Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hamilelikte ve emzirme döneminde çok gerekmedikçe kullanılmamalı.
reçetesinde öyle yazıyor..

iremcim merhaba bende expigment kullaniyorum koltuuk alti kararmalari icin. bende soyulma falan olmadi fakat koltuk altlarimda kizarma var. sence ne yapa bilirim

Bebişine acımıyor musun? Kullandığın her ilaç ona da geçiyor. Sakın sakın sakın yapma. Emzirme bitince ancak. Malesef durum böyle

sonunda gidip aldım kremi.çok umutlu değilim ama benim çillerimi azaltsa yeter bide 1-2 aya kadar azalmalı yani zaman az şimdi evdeki güneş kremini kullanıcam bir kaç gün sonra gidip iyi bi güneş kremi alabilirim.yarın tekrar yazarım bu arada ben %4lukten aldım daha etkilidiir diye cidden makyajla kapatmaya çalışmaktan bıktım umarım azalır.ayrıca yanında bepanten kulanıcam dedigim gibi sonuçları yazarıım

Bebişine acımıyor musun? Kullandığın her ilaç ona da geçiyor. Sakın sakın sakın yapma. Emzirme bitince ancak. Malesef durum böyle

sanki duyanda ben hamile hamile alkol sigara kullanıyorum sanır bebegimi düşündügüm için sordum hamileyken yada emzirirken kullanılabiliyormu diye

dün akşam sürdüm kremı sabahta yıkadım.şu an hiç bişey yok ne zaman kızarıklık veya soyulma oluyor acaba hava çok güneşli değil ama yineden güneş kremımı surdum ben expigment iilk kez surdugum için okadar az sürdüm ki bugun biraz daha çok surucem.ayrıca ben tüm yüzüme sürüyorum umarıım çok beyazlatmaz.yüzümdekiler hafiflemeye başlayınca kollarımada süreceğim

bende bir haftadır kullanıyorum.hafif kızarma var ama fazla değil birazda cildimi kuruttu ama güneş lekesinin rengi hafif açılmaya başladı yada banamı öyle geliyor bilmiyorum ama kullanmaya devam edicem

bende bir haftadır kullanıyorum.hafif kızarma var ama fazla değil birazda cildimi kuruttu ama güneş lekesinin rengi hafif açılmaya başladı yada banamı öyle geliyor bilmiyorum ama kullanmaya devam edicem
benimde 3.günüm yanaklarımda hafif kızarma var benimde cildimde gerilmiş gibi.ne sürsem yakıyor cildimi dün nemlendirici süriyim dedim 1-2 dakka sonra koşarak gittim yüzümü yıkadım ellerimdede kullanıyorum ben oraya istediğimi sürüyorum birşey olmuyor ama yüzüm feci yanıyor :26: daha demin güneş kremi sürdüm nedense dudağımın üst kısmını yaktı zar zor dayandım şimdi geçti yanması.şuan tek sürebildiğim şey bepanten bol bol sürüyorum hiç acımıyor valla bide bişey dicem benim çillerim dahada artmış gibi geliyor bana belkie ben oyle goruyorum ama bilemiyorum

evet bepanthen krem rahatlatıyor eksik etme bence

evet bepanthen krem rahatlatıyor eksik etme bence
kesinlikle rahatlatıyorda aynaya baktıkca moralım bozuluyor tekrar.cildim resmen parlıyor yani çok yağlı gibi duruyor.çillerde bana artmış gibi geliyor yada kafayı yemiş olabilirim güneş kremi felan sürünce bazı bolgeler yanıyor.cidden vampir gibi yaşamaya başladım güneşe çıkınca ericekmişim geliyor umarım artmamıştır tüm gün evdeyim su sıralar ve yinede günes kremi kullanıyorum nasıl olurrr!?!?!

neden kimse yazmıyoor sonuçlar nasıl merak ediyorum benim şuan yüzümdeki kızarıklıklar yok denecek kadar az.yani krem felan surunce artık o kadar yanmıyor.azalmış değilde aynıyla artmış arası bişey karar veremedim kullanan arkadaslar yazın biraz moralim duzelir belki kullanmayı bırakmam

