EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hexe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar kızlar.Çılgıncım bak geldim :).Nasılsınız kızlar?Hepinizin yeni yılını kutluyorum.Sevgilerimi ve öpücüklerimi gönderiyorum.

Acisiyla Tatlisiyla Kavgasiyla Sevinciyle Bildircini ve Kuzusuyla Bir Yili Daha Geride birakiyoruz,,,
Canimlarim Hepinize Ayri Ayri Iyi Seneler Temenni ediyorum,,,
Nice Senelerde Beraber Olmak Ümidiyle,,,:asigim:

IYIKI VARSINIZ:1hug:

Şenizhepinizin yeni yili size huzur mutluluk getirsinnnŞeniz

yüzünüzden gülümseme evinizden huzur eksik olmasinnnnnŞeniz

bütün güzelikler sizlerin olsunnnnnnnhepinizi öpüyorummmm bersu bizi unutmadigin icin sagol canim benimŞeniz

MAVI SECTIM HUZUR ICINYESIL SECTIM UMUTLARIMIZIN YESERMESI ICINKIRMIZI SECTIM SICAK DAIMI DOSTLUKLAR ICINSIYAH SECTIM KARA GÜNLER GERIDE KALMASI ICINBEYAZ SECTIM SAF VE TEMIZ HAYAT SAYFALARIMIZ OLMASI ICINRENGCÜMBÜSÜSECTIMICIMIZ HAYAT DOLMASI ICIMKK DOSTLARIM HUZURLU SEVINCLI MUTLU VE SAGLIKLI 2008 DILEKLERIMLE HERKEZI KUCAKLIYORUMMMMMMMMMMM VE ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Yakinda yaninizdayim benden kurtulus yoookkkkkkkklaelaelaelaelaelaelaelaelaelae bu haldede kabül ediyormusunuzzzzzzzzzz:utangac:

Iyi Dileklerimle Hayirli Sabahlar Bayanlar!!!
Citirim Dönüsün Muhtesem Olacak demiiiiiiisırnaşık şey
Suskunlugunu Boz Artikin Bekliyoruz Senijeyyar

Hexe Haaanimlaelaelaelaelae

BersucumŞeniz

Ve Diger Sesi Solugu Cikmayan Arkadaslara.s.

günaydın kızlar.Geldim işte.:1hug::1hug:Asıl ben tşk ederim beni hiç unutmuyosunuz.

Yakinda yaninizdayim benden kurtulus yoookkkkkkkklaelaelaelaelaelaelaelaelaelae bu haldede kabül ediyormusunuzzzzzzzzzz:utangac:

huysuz ne olursan ol yine gelll ay ben bu sözü bir yerden hatirliyorum ama nerdennnnn:1rolleyes: gözün aydin huysuzz allah kavustursun canimtatlicadiarzu

ruh sagligin hakinda endiselerim var ama :roflol::roflol::roflol::roflol:

neyse piskologun burdaaaaaaa:roflol:

huysuz ne olursan ol yine gelll ay ben bu sözü bir yerden hatirliyorum ama nerdennnnn:1rolleyes: gözün aydin huysuzz allah kavustursun canimtatlicadiarzu

Dudman Beni :roflol::roflol::roflol:

Güzellerim nasilsiniz ben orta sekerlimi desem sekersizmi desem kararsiz bir sekilde sürünüyorummm

Bersucum tatlim sen nasilsin yeni yila nasil girdin seni andim yil sonu tr baklavasi yerken öptüm

Nerdesinnnnnnnn saatte kac yazar metren , az yazarsa kabülüm cok yazarsan culgunu yollarim sana lülülülülülülülülülülülülaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Bana yeni bir Bennnnn lazimmmm

tatlicadiarzuhusuz anlasiriz caniiiim pek ucuz degildir saatlerim amaaaa halederizzzzzz

at araba yali konakkkkk ne varsa takas olur :roflol::roflol::roflol:

nöbetci piskologgggggggggtatlicadiarzu

Selam Kahraman Bayanlar:roflol:
Masallah Pek Zinde ve Izinde Gördüm Sizi:icecream:
Eeeee Sey dicadim Hakket ben Ne Dicadim:1rolleyes: Hexe Hanim Gözüm Pit pit ediyor niye olaki:roflol::roflol::roflol:
Senin Psikologum kim olacak Merak ettim dogrususırnaşık şey
Citirim Yeniliyelimmi Ne dersin Sana Yeni Sen Gelmez sölim Simdiden:1closedeyes:

Öpüyorum HepiniziŞeniz

sevgili cilgin kardesim gözün pit pit ediyosa sendeki akü bitiyoo

yani az kalmis tatlicadiarzu tavsiyemmm gözünü kapat zibar yani yat anlaminda hic bir seyin kalmaz yada aküye tak kendini

ücretimi 233334556777 bu konto nr gönderebilirsinnnn:roflol::roflol::roflol:

Tasviyelerine Uyacagim Ablacigim:roflol:
Ayyy Sayin Hexe Hanim :icecream:
Immmm Citirim Nirde Huhuhuhuhu Zaferine Kavustun Niye Halen Pas vermiyon,,(Zafer Derkene Yani Hedef dimek Istedim Yanlis anlasilmasin:1closedeyes:)
Hofffff Nöbetciyim Bu gece tatlicadiarzu

Arkadaslar yeni yiliniz ktlu olsun!!! En basta herkese saglik,mutluluk ve huzur sonra para bol bol para getirmesini diliyorum. Umarim 2008 herkesin gecen yila gore daha iyi olacak olan bir yildir!!! Umarim anlasilir bir cumledir uykum vaaaa!!! Biraz dusuk oldu ama anlarsiniz siz::)))

Tükkan Acilmamis, Etraf toz gübür Icerisinde
Nerde Bu topigin Sahibi Bakiyim,,
Hexe Haanim Bildircin yattigi yerden Belli olur Sekerim:1closedeyes:
Ayyyy nasil Unuttum O bir Psikologdu Demi:roflol::roflol::roflol:

Güzellerim nasilsiniz ben orta sekerlimi desem sekersizmi desem kararsiz bir sekilde sürünüyorummm

Bersucum tatlim sen nasilsin yeni yila nasil girdin seni andim yil sonu tr baklavasi yerken öptüm

Teşekkürler çıtır ablam.a.s.a.s.a.s.Beni yediğin baklavayla özdeşleştirmen sevindirdi.Çünkü başka tanıdıkların da mutlaka vardır,aklına ben gelmişim.Duygulandım.senağlamasenağlamasenağlama

Selam Almanyadaki sevecen ve sıcakkanlı dostlarım.Nasılsınız?Hep geyik bölümündesiniz sanırım.Olur buranın nöbetini ben tutayım isterseniz.:roflol::roflol::roflol::roflol:

cigin hanim sen kendi dükkanina bak benim topikim tertemiz yeni yil temizligi yaptim tamamii lülülülülülü

bersucum canim nasilsin derslerin nasil gidiyo hafifledimi biraz derslerden gönül islerine zaman buluyonmu hic anlatmiyon sengözlerimebaksanab varmi bir seyler söyle hexe ablana benden sir cikmaz kimseye demem clgina hic demem zati onla küsümmmm konusmuyommm :icecream::icecream::icecream:

Back