mrb arkadaşlar bende bu kremi kullanıp faydasını görenlerdenim ...
şimdi size sorum şu şuan 7.5 aylık hamileyim hamile kalınca bıraktım bu arada güneşe çıktıkça çiller geri geldi hamileyken kullanan varmı bu kremi dogumdan sonrasını bekleyim diyom ama bir yandanda iyice çogaldı rahatsız oluyorum yada ne bilim hadi 1, 5 ay daha uükullanmadım diyelim emzirme döneminde kullanılıyormu acaba bilğisi olana varmı
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim.
Herkesin teni,cilt yapısı , kremlere verdiği reaksiyonlar başkadır.
benim kiviye alerjim var,, bi başkasının yoktur,
benim ağrımı majezik keser,, bi başkasınınkini vermidon,,
benim saçlarım 2 günde yağlanır ,, bi başkasınınki 4,, vs vs ...
herkeste tepkiler farklı olduğu gibi ciltte de tepkiler farklıdır..
expigment soyulma yapar derler ... ben de yapmadı ..
kullanmayın ,felaket bişey ,, daha beter yaptı derler... benim lekelerimi soymadan geçirdi...
krem bana yarayabilir,, bi başkasına yaramayabilir,, bi başkasına yarayan da bana yaramayabilir..
Bu mantıkla olaya bakarsanız kimseyi yanlış yönlendirmezseniz ,, insanların çare arayan karışmış kafalarını bir de başkaları karıştırmazsa bence alınan sonuçlar çok daha iyi olur.
mrb arkadaşlar bende bu kremi kullanıp faydasını görenlerdenim ...
şimdi size sorum şu şuan 7.5 aylık hamileyim hamile kalınca bıraktım bu arada güneşe çıktıkça çiller geri geldi hamileyken kullanan varmı bu kremi dogumdan sonrasını bekleyim diyom ama bir yandanda iyice çogaldı rahatsız oluyorum yada ne bilim hadi 1, 5 ay daha uükullanmadım diyelim emzirme döneminde kullanılıyormu acaba bilğisi olana varmı
Bebişine acımıyor musun? Kullandığın her ilaç ona da geçiyor. Sakın sakın sakın yapma. Emzirme bitince ancak. Malesef durum böyle
benimde 3.günüm yanaklarımda hafif kızarma var benimde cildimde gerilmiş gibi.ne sürsem yakıyor cildimi dün nemlendirici süriyim dedim 1-2 dakka sonra koşarak gittim yüzümü yıkadımbende bir haftadır kullanıyorum.hafif kızarma var ama fazla değil birazda cildimi kuruttu ama güneş lekesinin rengi hafif açılmaya başladıyada banamı öyle geliyor bilmiyorum ama kullanmaya devam edicem
benimde 3.günüm yanaklarımda hafif kızarma var benimde cildimde gerilmiş gibi.ne sürsem yakıyor cildimi dün nemlendirici süriyim dedim 1-2 dakka sonra koşarak gittim yüzümü yıkadımellerimdede kullanıyorum ben oraya istediğimi sürüyorum birşey olmuyor ama yüzüm feci yanıyor :26: daha demin güneş kremi sürdüm nedense dudağımın üst kısmını yaktı zar zor dayandım şimdi geçti yanması.şuan tek sürebildiğim şey bepanten bol bol sürüyorum hiç acımıyor valla bide bişey dicem benim çillerim dahada artmış gibi geliyor bana belkie ben oyle goruyorum ama bilemiyorum
kesinlikle rahatlatıyorda aynaya baktıkca moralım bozuluyor tekrar.cildim resmen parlıyor yani çok yağlı gibi duruyor.çillerde bana artmış gibi geliyor yada kafayı yemiş olabilirimevet bepanthen krem rahatlatıyor eksik etme bence