Arkadaşlar expigmenti 3 haftadır kullanıyorum.ilk 10 ün pek birşey anlamadım..10 günden sonra cildim biraz kurumaya başladı..hafif pul pul döküldü..o zamana kadar günde 2 kez sürüyordum.pullanma başlayınca günde 1 e düşürdüm..Cildim gözle görülür biçimde düzeldi..dudak üstünde ve şakaklarımda lekeler vardı.dudak üstündekiler çok belirgindi.çok rahatsız ediciydiŞu an lekelerde büyük ölçüde açılma var.%80 oranında açıldı.sadece 3 haftada.çevremdeki herkes farkında.hala kullanmaya devam ediyorum.şu ana kadar birçok şey denemiştim..hiçbirinden sonuç alamamıştım..ama inanın denemeye değer..üstelik piyasadaki kremlere göre çok ucuz..6 - 7 tl civarı..ilk 10-12 gün boşuna sürdüğünüzü ve fayda etmeyeceğini düşünebilrsiniz..sabırla sabah akşam sürün..çok ince tabaka şeklinde deilde biraz belirgin şekilde sürün..pullanıp kabuk atmaya başladığında lekelerden kurtulma süreci başlıyor..cildiniz kuruduğunda bol bol Nemlendirmeyi ihmal etmeyin :)

Sizin adınıza sevindim.Ben şuan 5.günümdeyim cildim kurudu kızardı ama şimdi hiç birşey yok hani normal krem sürüyor gibiyim.Umarım sizinki gibi sonuç verir banada gerçi sizde dudak üstündeki lekeler varmış bende ise çiller var.Bu arada ben günde 1 kere tüm yüzüme sürüyorum.Siz sabahları sürdüğünüzde güneşe çıkıyormuydunuz?

kuruyup kızarması etki ettiğini gösteriyor.benim dudağımın üzerinde çil şeklinde lekeler oluştu zamanla..en az 4 yıllık lekeler bunlar..ama çok önemli ölçüde gitti..geri kalanıda gidecek inşallah.kremin en az 2 saat kalması gerekiyormuş ciltte..2 saat kaldıktan sonra yıkayıp kuruduktan sonra güneş kremi sürüp çıkabilirsin..ya da güneş koruma faktörü olan bir nemlendirici..çünkü deri incelip hassaslaşıyor.dikkat etmemiz gerek.benim elmacık kemiklerimin üzerindede çil var.onlarda da açılma oldu.inşallah sizde de istediğiniz etki olur :)

inşallah bende olumlu sonuç alırım.ben şuan en çok lekelerin artmasından korkuyorum güneş kremi tabi sürüyorum ama bazen dışarda unutabiliyor insan galiba cildim soyulmaya başlıyor sabah farkettim çok az farkediliyor.bide ben kollarıma ve ellerime sürüyorum acaba ordada işe yararmı :44:

lekelerinin artacağını sanmıyorum.ciltte bariz bir soyulma olmuyor.gerinlik kızarıklık ve pullanma oluyor..kol ve elde de etkili olması lazım.sonuçta ciltte etkili olan bir krem

Son düzenleme:
şimdi baktım bugün tam 10.cu günümdeymişim.ilk günler yanaklarım kızardı cildim baya gerildi nemlendirici bile süremedim.sonrasında cildin gerilmesi geçti ve kızarıklıklar kaldı.şimdi ie hiç bir şey yok kızarıklık desen farkedilmicek kadar az.akşamları sürüp yatıyorum günde 2 kez kullanımıyorum malum yaz ayları gündüz güneşli oluyor.sonuç almak için erken ama neden bende soyulma falan olmuyor :26:bide bu krem sivilce izlerini geçiriyormu acaba?1 yıldır yanağımdaki sivilce izinden kurtulmaya çalışıyorum.bu krem etkili olursa..bu arada benden başka kimse pek tınlamıyor artık ama ben duzenli olarak yazıyorum gordugunuz gibi sonucları bıkmadan usanmadan

herkesin cilt tipi farklı olduğu için farklı sonuçlar verir bence.ama ben hala kullanıyorum bende de soyulma bitti..kuruluk vardı o da azaldı.hatta cildim aydınlanırken biraz da pürüssüzleşti...inşallah sonuç alırsınız..sivilce izine iyi gelip gelmediği konusunda bir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…