• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Expigment krem kullanp sonu alanlar paylaabilir mi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benimde çocukluğumdan kalma kahverengi çillerim var.. Sadece elmacık kemiklerimin üstünde ve biraz burnumun üstünde..
6 gündür expigment kullanyorum. ilk günlerde günde 2 defa çok az sürdüm. herhangi bi değişiklik olmadı kızarma vs. Daha sonra 1 defa gece ve çok sürmeye başladım kızarmalar başladı henüz bi soyulma yok aşırı derecede yanmada yok fazlasıyla kızarıyor.. ama sanki banada çoğalmış gibi geliyolar.. Tüm yüze kullanmayı önermiyolar bu şekilde kullananların bi şikayeti varmı acaba?? birde gözaltımdada çillerim var çok hafif orayada sürüyorum sizce sürmelimiyim gözaltına??
Ve bi çok sitede de belirgin şekilde sürün yüzeyde kalsın cilde yedirmeyin kendi emsin kremi diyor siz bu şekildemi kullanıyosunuz.

canım bence gözaltına sürme çok hassas göz çevresi .ben expigmenti sadece lekeler üstüne kullanıyorum .
bu gün yaklaşık 10 gün oldu açılmalar var cildimde.
lekeler duruyor tabiki ama daha da silikleşti gibi .
devam edicem bakalım 1 ay sonunda neler olur .
şu konuyu güncel tutsak ne iyi olur :) birbirimize destek olalım ki bittsin bu lekeler :)

canım bence gözaltına sürme çok hassas göz çevresi .ben expigmenti sadece lekeler üstüne kullanıyorum .
bu gün yaklaşık 10 gün oldu açılmalar var cildimde.
lekeler duruyor tabiki ama daha da silikleşti gibi .
devam edicem bakalım 1 ay sonunda neler olur .
şu konuyu güncel tutsak ne iyi olur :) birbirimize destek olalım ki bittsin bu lekeler :)

canım bende o günden sonra sadece lekeler üzerine kullanmaya başladım göz altında bi kaç tane çil var oraya sürmüyorum. kulak çöpüyle üzerlerine sürüyorum akşam 2 saat falan bekletip siliyorum soyulma oldu bi kaç defa halende devam ediyor önce lekeler genişliyor sonra soyuluyor bazıları sanıyorum kayboldu cünkü ilk zamanlar sürdüğümde resim çekmiştim :)) bakıyorum resme aynı noktalara sürmüyorum şu anda . diğerlerinin görünümüyse daha silik. göz altındakilere sürmediğim için ne kadar açıldığını farkediyorum. makyaj yaptığımda neredeyse artık görünmüyorlar bende devam ediyorum kullanmaya. çok kızardığı ve soyuduğu gün gece sürmüyorum. umarım geçerler tamamen ve kurtuluruzz :))))

Son düzenleme:
canım bende o günden sonra sadece lekeler üzerine kullanmaya başladım göz altında bi kaç tane çil var oraya sürmüyorum. kulak çöpüyle üzerlerine sürüyorum akşam 2 saat falan bekletip siliyorum soyulma oldu bi kaç defa halende devam ediyor önce lekeler genişliyor sonra soyuluyor bazıları sanıyorum kayboldu cünkü ilk zamanlar sürdüğümde resim çekmiştim :)) bakıyorum resme aynı noktalara sürmüyorum şu anda . diğerlerinin görünümüyse daha silik. göz altındakilere sürmediğim için ne kadar açıldığını farkediyorum. makyaj yaptığımda neredeyse artık görünmüyorlar bende devam ediyorum kullanmaya. çok kızardığı ve soyuduğu gün gece sürmüyorum. umarım geçerler tamamen ve kurtuluruzz :))))

inşallah canım sevindim :) ben de yavaş yavaş farkediyorum lekelerim açılıyor ama bende soyulma olayı yok fazla ...