Sizin adınıza sevindim.Ben şuan 5.günümdeyim cildim kurudu kızardı ama şimdi hiç birşey yok hani normal krem sürüyor gibiyim.Umarım sizinki gibi sonuç verir banada gerçi sizde dudak üstündeki lekeler varmış bende ise çiller var.Bu arada ben günde 1 kere tüm yüzüme sürüyorum.Siz sabahları sürdüğünüzde güneşe çıkıyormuydunuz?Arkadaşlar expigmenti 3 haftadır kullanıyorum.ilk 10 ün pek birşey anlamadım..10 günden sonra cildim biraz kurumaya başladı..hafif pul pul döküldü..o zamana kadar günde 2 kez sürüyordum.pullanma başlayınca günde 1 e düşürdüm..Cildim gözle görülür biçimde düzeldi..dudak üstünde ve şakaklarımda lekeler vardı.dudak üstündekiler çok belirgindi.çok rahatsız ediciydiŞu an lekelerde büyük ölçüde açılma var.%80 oranında açıldı.sadece 3 haftada.çevremdeki herkes farkında.hala kullanmaya devam ediyorum.şu ana kadar birçok şey denemiştim..hiçbirinden sonuç alamamıştım..ama inanın denemeye değer..üstelik piyasadaki kremlere göre çok ucuz..6 - 7 tl civarı..ilk 10-12 gün boşuna sürdüğünüzü ve fayda etmeyeceğini düşünebilrsiniz..sabırla sabah akşam sürün..çok ince tabaka şeklinde deilde biraz belirgin şekilde sürün..pullanıp kabuk atmaya başladığında lekelerden kurtulma süreci başlıyor..cildiniz kuruduğunda bol bol Nemlendirmeyi ihmal etmeyin :)
Sizin adınıza sevindim.Ben şuan 5.günümdeyim cildim kurudu kızardı ama şimdi hiç birşey yok hani normal krem sürüyor gibiyim.Umarım sizinki gibi sonuç verir banada gerçi sizde dudak üstündeki lekeler varmış bende ise çiller var.Bu arada ben günde 1 kere tüm yüzüme sürüyorum.Siz sabahları sürdüğünüzde güneşe çıkıyormuydunuz?
inşallah bende olumlu sonuç alırım.ben şuan en çok lekelerin artmasından korkuyorum güneş kremi tabi sürüyorum ama bazen dışarda unutabiliyor insankuruyup kızarması etki ettiğini gösteriyor.benim dudağımın üzerinde çil şeklinde lekeler oluştu zamanla..en az 4 yıllık lekeler bunlar..ama çok önemli ölçüde gitti..geri kalanıda gidecek inşallah.kremin en az 2 saat kalması gerekiyormuş ciltte..2 saat kaldıktan sonra yıkayıp kuruduktan sonra güneş kremi sürüp çıkabilirsin..ya da güneş koruma faktörü olan bir nemlendirici..çünkü deri incelip hassaslaşıyor.dikkat etmemiz gerek.benim elmacık kemiklerimin üzerindede çil var.onlarda da açılma oldu.inşallah sizde de istediğiniz etki olur :)
inşallah bende olumlu sonuç alırım.ben şuan en çok lekelerin artmasından korkuyorum güneş kremi tabi sürüyorum ama bazen dışarda unutabiliyor insangaliba cildim soyulmaya başlıyor sabah farkettim çok az farkediliyor.bide ben kollarıma ve ellerime sürüyorum acaba ordada işe yararmı :44:
teşekkürler sizde olmasanız cevapsız sorularım ve benlekelerinin artacağını sanmıyorum.ciltte bariz bir soyulma olmuyor.gerinlik kızarıklık ve pullanma oluyor..kol ve elde de etkili olması lazım.sonuçta ciltte etkili olan bir krem
teşekkürler sizde olmasanız cevapsız sorularım ve ben
şimdi baktım bugün tam 10.cu günümdeymişim.ilk günler yanaklarım kızardı cildim baya gerildi nemlendirici bile süremedim.sonrasında cildin gerilmesi geçti ve kızarıklıklar kaldı.şimdi ie hiç bir şey yok kızarıklık desen farkedilmicek kadar az.akşamları sürüp yatıyorum günde 2 kez kullanımıyorum malum yaz ayları gündüz güneşli oluyor.sonuç almak için erken ama neden bende soyulma falan olmuyor :26:bide bu krem sivilce izlerini geçiriyormu acaba?1 yıldır yanağımdaki sivilce izinden kurtulmaya çalışıyorum.bu krem etkili olursa.. bu arada benden başka kimse pek tınlamıyor artık ama ben duzenli olarak yazıyorum gordugunuz gibi sonucları bıkmadan usanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?