EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bebegim geldinmi kizzzzzz bekliyom seniiiiiiiiiiiii türkceye cevirdim nikini

minik kus sende gel canim iki laflariz:icecream:

merhaba kizlar, burdan muhabbet zor olmuyo mu yaa, bana zor geldi yani uzun sürüyo gibi

simdi tanisabiliriz ben izmirliyim iki cocugum var 37 yasidayim

ben 17 senedir evliyim

sen nerelisin ne zaman evlendimm neler yapiyosun anlat birazcik seni taniyalim
Şeniz

merhaba kizlar, burdan yazismak zor olmuyomu, muhabbete müsait olmuyo gibi geldi bana, uzun gibi laelaelaelaelae :roflol:

merhaba kizlar, burdan muhabbet zor olmuyo mu yaa, bana zor geldi yani uzun sürüyo gibi

neden zor olsun canim hep burdan yazisiyoz bizkafamçokkarıştı

minik kus hos geldin canim nasilsin yazini okudummm Şeniz

canim ben 22 yasindayim, 4 senelik evliyim, henüz bebisim yokk 4 gün önce kaybettim, düsük yaptim yani senağlama Suanda raporlu yatiyorum evde... Benim durumum buu

gecmis olsun canim neden olduki kendine iyi bakmalisin ayaklarini sicak tut agrin sancin varmi canim benim yasin genc daha üzülme allahtan gelene bir sey yapamayiz üzme kendini olurmu :teselli:

nerelisin sen canim

Kizlar sesiniz kesildi, hayirdir kafamçokkarıştı Sesimi duyan yok muuuuuu :sm_cool: :teytey:

valla yavas olmasindan mi yoksa neden bilmiyorum kafam karisti iyice ama alisirim herhalde :teytey: Aslen sinopluyum ama kocaelinde yasadim, suanda ailem orda zaten, bebek konusuna gelince, dis gebelikti onun icin düsük yaptim, hayirlisi olsun tabiiki, cünkü düsük yapmasaydim bebegimin sakat olma orani cok yüksekti vardir bunda bi hayir dedik, üzülmedik cok, ne zaman kismetse o zaman olur ins

hexecim agrilarim kesildi cok sükür, adetimde bugün bitti... Kürtaj yapmadiklari icin ucuz atlattim, bu ilk diil 8 ay öncede bi düsük yapmistim, ama kürtaj olmustum, aslinda tam kürtajda diil, türkcesi yok, temizleme yani. Düsükte kürtaj olmuyo zaten, o zaman 3 hafta yerimden kalkamamistim ama bu sefer 2-3 günde kendime geldim cok sükür

Tesekkür ederim sibelcim, hosgeldin a.s.

gecmis olsun bacim yasin genc daha kendine iyi bak sagligin düzelirse allahim daha cok verir

sibel hos geldin canim hic ugramiyodun bu sayfaya iyi yaptinda geldin nasilsin iyimisin

:mymeka:Şeniz

insallah allah bir daha göstermez canim sagligin iyi olsunda gerisi olur

burda okulami gidiyorsun meslegin icin

saol canim, tabii öyle hayirlisi olsun derim herzaman, insaniz üzülüyoruz olanlara ama biliyoruz ki herseyin bir sebebi var. Allah eli ayagi düzgün, saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin herkese, Nasipte ne varsa o dimi yani yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…