H
hexe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hexe
-
cilgin hanim ne hosafi anliyamadimm dalülülülülülü
huysuz ne deistin canim anliyamadim kafam cok fenakafamçokkarıştı
hasta oldum bu cilgindan bana gecsi sanirsam sayfaya grip bulastirdi bende actinca ben de hasta oldum yaasenağlamasenağlama
hastayim bennnnsenağlama ama simdi benim hexe iksirlerinden yaparim yarin turp gibi olurum hepinizi öptümmmmmmnaniknanik
Hexem, çılgınım çevrimiçisiniz şükür.:sm_coolükkanı siz açmışsınız.Hayırdır Çılgınım hastalıktan bahsetmişsin Çok çok geçmiş olsun.senağlamaSen bize lazımsın.a.s.a.s.a.s.
Hexem sen de iyisindir umarım yazdıklarınızı elimden geldiğince okuyorum.Eğer sitede çevrimiçiysem bilinki buraya yazıyorum,başka yerde değilim.Artık gurbetçi oldum ben de sizinle :roflol:
Çıtır da iyidir inşallah.Çıtırcım senin de yazdıklarını okudum.Çooook mutlu oldum .:dance::1hug:Öpüyorum hepinizi
felinurcum bildihimiz mayali hamuru yap.kiymasinada domates,yesilbiber,sarimsak,maydonoz,kirmizi biber bol salca,antepolursa daha iyi olur bunlarin hepsini makinadan cek siviyag.tuz,karabiber,kiymada yali olacak hepsini karistir hamura sür.afiyet olsun yap yemeye gelirima.s
cilginim bitanem,nar tanem jeyyar tükkanin gulü a.s. dahada ne diyem ben sensiz sen bensiz :1hug:katiyen olmaz sen bana küsemezsinklava:beni cildirtmaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?