ben kullanmaya başlayalı 1 buçuk 2 ay olmuştur.
hiç soyulmamasına rağmen azda olsa çillerin renginde açılma var.
ama olumsuz yönlerini gördüğüm için kullanmaya ara veriyorum.
cildimi çok kuruttu,eskiden pürüzsüz olan cildimin çene kısmı artık pütür pütür :S
alnımda bir kaç küçük sivilce çıkardı eskiden hiç çıkmazdı şimdi baya var.
birde sivilce izi gibi kırmızılıklar oluştu goz altımda oraya sürmemeye dikkat etmeme rağmen.
sonuç olarak elimde bitmemiş bir kutu var az kaldı içinde onu 2 günde bir uygulayacağım ve bitince 2-3 gün ara verip maskelerime geri dönmeyi planlıyorum.cildimi rahatlatayım azcık:ssz:
1 ay kadar maskelere devam edip bir uzmandan yardım alarak:1: başka yollar bulmaya hatta doktor expigmenti önerirse tekrar başka kremleri katarakta kullanmaya başlayacağııım.:16:tabi bu çillerime katlanacağım anlamına gelmiyor kapatıcı ile geçicide olsa kurtulurum sanırım:1:

benim ilk açılma 12-14 gün sonra oldu..sabah akşam kullandım..ama en son sürdüğümde biraz fazla sürdüm.yandığını hissettim..ama silmedim..cildim kıpkırmızı oldu.yatıştımak için krem-nemlendirici sürdüm.ertesi gün kızarıklık azaldı,cildim kurumuş gibi kabuk tuttu..şimdi daha iyi..ama biraz tahriş oldu..bunların hepsi 2 gün içinde oldu..ve dışarıya çıkamayacak şekilde kızardım :( o yüzden yeterli miktarda sürün..fazla sürmek çabuk geçirmiyor daha çok zarar veriyor..

Ben de aynı hataya düştüm burnumun kenarında yanağıma yakın yerlerde yanık gibi lekeler kaldı..Expigment yüzümü mahfetti..Şimdi de o lekelrden kurtulmaya çalışıyorum..

buradaki yorumları okuyup ben de gidip expigment aldım. su an iki yanağımda yama gibi kocaman leke olustu ve geçiremiyorum.. eski halime şükret seymişim keşke. lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim kesinlikle lekeleri geçirmiyor üstüne üstlük lekeler ekliyor...

ben sadece ceneme uyguladım ve gercekten bırgece farkedılecek kadar actı.%4luk olanını kullandım.
ben kullandım expigment yanaklar kocaman yama gibi leke oluştu doğum lekesi gibi.doktor doktor dolaşıyorum geçmiyor, ve doktorlarda benim gibi expigment mağdurlarına rastlıyorum..
arkadaşlar buradaki yorumlara inanmayın!! hepsi reklam amaçlı bence. ben kullandığım için çok pişmanım..doktore gidin bence bu konuda en iyi hastane amerikan hastanesi ve acıbadem hastanesi

ben kullandım expigment yanaklar kocaman yama gibi leke oluştu doğum lekesi gibi.doktor doktor dolaşıyorum geçmiyor, ve doktorlarda benim gibi expigment mağdurlarına rastlıyorum..
Arkadaşlar buradaki yorumlara inanmayın!! Hepsi reklam amaçlı bence. Ben kullandığım için çok pişmanım..doktore gidin bence bu konuda en iyi hastane amerikan hastanesi ve acıbadem hastanesi

