EYALET 1 /// Baden-Württemberg Paylasim Alani(Tanisma)

feliniur nerdesin kiz sen aramaya cikicaktik yakinda bu kadar ara varme:mymeka: sana kolay gelsin bizim evlerede bir el atsan hizini almisken

biz buraya yapistikta:roflol::roflol:

jeyyar
hexe ne sandigi kiz o aciklama getir ona göre hazirliga basliyim:1ninca:

feliniur canim yorma kendini okadar dügünde sonra yorgunluktan göbis atamazsin:teytey::teytey: hem sonra bizi ihmal ediyon temizlikten:çok üzgünüm:

minik kusum bugün sensizmi calisiyor lidil oh oh :icecream:

canim cilginim sag ol yardimin icin , kendini üzme :1hug: minik kus minik oldugu icin seni kocamen görmüstür dimi ablasiiiiiii:roflol::roflol:
bak sevgi8 bana pas vermi ben kizommuuKötü Kazen

disarda kar yagiyo ay :sm_cool::sm_cool: huysuz sen zamet etme ben sandik isini ayarlicam sen kafana takma hayatim

hatizeeeeee burdasin gördüm seni nasilsin:1ninca:

güzelimm daha sürecekmi bu hasretlik ,
eller tetikte gözler umutla pc de
daha kac gün bakicak
su yasli ablan hayirli haberlerini okumak icin :1hug:

Sinav sonuclarin daha belli deyilmi canim Şeniz

disarda kar yagiyo ay :sm_cool::sm_cool: huysuz sen zamet etme ben sandik isini ayarlicam sen kafana takma hayatim

hatizeeeeee burdasin gördüm seni nasilsin:1ninca:

Hexe 170 boy iyidirde ende yardimci olayim söylee 2 ,8o bir kac santim te büyük olabilirrr rahat olsun dimi ama aaaaa :roflol::roflol:

bu sarkiyi size hediye ediyom:içelim: minik kus ordamisinnnnn

selam huysuz citirim seni öpüyorum simdi taniyorsun beni eminim ne haber nasilsin canim citirima.s.

hexecim iyi oldum ben corban iyi geldi canim saolsüprizzzzz

citirim yazik ya sokmayin adami sandiga:1no2:

cilginim sen nasilsin:1rolleyes:

minikkus isyerindenmi giriyon buraya kaytarma isi kizsırnaşık şey

evet burdada kar yagiyor sevinsemmi üzülsemmi bilemedim, bu sene erken basladi:mymeka:
cok fazla yagmasa bari drinnn drinnn imla nasil gezecemklava:

Selam Hexe? Ne yaptin bugün? :mymeka:ben biraz alis veris yaptim sonra soguk dan kendimi iceri zor attim!

Hayira Alamet degil bu Sessizlik:sm_confused:
Nerdesiniz Güzeller Yoksam Benim Kadar Mesgulmüsünüz,,,,
Ayyyyy Nasil Soguk Nasil Soguk Haydin Kardan Bayan Yapmaya gidelim:icecream: Söyle Alimli olsun demi(hexe Sen Üzerine Alinma:smiley-cool:)
Kelebebek Citir Sevgi Felinnur Bersu Cocisko Nerelerdesiniz yahuuu:1rolleyes:

Aramiza Yeni Katilan Minik Kus Seninle Tanisamadik Daha:dilcikar:
Ahhh bir Elektirik Alsan Vazgecilmezin olucam Emmatatlicadiarzu

Kizlar merhaba yahu bugün sizlere ulasabilmek bir hayel oldu internet bi türlü baglanmadi baglansada konulara giris yapamadim, her neyse sükür kavustüm :sm_cool: eee nerdesiniz iyimisiniz yerimseniben

Ayyyy Citirim Hic Sorma tatlicadiarzu
Bugün Yasarsam Yarina Hep yasarim falan yaniiiiiiiKötü Kazen
Allahimdan Sabir istiyorum,,,,
Ayyyyy Calisan Bayanlarin Isi hic kolay degillülülülülülü
Sözüm ahan burdan disari :1closedeyes: Bisikelete binip addi gidiyom
John olasim geliyo dudman beni,,,
Hexe Aldinmi Gümrükten Botoxlu geyiklerini:roflol::roflol:

selam cilginim senin cilgin oldugunu yeni ögrendim seni cok öpüyorum haftaya sabahlari hep yanindayim kafeni icmeye gelicem :içelim:

:sm_cool:kelebek nerdesin ya gel artik hu huuuu kizlar burayida bos birakmayinnnnn

kizlar uyanik olanlar gelin buraya disarda cok güzel kar yagiyoo:sm_cool:

Bos birakirmiyiz hic hexem istersen nöbette tutariz, ya kelebek iyles artik canim seni yine aramizda görmek istiyoruzza.s.a.s.

selam millet nasilsiniz keyifler nasil ben ölüyorum yorgunludan

bende schwäbisch gmünddeyim stuttgarta 45 dk arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…