Lekeler, Çiller Expigment kremi hakkında.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben de operasyon komplikasyonu sebebiyle dr tavsiyesi ile göz altlarıma kullanıyorum ama tam olarak bir etkisini goremedim.
Kısa vadeli bir süreç değil bu galiba.Ki baska bir doktor 1 sene böyle mor kalır göz altların dedi.

gayet az ve gece sürmeme rağmen sabah kalktıgımda göz altlarım kıp kırmızı oluyor ve kapatıcılarla bile zor kapatıyorum.Kırış kırış oluyor ve bir süre sonrada deriyi soyuyor kucuk kucuk...
Bilemiyorum iyimidir değil midir,o kadar caresizim ki başıma gelen bu bela yüzünden ne yapacağımı şaşırdım.Allahından bulsun o doktor diyorum,zaten davamı açayım burdan yazıcam herkes ogrenecek hatta herkese de başarısız operasyonlar sonrası haklarını aramaları için yol göstericem...

Bu arada HAMİLTON diye bir güneş kremi var.Dr tavsiyesi.Yüz için olan sensitive 50 faktör.
O da yine burda yazmışlar renk açıyormuş, aklınızda olsun.
Ayrıca Coresatin diye bir marka var, bu da cilt besleyen değişik tipleri olan ithal bir krem.Merak edenler biraz araştırsınlar.Cok bilinmiş değil ama güzel yorumlar da var.

Ben esmerim, çok çok hassas bir cildim yok, maskelere-kremlere öyle garip tepkiler vermez ama bu krem bende tam 1 yıl sonra geçen güzel bi hatıra bırakmıştı; kocaman kahve rengi bir leke Doktoruma gösterdim hemen, güneşi yasaklamıştı.Çok şaşırmıştım hiç böyle bilmezdim tenimi diye Dikkatli kullanmakta fayda var bu tarz kremleri.

Bende yanık izim için kullanmıştım %4 lük olanından cildim hassas olmasına rağmen aynı şekilde bendede kızarıklık falan olmadı çokta işe yaradı düzenli kullanırsan sende memnun kalırsın:)

Güneş kremi sürülmezse eğer ters tepki verebiliyor.Mecbur kalmadıkça gece sürmek en iyisi.

Geçmiş olsun Baybdol
Anlayamadım, ne olduda gözüne morluk oldu, burunmu yoksa başka bişeymi? Merak ettim.

Expigment'i sürdüğünüz gecenin ertesi günü kesinlikle ve kesinlikle güneş görmemek gerekiyor. Hatta evde otururken bile güneş koruyucu sürmek gerekiyor. Aksi takdirde öncekinden daha kötü olabilirmiş. Ben daha üç kez kullandım, az da olsa değişiklik başladı. Sanırım düzenli ve özenli kullanımda sonuç alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…