EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy huysuzum valla öyle bak gene disari ciktim geldim birazdan ise ahhhh aksam gel cocuklari yatir adami yatir ehhh bende anca dinleniyom valla aciyin banada yaaa beni unutmayin ama

cocişko,çıtır abla,çılgınım nasılsınız?Bizde yemek vakti geldi.Ben çıkıyorum.Görüşürüz.

Sevgili Cocisko Hanim Cok Suclusun,,,
Cezan Büyük Olcek bilesin,, Yani Simdi Cocuklari yatiriyorsun Anladim,,,
Enistemide Sen yatiriyon Eeee Masallah Yanetatlicadiarzu
Benim Kocisim Kendi Nenni Babar:emir_bebek: 65 Torunu Saymasa Dahada Memnun Olcem Ama :1closedeyes:
Citirim Hexem Nerdesiniz Yoksam Sizdemi Nenni Babtiriyorsunuz:roflol:
Bersucum Evlenirken Bizleri Cagirmayi Unutma Sözlesmeyi Imzalaticaz :1rolleyes:
Sonram Testlerden Gecicek Öyle Hemen Kiz veren Topic degiliz:1closedeyes:
Tükkanin Tozunu Neyim Aldim Kapanisi Size Birakiyorum,,,
Heyyyy yavrum Heyyy Icraat Akiyor Pacalarimdan Benim:icecream:
Sizleri Seviyorum:asigim:

tükkani acan kapayan her kese tesekürle ederimmmm bercucum zamet etmisin canim ta türkiyelerden gelip dükkan acmisin sag ol canim bu is cilginindi ama

ben geceleri kapiyom önce bakiyom icerde biri kalmismi diyeee tatlicadiarzu

cocisko hanim nasil tesrif etiniz canim :mymeka:naniknanik bi geliyon sonra pirr

ucuyonnnn

huysuzzzzzz laelaelaelaelae düzeldinmi canim

kelebekkkkkk sen nerdesinnnnnnnn :tomato:

cilgin hanim dükkani zamaninda ac bak bersu te türkiyelerden gelip dükkan aciyo bu ay ayligini kesicem bersuya göndercem haberin olsun

felinurrrr hatizeeeeee ses verin minik kussssssss hadin ama

sevgiiiiiii hadi gelin eski günlerimize dönelimmmmmmmm:mymeka:

: s m_cool::dance: herkese günaydin dükkani ben mi actim ne kimse yokmu huuuuuuuuuuuuu

Tünaydin Bayanlar!!! Tükkani Acanlar ve Kapatanlar:roflol::roflol: :roflol: Masallah Ne döktürmüsünüz Haaaa
Cocis Beni Yatirirmisin Nenni Babasim var!!!sırnaşık şey
Eski Günlere Dönecekmisiz Nasil Oluyomus O:kahve:

aman aman dükkan acilmissssss cocickoooo sana madal ya takacam yanas birazzzzzzz:mymeka:jeyyar

cilginnnnnnnnnlülülülülülü

eski günler eski günlerrrrrr bu sarkiyi biliyonmuuuuuuu

hadi toplasin bi kahve icelimmmmmmmm:kahve:

images

Pastami aldimda geldim hadi nerdesinizzzzzz kahve nerde:uhm: :kahve:

Bersucummmmm gel biz ikimiz pastayi götürelimmm kahvede icelim onlar baka kalsin cilginimmmmm sen nerdesinnn:kahve:

kizlar kimler var gelin hu huuuuuuuuuuu
:mymeka::icecream::icecream:

kiz kelebek niye ölücekmisin kim dedi sana onu ne olduuuuuu:mymeka:

deliiiiii kebelekkkkkk iyiyim canim sen sormuyom sen zati gidiciymisinnnnnnnnn

keske erken haber verseydin simdi evde fistik yok helva yapmak icinnnn:roflol::roflol:

kiz kelebek niye ölücekmisin kim dedi sana onu ne olduuuuuu:mymeka:

deliiiiii kebelekkkkkk iyiyim canim sen sormuyom sen zati gidiciymisinnnnnnnnn

keske erken haber verseydin simdi evde fistik yok helva yapmak icinnnn:roflol::roflol:

