:utangac:
Öptüm hepinizi,unutulmuyosunuz hiç.a.s.

Ben geldim:icecream::icecream:
Uzun Zaman Yok idim,, Hastalik Tükkan Müsteri Es Aile derkene Firarlardaydimsırnaşık şey
Aslinda Unutmusum Gitmeden Önce Bildirmeliydim Sebeb-i Yoklugumu Ama Unutmusum Yanime Diyemedim jeyyar (bes tas oynayakmi:))))

Citirim Anmissin Beni Yani Dimek Benden Umudun Yok öylemi
Hemide Benden Hadi Hexe Konusunda Sana Köklü Olarak Katiliyorum Amma velakin Benden Nasil Beklersin:kahve: Gencim Dinamigim Atigim Cevigim:1closedeyes:
Citirim Yorma Sen Kafani Hersey Olacagina varir!!! Ötesine gecemeyiz,, Dilerimki Hersey Gönlünün Istegi gibi OlurŞeniz
Hexe Hanim Hint Filim Festivallerine Katilmis Sanursam Adini Duyurmaya Gitmis:roflol:
Bersucum Yerin Büyük Kalbimizdesin:asigim:
Iyi Dileklerim Sizlerle Kizlar Ben Azcukun Daha Yokum:roflol:

huysuz canim is görüsmesi nasil giti daha gelmedinmi Şeniz

gözek canim görmemisimdir canim yazini emin ol görsem hemen yazardim canim

kardesin neresinde bulalim kardesiniiiŞeniz ara sira ugra canim cay kahve iceriz birbirimizi taniriz biz iyi insanlarizzjeyyar

bersu canim gene ortadan kayboldun ne yaptin canim:mymeka:

cilginnnnnnn sana ben bi hint filmi cevircem önce sen jenine bakkkkkkk:roflol::roflol::icecream:

şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
Ben geldimmmmmmmmmmmmm ,valla beni cok iyi buldularrr bugün git yarin gel dediler, mesai saatlerim gece 24 e 5 kala bitis 24 ü 5 geceşakkıdı
yeterlice delu deyilsinkafamçokkarıştı iyce delur ögle gel dedilerlaelaelaelaelae

sinavdan gectim canlar ama haftaya bildirceklermis bekleriz ne yapalimmm:dilcikar:

Cilginum bilirim cok caliskansin merak ettim seni göremiyceyince sen gel ben senle on tasta oynarimmm olurmu heeeejeyyar

hexe hanum star olmus galbem simdi taki müsaberliginde can cekisiyomus malum hindt takulari agurdur kolay gele cancaz benide alsana iyi sarki süyler hindt danslarinda becerikliyimdir şakkıdı

kıozlar kardeşim nürnberg te yaşıyor onun pc si bozuldu fabrikaya gönderdiler ama halaa gelmemiş.alınca ilk işi kk ya üye olmak buna emin olun keşke yakın olsanızda tanışsanız buraya sık sık gelicem haberiniz olsun bu arada memleketleriniz nereleriii

canim benim memleket Istanbul, burdada Stuttgart civarinda oturuyoruz, keske yakin olsak tanisirdik, her zaman bekleriz canim sevindirirsin bizi :sm_cool:

ehm ehm ben geldim nirdesiniz bakemşakkıdı

ilayda canim hos geldin ne iyi etin geldin kendii tanitirmisin biraz canim

:kahve:

sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tatlicadiarzu kacinciya sana yaziyom tam bitiriyom manyak pc kapaniyo yeniden acik kapiyom ya kafayi siyirdi yazik pc

nasilsin canim insallah iyisindir anlar bakem ne var yok ben acr kapar yazarim

senağlamasenağlamasenağlamatatlicadiarzu:roflol::roflol:kafamçokkarıştı

huysuz insalah iyi haber alirsin canim 4 gözle belicez güzel haberini ben yeni geldim hint filmi coktan biti bir dahaki sefer senide götürcem yanimda senle klip neyimde ceviririz cilgini götürmücem o kalsin lülülülülülü

Kötü Kazen:roflol::roflol::roflol:

Back