hepsi reklam amaçlı diyorsunuz ama siz de reklam yapıyorsunuz hastane adı vererek.belki de siz orada çalışan bir doktor yakını ya da doktorsunuz deriz biz de o zaman..kadınlar kulübünde herkes birşeyleri paylaşır,birbirimizn faydalanacağı bilgiler veririz..deneyimlerimizi paylaşırız..ya da deneyim sahiplerinden birşeyler öğreniriz.bu sitenin amacı bu..paylaşmayalımmı?anlatmayalımmı?şurada yapılan bir yanlış var.biz bu kremleri kullanırken kafamıza göre kullanmamalıyız..en azından bir hekime gidip bu krem cildimizle uyumlumu?nasıl kullanmalıyız,nelere dikkat etmeliyiz bunlara dikkat etmeliyiz...işin bu kısmı sizi bağlar..bunları yapmadıktan sonra kimseyi suçlayamazsınız..ben de buradan okuyup bu kremi kullanmaya başladım.gerçekten işe yaradı..cildimde gözle görülür değişim oldu.ama miktarını artırdım kafama göre sonra cildim tahriş oldu..ben burada kimseyi suçlayamam..burda yazan kişiler yüzünden diyemem..hepimizin aklı ve iradesi var..doktora danışmam gerekirdi..yada daha tedbirli kullanmalıydım diyorum..bu krem leke giderici bir krem ve gerçekten etkili bir krem..ama leke gidermek kolay degil..cildi aşındıran bir krem..kafi miktarda kullanıldığı sürece doktor kontrolünde kullanıldığı sürece zararı değil faydası olur

expigmenti bilerek neden kötüleyiyim zaten cok ucuz bir krem işede yaramaz. doktor söyledi bana bunu kafamdan uydurmuyorum
hastane olayını da bana cevremden soylediler gidenler çok memnun, oradaki doktorlar daha profesyonel calışıyorlarmış. care bulamayanlar insalara önerim sadece kendileri bilir tabi. sonuçta bu siteye herkes uye değil yorum yapamayan insanlar var. dunya buradaki yorum yapanlardan ibaret değil. hastanede söylerim tabi bana da expigmenti doktor yazdı. iyi doktorlar nerde söylemek aydınlatmak zorundayım.o kadar çok mağdur insan varki lekeleri iki misli artan. sen tavsiyemi almayabilirsin. expigmentide kullanabilirsin. devam et bol bol lekelenmeler sana.

bende deneyimimi paylasıyorum hatta sırf bu yüzden bu sıteye uye oldum. expigment kreminin ne kadar tehlikeli olduğunu söylemek için.
insanlar ciltlerini benim gibi mahfetmesinler diye.

arkadaşım iki yanağımda yama gibi lekeler oluştu ve expigmenti doktor yazdı bende gönül rahatlığı ile kullandım. sonra lekeler oluşunca başka doktora gittim.expigmentin lekeler yaptığını ve lekeleri geçiriyormuş gibi göründüğünü ama sonradan daha büyük lekelere sebep olduğunu söyledi. gerçektende bendede en başta geçiyormuş sandin. sonra bir sabah uyandım kocaman lekeler yanaklarımda. 1 senedir uğraşıyorum geçiremiyorum. önceki lekelerim daha azdı keşke hiç kullanmasaydım.

arkadaşım iki yanağımda yama gibi lekeler oluştu ve expigmenti doktor yazdı bende gönül rahatlığı ile kullandım. sonra lekeler oluşunca başka doktora gittim.expigmentin lekeler yaptığını ve lekeleri geçiriyormuş gibi göründüğünü ama sonradan daha büyük lekelere sebep olduğunu söyledi. gerçektende bendede en başta geçiyormuş sandin. sonra bir sabah uyandım kocaman lekeler yanaklarımda. 1 senedir uğraşıyorum geçiremiyorum. önceki lekelerim daha azdı keşke hiç kullanmasaydım.
şimdiki doktorum unıtone 4 krem diye bir krem verdi sadece aksamları kullanıyorum 2 hafta oldu birde lekelerime c vitamin iğnesi vurdu. inşallah geçer.
size gelişmeleri bildirecem

Benim bronz tenim vardi..
Yurtdisinda yasiyorum.maglum izine gelmeden solaryuma cok fazla girdim

Yuzume agda yapiyorum.burda yalnis agda almisim ve yizumde resmen deriyi kaldirdi ve beyaz kaldo yeri diger taraflar ise bronz