öldükden sonrami yapiyon helvayi ben yemiim diye:mymeka::mymeka::icecream:

Günaydinnnnnnnnnnlar olsun ,ay bu sabah pek caliskan buldum kendimi mutfak pril,pril dükkanni bilem actim cilgin iyi yaptim dimiiiiiiiii:sm_cool::sm_cool:

öldükden sonrami yapiyon helvayi ben yemiim diye:mymeka::mymeka::icecream:

Klebebek hic heveslenme canim sirani bekle hexe ilk önce benim helvami yapcak ama fistik koymiycakmissssssssss istemem :oklava:

Ne o ögle ölcem helva falan sen abla oklavasimi istiyonnnnn:oklava::oklava::oklava:, dagit kara düsünceleri bak yakinda ilkbahar gelcek cikcaz yürüyüslere duycaz cik cikleri yesil otlari kokliycazzz dimi ama cancazim YASAMAK her an acisiyla bile GÜZEL bunu unutma :1hug:a.s.

Ahhh Citirim Sen Cok Yasa Emisırnaşık şey
Cik cik Kuslari Dinliycez dimek Hep Var o cik cikler Ama netcez(Insan Cik ciki:roflol:) Ama Dedigin gibi Hayat herseyi ile Coooook Güzel,,,
Söyle Cayir Cimene degmeli Ciplak Ayagim,Huzur Bulmaliyim Yanlizligimla Bile,,
Hofffff Yine Döktürüyorum:1closedeyes:
Hexe Seni Cimenlerde Yuvarlayammi:roflol::roflol: Hani Filimlerde Olurya Hep Hayal etmisimdir,,, Icimden Geldi Seni Yazin Yuvarlamaya dahil etcem:roflol::roflol:
Kelebebek Yaza Mam Babcaz Unutma tatlicadiarzu
Bersucum Piknik Sepetini Kapta gelŞeniz

cilgin hamin sen beni öldürcen galiba benim alerjim var kirlardaki otlara timami

:mymeka: ot mot olmaz gel hint filmi cevirelim senleeeeeee

:roflol::roflol::roflol:

kelebek ve huysuz fistik findik aldim helva icinnnnnnnnn sizden haber bekliyomm:roflol::roflol:jeyyar

Hexe Hanim Hint Filimi Neyim Ceviremem Sekerim,,, Immmm Sey yapabiliriz Ama Sen Bana Hint Kumasi Bul Elbise dik Sonrama Bagcuklu Gabi Al, Ozaman Basrolde Oynarim Yoksam Yok:1closedeyes:
Bilirsin Özelim Ben :utangac:

Huuuuuuuuuuu canin Helva cektiyse yap sevabina bizede yolla:mymeka: illa ölmemizmi lazim, yok hexem cok beklersin kelebebek ve ben deniz huysuz-citir daha ücüncü sonradam da dördüncü BAHARIMIZI yasiycazzzz:dilcikar: sen simdi helva cok beklersin ondan diyom sevabina yapda bizde agiz tadiyla yiyelimmmmmmmmmm:kahve: haaa cilginimida ,bersucumada yollamayi sakin unutma unutursan kuserim gerekirse oraya gelirimmm:roflol::roflol::roflol:

Kızlar merhaba.Nasılsınız?Teşekkürler huysuz ablam pasta ikram etmiş bana,resmini de koymuş.:asigim:Eline sağlık çıtır ablacım ama ben yeni fark ettim.:utangac::utangac:
Çılgınımın da boğazından geçmezmiş oh oh,sırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool:Sağolun arkadaşlarım.Hepinizi tek tek öpüyorum.ŞenizŞenizŞeniz

Back