Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
teşekkürler canım cevabın için
benim şuan 13.günüm.ellerimde ve kollarımda kullandığım için 1 kutu bitmek üzere.bugün gidip hem bepanten hem expigment alacağım.ama günde 2 kere sürmeyi düşünüyorum bu sefer.akşam yatmadan önce bide sabah.tabi sabahları güneşe çıkmıcağımdan emin olduğum bir zaman kullanırım.soyulmada olucaksa olsun artık diyorum artık

Kızlar durumunuz nasıl?
Bu gece ben de başlıyorum
Forumu yani bu kadar sayfayi iki günde
Okudum. ..
Gündüz dışarı çıkıyor musunuz kızlar
Yüzde iki mi dört mü kullanıyorsunuz
Melek dört demiş
Bahar sen iki mi

ben yüzde 4 lük kullanıyorum..gündüz çıkacaksam sürmüyorm.akşam sürüyorum.ya da sabah sürüp en az 2 saat bekletip sonra yıkıyorum.güneş kremi sürüp çıkıyorum..

bende dört olanını kullanıyorum..akşamları sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum.bi değişiklik göremedim daha ama annemler işe yarıyor diyor..sabah dışarı çıkarkende güneş kremi sürüyorum.
1 buyuk ay kadar kullanıcam değişiklik olmazsa bırakıcam

ben yüzde 4 lük kullanıyorum..gündüz çıkacaksam sürmüyorm.akşam sürüyorum.ya da sabah sürüp en az 2 saat bekletip sonra yıkıyorum.güneş kremi sürüp çıkıyorum..

Merhaba kızlar. .
Ben yüzde iki aldım
Inanin taze gelin gibiyim ama
Al al kizarmis elmacık kemiklerim
Az önce oranın dışında kalan alana az sürdü m
Ama cidden yanıyorum
Silsem mi

Merhaba kızlar. .
Ben yüzde iki aldım
Ama cidden yanıyorum
Silsem mi
çok mu yanıyor?ben yuzde dortlukle başlamıştım oyle birşey olamıştı.demek hassas cildiniz var.bence nolur ne olmaz silin az surun bi dahakine:26:

Merhaba kızlar. .
Ben yüzde iki aldım
Ama cidden yanıyorum
Silsem mi
:) bilemedim şimdi..ne yapsan? miktarını ilk etapta az tut..çok ince bi tabaka sür.belki yanmaz öyle..şuan benim yüzümde bolca sürülü..ama yanma falan yok :44:

çok mu yanıyor?ben yuzde dortlukle başlamıştım oyle birşey olamıştı.demek hassas cildiniz var.bence nolur ne olmaz silin az surun bi dahakine:26:

:) bilemedim şimdi..ne yapsan? miktarını ilk etapta az tut..çok ince bi tabaka sür.belki yanmaz öyle..şuan benim yüzümde bolca sürülü..ama yanma falan yok :44:

Günaydın kızlar. .
Dün çok ince bir tabaka halinde surdum.
Şu an locoid ve ardından güneş Kremi surdum.
İşyerindeyim. Dışarı dört gibi çıkarım güneş Kremi surecegim yine
Bana azaldı gibi geliyor. Kızarıklık geçti.
Sizde durum ne. Gitti mi

benim heralde 1 ay olmuştur..son 10 gün çok düzensiz sürdüm..ama büyük ölçüde gittiler..özellikle de dudak üstümden çok şikayetçiydim..dudağımın üstü aydınlandı..büyük ölçüde gitti..çok silik biçimde hala var.ama rahatsız edici değil.böyle kalsa da problem etmem diye düşünüyorum..1 haftalığına tatile gidiyorum..pazartesi tatilim başlıyor..bugün itibariyle bıraktım.cildim dinlensin diye.tatil boyunca sürmeyeceğim..tatilden döndükten 3-4 gün sonra yine başlıycam..İnşallah sizler de olumlu sonuçlar alırsınız..prospektüste 2 aylık kullanımda herhangi bir iyileşme olmazsa bırakın diyor..Bu arada azaldı dediğin güneş lekeleri mi?