Bir haftadir bu kremi kullaniyorum.sonuc mukemmel

Kızlar bu kremi doktora yazdırmadan direk eczaneden alabilir miyiz ya da sağlık ocağından aile hekimine yazdırı?Hastane uzakta

arkadaşlar benm çenemde ve yanaklarmda sivilce izlerim var doktora gttm ve bana expigment %2 ile 2 kremi daha karıştırp verdi, yüzümn soyulacağını söyledi ayrıca burnumun üstünde çillerim var bunlara da iyi geleceğini söyledi bir haftadr kullanıyorm ama yüzümde henüz bi soyulma yok kullananlar bi yorumda bunulabilirmi sizce normal bişey mi

expigmenti bilerek neden kötüleyiyim zaten cok ucuz bir krem işede yaramaz. doktor söyledi bana bunu kafamdan uydurmuyorum
hastane olayını da bana cevremden soylediler gidenler çok memnun, oradaki doktorlar daha profesyonel calışıyorlarmış. care bulamayanlar insalara önerim sadece kendileri bilir tabi. sonuçta bu siteye herkes uye değil yorum yapamayan insanlar var. dunya buradaki yorum yapanlardan ibaret değil. hastanede söylerim tabi bana da expigmenti doktor yazdı. iyi doktorlar nerde söylemek aydınlatmak zorundayım.o kadar çok mağdur insan varki lekeleri iki misli artan. sen tavsiyemi almayabilirsin. expigmentide kullanabilirsin. devam et bol bol lekelenmeler sana.

olay expigmentin iyi yada kötü olması deil..siz burada yorum yapanları reklam yapmakla suçluyorsunuz..yorum yapmak reklam yapmak deildir hanımefendi..eğer ben sizin nitelediğiniz gibi reklam yapıyorsam,siz de reklam yapıyorsunuz o zaman..ben kremle ilgili yaşadıklarımı anlatınca reklam yapmış oluyorum..siz hastane adı verince reklam yapmamış oluyorsunuz.benim kızdığım nokta bu.yoksa krem ile ilgili yaşadıklarınızı paylaşmanız insanlık adına yararlı birşey...bu krem dediğiniz gibi kötü bir krem olabilir..siz yazın,biz faydalanalım...ama buraya yazanlar kremin reklamını yapıyor diyemezsiniz.

ben de bi katkıda bulunmak istedim bu konuya çünkü 4 yıl öce doğum yaptım ve alnımda açık kahverengi güneş lekeleri vardı,daha önce doktora gitmiştim bana birsürü kremler söylemişti ve kullanmamıştım. Dün bambaşka bir nedenle doktora gittiğimde bu lekelerimden de bahsettim ve doktorum expigment i verdi. Basit ve belki de ucuz bir krem olduğu için öylesine sürdüm dün gece ilk defa,bu gece tekrar sürmek istediğimde lekelerimi bulmak da zorlandım..İNANAMIYORUM....

Mrb kizlar doktor bu kremi verdi bugun
Google de arattim direk bu sayf cikti
bende ucuz olmasindan dolayi biraz endiseliyim
Aksam deneyecegim Bakalim sonucunu paylasirim

Ben kulandim ve biiin pisman oldum. Gun gectikce soydu daha beter oldu. Kimyasal madeden uzak durulmali. Ve unutmayinki bu krem avrupada yasak bir krem

merhaba arkadaşlar,

herkes kendi tecrübelerini yazmış. ben de yazayım dedim. fakat şunu unutmamak gerekir ki herkesin cildi birbirinden farklı sanırım bu yüzden de bu krem herkeste farklı bir etki yaratıyor. mesela bi arkadaş 2-3 günde lekelerini bulmakta zorlandığından bahsetmiş ben de ise tam tersi oldu. lekelerim zaten hafifti ben tamamen kaybolurlar umuduyla bu kremi kullandım ama sonuç felaket oldu. bende soyulma yada kızarma olmadı ama o hafif olan lekelerim o kadar çok koyulaştı ki resmen bıyıklı bi kadın haline büründüm :((

herkeste aynı şeyi yapar demiyorum ama ben kullandığım için çok pişmanım. şimdi roc'un leke açıcı gece kremini kullanıyorum. güya iki ayda sonuç verecekmiş ondan da emin değilim ama bir haftadır kullanıyorum.

Back