Evet canım ben yeni tatilden geldim
Inan hayatta güneş lekesi ne bilmedim.
Ama bu tatilde resmen bittirdi bu güneş lekeleri beni
Bana azaldı gibi geldi dedim ya
İşyerinde herkes aynı olduğunu söylüyor
Değişim yok yani
Nasıl psikoloji varsa artık ben de:)
Hemen etki etmez herhalde
Bir sivilce çıkmış yanagimda
Ona bepanten surdum şimdi

Dudaginin üstüne nasıl sürüyorsun bahar
Burnundan aşağıdaki kisma mi
Sadece üst dudak üzerine bir cm mi
Acnelyse ve locoid de kullanıyor musun

bendede tam tersi bana aynı gibi geliyor lekeler ama annemler azalıyor diyor :44: ben hiç bir fark göremedim aynılar yani hala çok belirginler.2 ay kullanıcam toplam işe yaramazsa doktora gidicem artık

bendede tam tersi bana aynı gibi geliyor lekeler ama annemler azalıyor diyor :44: ben hiç bir fark göremedim aynılar yani hala çok belirginler.2 ay kullanıcam toplam işe yaramazsa doktora gidicem artık

Güneş lekesi mi seninde melek
Üç kremide kullanıyor musun

canım ben üst dudak ile burun arasındaki bölgenin tamamına sürüyorm.o bölgede belirin bir şekilde kahverengi lekeler vardı.çok rahatsız ediyordu beni..sanki temizlemiyormuşum gibi..şu an rahatsızlık verecek görüntü ortadan kalktı..hala az da olsa var..eşim hiç kalmadı tamamen geçti diyor..acnelsy ve locoid kullanmıyorum...sadece expigment kullanıyorum canımm..

Anladım canım Sağol
Peki sen de kizarma oldu mu
Sabah akşam mı kullandin
Ilk acilma kaçıncı gün oldu

Güneş lekesi mi seninde melek
Üç kremide kullanıyor musun
benim güneş lekesi değilde çiller var azda değil tüm yüzümde ellerimde kollarımda felan baya var.bazen makyajla kapatmaya çalışıyorum ama bi yere kadar güneşe çıkınca çoğaldığı için güneşe kremsiz çıkamıyorum tabi.
ben sadece expigmenti kullanıyorum ama işe yaramazsa doktora gideceğim o ne verirse artık..

İşe yaradı mı peki
Ilk sayfalarda Çiller için kullanan vardı
Ve etkili olduğunu yazmıştı

Anladım canım Sağol
Peki sen de kizarma oldu mu
Sabah akşam mı kullandin
Ilk acilma kaçıncı gün oldu
benim ilk açılma 12-14 gün sonra oldu..sabah akşam kullandım..ama en son sürdüğümde biraz fazla sürdüm.yandığını hissettim..ama silmedim..cildim kıpkırmızı oldu.yatıştımak için krem-nemlendirici sürdüm.ertesi gün kızarıklık azaldı,cildim kurumuş gibi kabuk tuttu..şimdi daha iyi..ama biraz tahriş oldu..bunların hepsi 2 gün içinde oldu..ve dışarıya çıkamayacak şekilde kızardım o yüzden yeterli miktarda sürün..fazla sürmek çabuk geçirmiyor daha çok zarar veriyor..

aranıza yeni katıldım...benim de yüzümde aşırı lekeler oluştu ..dün başladım expigmente ...daha önce boyun bölgemde güneş yanığı vardı onda kullanmıştım ve baya etkili olmuştu .yüzümde kullanmaya cesaret edemedim ama mecburum sabrım yok artık .yalnız yüzüm çok kızarık duruyor geçmiyor ama olsun kararlıyım devam edicem

benimde çocukluğumdan kalma kahverengi çillerim var.. Sadece elmacık kemiklerimin üstünde ve biraz burnumun üstünde..
6 gündür expigment kullanyorum. ilk günlerde günde 2 defa çok az sürdüm. herhangi bi değişiklik olmadı kızarma vs. Daha sonra 1 defa gece ve çok sürmeye başladım kızarmalar başladı henüz bi soyulma yok aşırı derecede yanmada yok fazlasıyla kızarıyor.. ama sanki banada çoğalmış gibi geliyolar.. Tüm yüze kullanmayı önermiyolar bu şekilde kullananların bi şikayeti varmı acaba?? birde gözaltımdada çillerim var çok hafif orayada sürüyorum sizce sürmelimiyim gözaltına??
Ve bi çok sitede de belirgin şekilde sürün yüzeyde kalsın cilde yedirmeyin kendi emsin kremi diyor siz bu şekildemi kullanıyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…